Şimdi Ara

Yeni Örümcek-Adam filmi eleştirmenlerden tam not aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    Başta Örümcek-Adam olmak üzere 900'den fazla Marvel karakterinin film ve televizyon haklarını elinde tutan Sony, Marvel uyarlamalarına bir yenisini daha ekliyor. Çizgi romanlarda Örümcek-Adam olarak boy gösteren karakterlerden biri olan Miles Morales'in hikayesini anlatacak Spider-Man: Into the Spider-Verse (Örümcek-Adam: Örümcek Evreninde), bu ay vizyona girecek.
     
    Canlı aksiyon filmlerinde Peter Parker'ın Örümcek-Adam'ına odaklanan Sony, Miles Morales'in hikayesini ise animasyon bir film ile beyaz perdeye taşıyacak. Yeni animasyon teknolojileri kullanılarak hazırlanan filmde Miles Morales'in yanı sıra Örümcek-Adam'ın türevi olan diğer kahramanlar da yer alacak.
     
    14 Aralık'ta vizyona girecek Spider-Man: Into the Spider-Verse'ü erkenden izleme şansı yakalayan eleştirmenler, film hakkında görüşlerini paylaştı. Eşsiz görsel stili ve aksiyon dolu hikayesi ile eleştirmenleri etkilemeyi başaran film, eleştirmenlerden tam not aldı.
     
    Spider-Man: Into the Spider-Verse, filmlerin eleştirmen yorumlarına göre derecelendirdiği Rotten Tomatoes'da 100 üzerinden 100 alarak büyük bir başarıya imza attı. Film hakkında yorumlarını paylaşan 49 sinema eleştirmeninin 49'undan da olumlu not alan Spider-Man: Into the Spider-verse'ün gişede de başarılı bir performans sergilemesi bekleniyor.
     
    Miles Morales'i Shameik Moore (Dope, The Get Down)'un seslendirdiği filmin seslendirme kadrosunda Jake Johnson, Liev Schreiber, Hailee Steinfeld, Mahershala Ali ve Lily Tomlin gibi ünlü isimler yer alıyor. Spider-Man: Into The Spider-Verse, 14 Aralık'ta vizyona girecek.
     
     







  • Aynen. Öyle bir yerden yakalamışlar ki kaçarı yok. :) Zaten usa'da herkes günah çıkarma derdinde, zira 30 sene öncesine kadar şaka derecesinde köleliğe sahip olan amerikalılar bir de kalkıp oraya buraya demokrasi getirmeye kalkıyorlardı. Siyahilere tuvaletler bile ayrıydı. Beyazların tuvaletine giremezler, çoğu mesleğe sahip olamazlar. Şimdi kalkıp her yere getirmeye çalışıp sözde günah çıkartıyorlar.(bir yandan da ayaklanmaların önüne geçmeye çalışıyorlar)

    Hayır bari bunu mevcut kahramanları değiştirerek yapmasalar. Yakışmıyor. Git yeni bir kahraman üret, onu istediğin gibi siyahi yap, kızılderili yap, başka bir şey yap. Neymiş çoklu evrenmiş, o evrende siyahi çocuk olmuşta muş muş. Arkadaşın dediği gibi yarın siyahi süperman uçup gelecek.

    Siyahi ırkçılığımız bizim yok ama bu zorlama oluyor.
  • Iyice tadini kacirmaya basladilar orumcek adamin da..

  • Yeni maceralar yeni tarzlar görmek güzel.

  • WB kullanıcısına yanıt
    Yorum ve nick uyumu

  • Oha, çocuğu bile almadan giderim ben bu filme

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Valla önce yeni bir örümcek adam versiyonu mu tekrar derken animasyon olduğunu görünce bir dönüp baktım. Vee, hakikaten de gözlerim yuvalarından fırladı. Bu sefer siyahi bir örümcek adam görmek de enteresan ve merak etmedim desem yalan olur. Sanıyorum ki görsel olarak da hikaye olarak da bayağı gözlere şenlik bir Spider Man filmi bizleri bekliyoru.

  • nct96 kullanıcısına yanıt

    guzel



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WB -- 3 Aralık 2018; 0:47:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hep reklam ve politika. Siyahi örümcek adam yapalım da siyahi insanları da yanımıza almış olalım diye film yapıyorlar. İzleyenler de tabi ki çok beğendik diyecekler. Beğenmedik deseler; "Örümcek adam siyahi olduğu için beğenmediniz, ırkçısınız." derler diye korktuklarından tabi ki beğendik diyecekler...

  • Ariel reklamı gibi, eskisi kötü değilde bu en iyisi, alın işte.

  • 2002 örümcek adamın yanından bile geçemeyecek at fava bekle...

  • 99 animated fox kids deki spiderman den daha iyi olamaz asla...

  • kör oldum fragmanı izlerken
  • zenci örümceğimizde oldu.
    sırada zenci süpermen var heralde
  • Team NINJA kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla çizgi romanlarda Tony'den sonra iron-man rolünü siyahi bir kız alıyor. Yani sırada o vardır büyük ihtimal.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OverClocK1ng kullanıcısına yanıt
    Aynen. Öyle bir yerden yakalamışlar ki kaçarı yok. :) Zaten usa'da herkes günah çıkarma derdinde, zira 30 sene öncesine kadar şaka derecesinde köleliğe sahip olan amerikalılar bir de kalkıp oraya buraya demokrasi getirmeye kalkıyorlardı. Siyahilere tuvaletler bile ayrıydı. Beyazların tuvaletine giremezler, çoğu mesleğe sahip olamazlar. Şimdi kalkıp her yere getirmeye çalışıp sözde günah çıkartıyorlar.(bir yandan da ayaklanmaların önüne geçmeye çalışıyorlar)

    Hayır bari bunu mevcut kahramanları değiştirerek yapmasalar. Yakışmıyor. Git yeni bir kahraman üret, onu istediğin gibi siyahi yap, kızılderili yap, başka bir şey yap. Neymiş çoklu evrenmiş, o evrende siyahi çocuk olmuşta muş muş. Arkadaşın dediği gibi yarın siyahi süperman uçup gelecek.

    Siyahi ırkçılığımız bizim yok ama bu zorlama oluyor.
  • bunu söyleyeceğimi sanmazdım valla ama keyifli bir şeye benziyor sanırım izleyeceğim.


  • bu çizgi film de çok deliydi haa.. çocukluğumun favorilerinden.
  • OverClocK1ng kullanıcısına yanıt
    Karadul cinsi spiderman

  • OverClocK1ng kullanıcısına yanıt
    yalnız bu filmin SJW ile bir ilgisi yok. Çizgi roman serisinde spiderman ın zenci olduğu bir evren var.

  • Kirsten Dunst ile bitirdim ben Spider-Man'i.. Gerisi hikaye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.