Şimdi Ara

Yeni nesil Xbox, el konsolu olabilir: İki farklı sürümde geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Bildiğiniz gibi Microsoft, yeni nesil Xbox ve birinci taraf oyunları PS5'e getirme planları ile bir süredir gündemde. Sektör kaynaklarından gelen son bilgiler ise, bir sonraki Xbox konsolunun detaylarına açıklık getirdi. Yeni nesilde Series S modelinin yerini el konsolu alabilir.



    Xbox Series S'in yerine geçebilir



    Xbox News Cast Podcast'in son bölümünde Microsoft'un bir sonraki oyun konsolu hakkında yeni bilgiler paylaşıldı. Kaçıranlar için daha önce yeni konsol için 2026 yılına işaret edilmişti. Popcast sırasında bu tarih doğrulanırken, Microsoft'un pahalı ve bütçe odaklı iki farklı model üzerinde çalıştığı belirtildi. Bunlar arasından pahalı sürüm, Xbox One ve Xbox Series X gibi geleneksel bir konsol olacak.



    Ucuz olan ise, Xbox Series S yerine yerleşik kontrollere ve dokunmatik ekrana sahip, Nintendo Switch'e benzer taşınabilir bir el konsolu olacak. Bu sürümün, yerel Xbox oyunlarının yanı sıra bulut desteğine de sahip olacağı belirtiliyor. Ayrıca Microsoft'un Surface ekibi tarafından geliştirilecek.



    Ayrıca Bkz.Microsoft, Xbox’ın “PlayStation’lı” geleceği hakkında daha fazla detay paylaşacak



    Microsoft'un mevcut stratejisi düşünüldüğünde, şirketin el konsolu pazarına girmesi pek de şaşırtıcı olmaz. Zira Sony'nin de yeni nesil PS Vita üzerinde denemelere başladığı söyleniyor. Yakın tarihte ise yeni Xbox'ın erken tasarım aşamasına girdiği ancak Microsoft ve AMD aransındaki bir gecikme nedeniyle ertelenebileceğinden sizlere bahsetmiştik. Bu gecikme, el cihazının varlığını doğruluyor olabilir. Ancak tüm detaylar için bir süre daha beklememiz gerekecek. 




    Kaynak:https://wccftech.com/next-generation-xbox-two-skus-handheld/







  • Yeni nesil oyunların önünde yeni barikat bu olacak demekki(!)

    Yeni PS Vita ise engel olabilemez, olması teklif dahi edilemez, şaşırmadığınız şekilde
  • Bir sey tutuyor herkes ona ususuyor, sen normal konsolunu gelistir birak da el konusulunu da nintendo yapsin. Yok illa herkes herseyi yapacak
  • Güzel günler yakın
  • Şahsen el konsollarına sıcak bakıyorum, uzun süredir de gerçekleşmesini beklediğim bir gelişme. Bence her yeni konsol nesli bir de el konsolu ile taçlandırılmalı.

    O nesildeki oyunları daha düşük grafiklerle el konsolunda oynayabilmek, el konsoluna özel oyun gereksinimini ortadan kaldıracağı gibi güncel yapımları mobil olarak oynama fırsatı da verecektir. Böylece AAA yapımların ismini taşıyan ama içerik olarak telefon oyunlarından bozma saçma sapan oyunlar yerine o nesildeki tüm kaliteli yapımlara erişme şansı da olmuş olur. Zaten FSR, DLSS gibi teknolojiler de bunun yapılabilmesinin önünü açıyor.

    Ayrıca Steam Deck, Rog Ally, Lenovo Legion Go, MSI Claw gibi cihazlarda göremeyeceğimiz derecede optimize edilmiş oyunlar, güncel donanımlarla harikalar yaratabilir. Bekleyip göreceğiz artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 8 Şubat 2024; 09:30:59 >
  • Kesinlikle gelmeli geç bile kaldılar nintendo at koşturuyor yıllardır millete deli paralara mario sattılar sektörde el konsolu kısmında büyük bi boşluk var xbox one ayarında bile olsa 9.000 saat the divion 5.000 saat ac valhalla oynamak için alınır ama fiyat önemli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.