Şimdi Ara

Yeni Opel Astra K (ANA KONU) (1710. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41.269
Cevap
306
Favori
2.352.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17081709171017111712
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Durotan35

    Selamlar. İzmir'de oturmaktayim. İkinci el araç bakıyorum ve bütçem 100 bin civarında. Megane 4 hb full paket veya Astra k dynamic alabiliyorum. İkiside dizel-manuel kombinasyonları ile oluyor. Yorumlarınızı bekliyorum karar veremedim bir türlü. Dynamic paket üzer mi yoksa iş görür mü? Anahtarsiz giriş ve çalıştırma otomatik katlanır yan aynalar gibi özellikler dynamic pakette de mevcut mu acaba ?
    anahtarsız giriş çalıştırma var, katlanır ayna yok donanım olarak üzmez ama 2018 dynamic de bazı donanımları kaldırdılar diye biliyorum bulabilirseniz 2017 model dynamic alın bayi ile konuşurken bu konuyu da mutlaka sorun bence

    Edit; kusura bakmayın ikinci el demişsiniz ben sıfır alıcaksınız sandım :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.YILMAZ40 -- 11 Nisan 2018; 9:48:54 >
  • Bana sorarsan meganı ele astra al. Donanım konusunda dynamic astranın fulü olmamasına rağmen bir çok markanın fulünden daha dolu.
    Dynamic pakette; ön-arka park sensörü, anahtarsız çalıştırma, yağmur ve far sensörü, şerit takip, çarpışma önleme siztemi gibi bir çok özellik ve daha fazlası mevcuttur.
    Ama ne yazıkki otmatik katlanır ayna standart değil opsiyonel gpp(yatay dikey otomatik park pilotu, kör nokta uyarı, geri görüş kamerası ve katlanır ayna) pakette bulunmkata.
    Eğer katlanır ayna düşünüyorsanız ikinci elde gpp paketli dynamic modellere bakın ya da direk en fulü olan excellance modelini alın:
  • 4Sercio kullanıcısına yanıt
    Denediniz mi hocam ne işe yarıyormuş şifre tüm araçlardad aynı mı acaba.
  • Yorumlarınız için teşekkür ederim. Dynamic paket fakat manuel olarak almak istiyorum. Otomatik işine girmeye pek sıcak bakmıyorum.
  • tyberious T kullanıcısına yanıt
    Aynı sıkıntı bende de var servise de götürdüm. İki ayrı Alt takımcıyı da kontrol ettirdim. Sıkıntı yok diyorlar ses sert amortisörden yapıyor deniliyor. Aynı sorun j kasaların ilk serilerinde cruze lerde de varmış amortisör değişimi ile sorunu gidermişler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mathus44

    Denediniz mi hocam ne işe yarıyormuş şifre tüm araçlardad aynı mı acaba.
    daha bakmadım hocam :D
  • Ses aksamı bozulması, piston kırılması, süspansiyondan gelen sesler, frenin tutmaması gibi problemlerden sonra bu sabahta “servis: kolon kilit arızası” yaşadım. Bakalım daha neler yaşayacağız..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2016 Model özel üretim ( 4 ayda geldi araç ) Astra Dynamic NeptünBlue 1.4 150hp Otomatik S&S Benzinli Turbo Ext Donanım: Sunroof / KışPaketi / GPP aracıma 1,5 yılda 58.000 TL zam gelmiş.

    Dip Not. Aracımla 1,5 yılda 10.000 KM yapmışım. Gelde sat şimdi bu arabayı. Yerine ne alcaz :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guida -- 13 Nisan 2018; 1:23:27 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İkinci el olarak 2016 model dynamic dizel manuel buldum 20 bin civarında araç 85 istiyorlar iyi mi sizce fiyat

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20000 km icin biraz fazla.ven olsam hemen olur dermiydim hayir biraz daha aractirmanizi tavsiye ederim tabi doviz fiyatlarina bakinca almak mantiklimi olur bir anda fiyatlar artarmi yonlendirmek istemiyorum kismet birazda bu isler.her zaman 2. El arac alicaklara aklinizda bir tane bile soru isareti varsa almayin diyorum allah gostermesin en ufak sorunda bile tuh niye aldim olabiliyor insaniz sonucta

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2017 dizel manuel dynamic su an için 113,000 tl

    25.000 tl 12 ay 0 faiz

    30,000 tl 15 ay 0.49 faiz

    gibi secenekleri var

    sıfırları konusundada fiyatlar bu sekilde
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Durotan35

    İkinci el olarak 2016 model dynamic dizel manuel buldum 20 bin civarında araç 85 istiyorlar iyi mi sizce fiyat
    taktir sizin ama bence iyi fiyat, 2016 da fiyatlar 80000 civarıydı bu aracın.

    malum sitede 90000 civarında opsiyonsuzlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertay_a -- 12 Nisan 2018; 12:15:36 >
  • 4Sercio kullanıcısına yanıt
    şifre olmuyor hocam
  • ben 2015'ini 40bin'km de boyasız 3 hafta pazarlıkla 86000 tl ye zorla aldım. Eğer o fiyata alacağın arabada hasar falan yoksa kaçırma derim bedava.
  • İyi akşamlar...2016 model(üretim model yılı 2017) 1.4 otomatik sports tourer sahibiyim.aracım henüz 3binde olmasına rağmen yıllık bakım zamanım geldi.Servise gitmeden önce sizlere danışmak istedim.Malum iç plastik-gösterge trim sesleri,yol-lastik sesi ve 40-60 km arası yavaş hızlanmalardaki uğultu yada ötme tarzı ses bende de aldığım günden beri var. Trim sesleri vs. bir yana kafama takılan esas konu da bu uğultu sesi.Diferansiyel,priz direk yada aks bilyesi şüphelerim. Forumu inceledim ama malum çok fazla sayfa var aynı sesi duyan arkadaşlar çözüme ulaştılar mı acaba? saygılarımla iyi akşamlar,iyi muhabbetler dilerim.
  • oguz5706 O kullanıcısına yanıt
    bende önümüzdeki hafta sakarya opel ekine götürcem bakalım ne diyecekler?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kgulcan

    İyi akşamlar...2016 model(üretim model yılı 2017) 1.4 otomatik sports tourer sahibiyim.aracım henüz 3binde olmasına rağmen yıllık bakım zamanım geldi.Servise gitmeden önce sizlere danışmak istedim.Malum iç plastik-gösterge trim sesleri,yol-lastik sesi ve 40-60 km arası yavaş hızlanmalardaki uğultu yada ötme tarzı ses bende de aldığım günden beri var. Trim sesleri vs. bir yana kafama takılan esas konu da bu uğultu sesi.Diferansiyel,priz direk yada aks bilyesi şüphelerim. Forumu inceledim ama malum çok fazla sayfa var aynı sesi duyan arkadaşlar çözüme ulaştılar mı acaba? saygılarımla iyi akşamlar,iyi muhabbetler dilerim.
    Yol sesinden, yalıtımından memnunum ben bunda eski aracımın yalıtımının zayıf olması ve şimdiki lastiklerin michelin olmasının da etkisi vardır elbet.Pütürlü asfaltta yol sesi ile beraber bir miktar trim sesi geliyor.Rahatsız edici düzeyde bulmadığım için servise söyleme gereği duymadım.Ama 40-60 arasındaki uğultuyu arabayı aldığım ilk gün farkettim.Serviste şikayetimi dile getirdim.Sorun yok deyip geçişirdiler uzatmadım ben de.Tüm astralarda mevcut sanırım bu ses.Bi yerde turbo ile alakalı olduğunu okumuştum da hatırlayamadım şu an tam olarak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Gece yarısından itibaren benzine zam geldi. İstanbul 5,93 iken bu geceden itibaren 6,09 oldu. Ankara 6,16

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar 1.4 astra 150BG aracimi ilk bakima goturecegim.Fiyat ve hangi yag kullanilmasi gerektigi bilgisini paylasabilir misiniz?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bunkerops kullanıcısına yanıt
    İlginiz icin tesekkur ederim.bir baska arac da deneme sansim. Oldu.sonuc ayni.demekki astra k lar boyle calisiyor diyerek sineye cekecez.opelin yazilimla duzeltmesi gerekir.ama haberleri bile yoktur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 17081709171017111712
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.