Şimdi Ara

yeni NİSSAN X-TRAİL 2014 - paylaşım platformu-

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.637
Cevap
56
Favori
184.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Nissan X Trail 2014 değerlendirme platformu...
    Arkadaşlar bu yeni SUV hakkında düşünce ve yorumlarımızı paylaşalım lütfen.

    linkte tanıtım videosu var... Araç ve Doğa insanı çekiyor kendine...

    http://www.youtube.com/watch?v=Hy6QrJ4TjnM



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevzu -- 24 Haziran 2014; 22:16:24 >



  • Sayın Fatih Bey,
    İnanın şu foruma uzun zamandır girmek istememe sebebimsiniz. Ne yapmak istediğinizi de tam anlamış değilim. Bana sadece birşeyleri kötülemek size mutluluk veriyor gibi gelmeye başladı. Çünkü aracıyla ilgili iyi bir şey söylemeye kalkana adeta yorumlarınızla saldırıyorsunuz. Yakında neredeyse aracımızdan memnun olduğumuz için suçluluk duymaya başlayacağız herhalde.
    Herkese birşeyler yazdığınız için arada kendi yazdıklarınızı da unutuyorsunuz herhalde. O yüzden bir kaç hatırlatma yapayım.


    Bakın burada aracı makyajı ve birtakım ek özellikleri için aldığınızı söylüyorsunuz. Yani bir şekilde makyajı ve kalitesi sizi tatmin etmiş alırken. Ayrıca Bu fiyata bu kadar olur gibi bir yorumunuz da var.


    Bakın bu da sizin yorumunuz. Yani o fiyat etmezmiş.

    Lütfen karar verin, bu kadar paraya bu kadar kalite mi, yoksa bu fiyat etmez mi?

    Bir başka konu da sileceklerin kalkmamasına getirdiğiniz iki ayrı yorum.


    Tabi ondan sonra, "belki öyle gerekiyordur" deme gafletinde (!) bulunan 750ahmet61 nickli arkadaşa da yükleniyorsunuz bu affedilmez hatasından dolayı. Şöyle söyleyeyim, ben merak edip baktım. Mühendislikten bihaber olan kalitesizlik timsalleri Mercedes, Audi, BMW ve WV marka araçlarda da durum böyleymiş meğerse. Hatta biraz da "aklımı" kullanıp internette araştırınca bunun aerodimaik adına böyle oduğunu gördüm. Yani rüzgar sesi olmasın diye kaputun altında silecek kolları.

    Peki kolları kaldırmak istediğimizde ne yapacağız? Yine "aklımı" kullanıp kullanım kılavuzuna bakınca şunu gördüm.

    Silecek kolunun yukarı kaldırılması:
    Silecek lastiği değiştirilirken silecek
    kolu yukarı bakmalıdır.
    Silecek kolunu yukarı çekmek için
    kontak anahtarı kapalı (OFF) konumdayken
    1 dakika içinde kolu
    4 iki defa yukarı itin (0,5 saniye
    içinde).
    Silecek faaliyeti çalışmanın ortasında
    duracaktır.
    Sileceği değiştirmek için, aşağı konumuna
    getirin ve kolu 4 bir kez
    yukarı itin.

    Evet kafaları çalışmayan Nissan mühendisleri yaptıkları hatayı farketmişler ki kullanım kılavuzuna çözümünü de yazmışlar. Neyse, zararın neresinden dönsek kar...

    Sadece eleştiriyor olsanız yine bir sorun yok, ancak bir süre önce bu forumda sizin meşhur balata sesini duymadığını söyleyen insanlara "koyun" demiştiniz. Az önce söylediğim gibi silecek kolunun aşağıda olmasının bir sebebi olabileceğini söyleyen arkadaşa da "biraz aklını kullanmasını" söylüyorsunuz. Maalesef kendinizi çok yükseklerde görüyorsunuz gibi geliyor. Beni kişisel olarak da rahatsız eden kısım tam da bu işte. Emsalsiz bir zekanız var ve size karşı çıkanların hepsi de "akılsız koyun".

    Fatih Bey, geçenlerde merak edip CRV konusuna bakmıştım. Bakalım yorumları nasıl diye merak ederken gördüm ki, o forumda da bolca yazıp CRV sahipleriyle kapışıyorsunuz! Onların bir çoğunu da sinir etmişsiniz. Bir yorumunuzda x-trail facebook sayfasından da atıldığınızı söylemiştiniz. Onlarla da çok iyi geçinmediğiniz sonucunu çıkarıyorum. Buradan şöyle bir sonuç çıkıyor. Ya sizde bir geçimsizlik var ya da etrafınızdaki geri kalan tüm insanlarda...

    Fatih Bey, burada eğrisiyle doğrusuyla iyi niyet içerisinde paylaşımlar yapmaya çalışıyoruz. Sizin koşullanmış negatif tavrınız genel bir rahatsızlık yaratıyor. Size arabanızı satmanızı söylemem haddime değil, ama en azından foruma yazmamanızı rica ediyorum. Şurada iki satır keyif almak istiyoruz, onu da zehir etmeyi bırakın artık. Saygılar.
  • Arkadaşlar yok mu yeni x trail hakkında görüş paylaşan???? yoksa sadece bana mı güzel göründü bu araç... umarım yeni qaskai ye göre daha iyidir. En azından dışardan ses alma sorunu olmaz diye umuyorum. Birde de yeni qaskainin ses sistemini beğenmemiştim. bunun ses sistemi de aynı olma inşallah. yeni qaskaninin üçüncü eleştiri konusu olan arka diz ve baş mesafeleri ve bagaj küçüklüğünün en artık sorun olmayacağı kanaatindeyim. Bu konularda fikri olanlar veya aracı inceleme fırsatı bulanlar paylaşsınlar lütfen....
  • Beyler aracın tanıtım çekimi ve fotoğrafları muğla ortacada çekiliyor haberiniz olsun araç trye giriş yapmış siyah renkti fotoğraf çekmeme iÇin vermediler.kendi yorumum araç cidden çok hoştu plakasında sadece nissan x trail yazınca olaya uyandım çekimlerde görürsünüz yeşillik limon tarlalarının olduğu yerde yapıldı biraz baktım cidden çok hoş :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aracı bende cok beyendim 115.000 e kadar alınabiir bir araç büyük ve gösterişli cidden güzel olmuş
  • http://www.nissan.co.uk/GB/en/vehicle/crossovers/new-x-trail.html Fiyatlar cok ucuk olmaz umarım. 1.6 dizel otomatik performansı yeterli olmayabilir gibi duruyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar aracın Avrupa lansmanı yapıldı. Türkiye lansmanı önümüzdeki hafta. İlk test ve yorumlar için link aşağıda. ancak üzücü olan aracın ilk etapta otomatik gelmeyecek olması.
    http://www.e-otodergi.com/
  • verdiğiniz sitede otomatik vitesin henüz olmadığı yazmış...İngiltere nissan sitesinde satış da diğer bazı otomobil dergileride fiyatı 98.900 tl den başlayarak ve otomatik vitesli olarak yazdı.bence otomatiğin gelmesi en fazla 1 ay geç olur...
  • Arkadaşlar ben aslında yeni qaskai bekledim ve almayı düşünüyordum. ancak bazı özellikleri beklentilerimi karşılamadı. (iç hacim özellikle arka diz mesafesi ve yükseklik yetersiz geldi, ayrıca test ettiğimde içeri giren sesi normalden fazla buldum.) bu nedenle şimdi beklentilerimi karşılar ümidiyle yani x trail i bekliyorum. tabii bu defada fiyat olarak aralarında çok uçuk bir fark olursa, özellikle dizel otomatikte çok fiyat zıplamaz diye umuyorum. Özellikle iç kabine ses almaması gerekir. En büyük merkım yeni 1.6 dizelin bu kasaya yeterli olacak mı? Biliyorsunuz önceki kasa 2 bin motor du ancak tork olarak her iki motor 320 torka sahip. Dizelde güç anlamında tork önemli olduğunu kabul edersek motorun gayet yeterli olması gerekiyor. Ancak tork eşitse motor silindir hacminin eşit olup olmadığının önemi var mıdır bilemiyorum. bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa paylaşması rica olunur. Son olarak kafamı kurcalayan bu kadar ayır bir kasayı CVT sistem sağlıklı olarak bozulmadan uzun süre kaldırabilecek mi diye düşünmeden edemiyorum.
    Sonuç olarak,
    eğer bu araç ekrandaki gibi yakışıklı ve yukarıdaki çekincelerimi giderecek bir araç olursa aynı çekincelerle bir çok kişi tarafından da tercih edileceği kanaatindeyim.

    Arkadaşlar düşünce ve eleştirilerimizi paylaşalım lütfen. unutmayalım ki, üreticiler tüketicinin ne istediğini de bu kullanıcıların düşüncelerini ve ihtiyaçlarını biz tüketicilerin ihtiyaçları ve beklentilerine göre ürün yapmaya yöneleceklerdir düşüncesindeyim.
    herkese iyi paylaşımlar...




  • Manu1903 M kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar araç daha tanıtılmadı bu yüzden de erken bir soru ancak şimdiden merak ettiğim için soruyorum. Sizce yeni X trail in 2. eli qaskai gibi tutulur mu? (sanıyorum eski kasa ülkemizde fazla satmadı bu yüzden ekinci el piyasası zayıf olmuş olabilir. Acaba, bu durum motorun 1.6 ya inmesi ile değişir mi? ne dersiniz? bu konuda düşüncesi olan arkadaşlar paylaşım yaparlarsa rica ediyoruz düşüncelerimiz paylaşalım. sonuçta neredeyse bir daire parası bu araçlar. Doğru bir aracı tercih etmek herkesin hakkı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevzu -- 13 Haziran 2014; 14:49:31 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vengace

    Beyler aracın tanıtım çekimi ve fotoğrafları muğla ortacada çekiliyor haberiniz olsun araç trye giriş yapmış siyah renkti fotoğraf çekmeme iÇin vermediler.kendi yorumum araç cidden çok hoştu plakasında sadece nissan x trail yazınca olaya uyandım çekimlerde görürsünüz yeşillik limon tarlalarının olduğu yerde yapıldı biraz baktım cidden çok hoş :)

    Ortacanin neresinde hocam goremedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • desgilad D kullanıcısına yanıt
    Sarıgermeye giderken.yucelen tabelasindan sonraki Sol yola girince en ilerideki boş arazide hocam. Genç bir arkadas tanıtım yapıyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çinliler yeni x trailin süspansiyonunu beğenmiş. Yeni x trail in süspansiyonunu anlatan entresan karşılaştırma videosu var. linki aşağıda izlemenizi öneririm.

    http://www.youtube.com/watch?v=--kkNJdd0hg
  • araç otomatik dizel versiyonu ile 115000 tl den gelecek diyorlar bu durumda qq alanlar nasıl küfür eder bilemiyorum
  • inceleme videosu da gelmiş

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DarkSidesOfMe

    araç otomatik dizel versiyonu ile 115000 tl den gelecek diyorlar bu durumda qq alanlar nasıl küfür eder bilemiyorum

    Satışa ne zaman çıkacak bilgin varmı?
  • açıkça 10-20 bin tl fark bile qq almaktan iyidir diye düşünüyorum. umarım kasa farkı qq den iyidir. ben biraz genişletilmiş platform diye ucuz olsun diye qq ile aynı bantlardan çıktığını ve birçok parçanın eni boyu uzatılarak aynı kalitede de bir araç yapmışlarsa zaten sadece hacim fiyat farkı almaları gerekir.yoksa daha kaliteyi aynı fiyata vermezler.

    bu arada yukarıdaki video açılmıyor. linkini paylaşır mısınız lütfen...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vengace

    Beyler aracın tanıtım çekimi ve fotoğrafları muğla ortacada çekiliyor haberiniz olsun araç trye giriş yapmış siyah renkti fotoğraf çekmeme iÇin vermediler.kendi yorumum araç cidden çok hoştu plakasında sadece nissan x trail yazınca olaya uyandım çekimlerde görürsünüz yeşillik limon tarlalarının olduğu yerde yapıldı biraz baktım cidden çok hoş :)

    Sn. vengace tebrik ediyorum. tanıtımı tamda söylediği yerde yapılmış. Forum ekibimiz sağlam anlaşılan. gözümüzden bir şey kaçmayacak gibi gözüküyor. ilk inceleme bulan arkadaşların görüşlerini paylaşmalarını rica ederim. bu araba tam türk kullanıcısına hitap edecek gibi gözüküyor. hatta daha da iddialı konuşayım qq satışlarını geçerse kimse şaşırmasın...




  • Bir tek bej döşeme bize hitap etmez. açık renkli döşemeyi bir haftada rezil etme gibi başlarımız var. bu yüzden hem otomatikte hem de manuel de koyu renk döşeme alternatifi olması lazım derim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mevzu

    quote:

    Orijinalden alıntı: Vengace

    Beyler aracın tanıtım çekimi ve fotoğrafları muğla ortacada çekiliyor haberiniz olsun araç trye giriş yapmış siyah renkti fotoğraf çekmeme iÇin vermediler.kendi yorumum araç cidden çok hoştu plakasında sadece nissan x trail yazınca olaya uyandım çekimlerde görürsünüz yeşillik limon tarlalarının olduğu yerde yapıldı biraz baktım cidden çok hoş :)

    Sn. vengace tebrik ediyorum. tanıtımı tamda söylediği yerde yapılmış. Forum ekibimiz sağlam anlaşılan. gözümüzden bir şey kaçmayacak gibi gözüküyor. ilk inceleme bulan arkadaşların görüşlerini paylaşmalarını rica ederim. bu araba tam türk kullanıcısına hitap edecek gibi gözüküyor. hatta daha da iddialı konuşayım qq satışlarını geçerse kimse şaşırmasın...

    Yine her zamanki gibi dalamanin demişler sarigemeye ama ortacanindir haritadan bakabilirsiniz

    http://www.posta.com.tr/yasam/otomobil/HaberDetay/Yeni-Nissan-X-Trail-Turkiye-de--Iste-ilk-surus-izlenimimiz%E2%80%A6.htm?ArticleID=232150

    Bundan başka haber bulamadım başka var midir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.