Şimdi Ara

YENİ NESİL NAKLİYAT FİRMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • BİR YENİ NESİL NAKLİYAT FİRMASI TANITIMI
    Pektaş Nakliyat, taşımacılık sektörünün kurumsal olma yoluna girdiği dönemlerden beri evden eve nakliyat hizmetleri veren profesyonel bir firmadır.
    Firma olarak zaman içindeki gelişmeleri yakından takip eden Pektaş Nakliyat, zamanın imkânlarını ve teknolojik fırsatları düzenli olarak bünyesine dâhil etmiştir.
     YENİ NESİL NAKLİYAT FİRMASI
    Yatırımın şirkete değil, insana yapıldığı bilincinden asla vazgeçmeyen firma, bu anlamda müşteri ilişkilerini en üst seviyede tutmak için beklenti araştırmaları yapmayı da vizyonu haline getirmiştir.
    Mevcut müşterilerinin ya da potansiyel müşterilerinin beklenti, istek ya da sektör hakkındaki şikâyetlerini dikkat inceleyen Pektaş Nakliyat, memnun müşteri profili için hedefler belirleyerek uygulamaya koymaktadır.
    Evden eve Nakliyat hizmetlerini iyileştirmek için yaptığı bütün çalışmaları standart haline getirerek örnek teşkil etme görevine giren firma, tüm çalışmalarını "Yeni Nesil Nakliyat" adı altında birleştirmiştir.
    Bu çalışmalar, nakliye fiyatlarının belirlenme kriterlerinden, taşımacılığın en sağlık şekilde nasıl sağlayacağı konusundaki hassasiyetlere kadar birçok konuyu içermektedir.
     YENİ NESİL NAKLİYAT FİRMASI
    Bir evden eve nakliyat hikâyesinin daha talep aşamasından, sonuç aşamasının en sonuna kadar tüm detayları inceleyen Pektaş Nakliyat, elde ettiği verileri müşteri memnuniyet felsefesinin bir parçası olarak uygulamaya koyar.
    Evden eve nakliyat fiyatları ve firmaları arasında oldukça büyük farklılıkların olduğu bu hizmeti almak isteyen herkesin şahit olduğu bir durumdur.
    Bunun nedenleri ve olası aldatılmalardan korunma yöntemlerini de açıkça tespit eden firma, konu hakkında detaylı bilgileri web sitesinde paylaşmıştır.
    Pektaş Nakliyat, sektörün kurumsallığı hakkında, toplumsal bir misyon üstlenerek, çok daha verimli, çok daha sağlıklı bir evden eve nakliyat hizmetinin çok daha uygun fiyatlarda nasıl alınabileceğini aktarmaya çalışmaktadır.

    Firmanın web sitelerine aşağıdaki kaynaklardan ulaşabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkucuk -- 27 Nisan 2014; 20:54:57 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.