Şimdi Ara

Yeni Peugeot 2008 (2020) Ana Konu (209. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.280
Cevap
159
Favori
311.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • emrecell58 E kullanıcısına yanıt

    Multimedya tam oturmamış bence ileride güncelleme ile toparlanır diye düşünüyorum. Aynı araçtan bende de var bende bu sorunu gördüm. Wifi açılmıyor ama wifi olmasa kablosuz carplay çalışmazdı.

    Uygulamaya veri aktarmıyor zaten o da problem.

    Kişiselleştirmeden renk seçince gösterge ekranındaki renkler değişmiyor mesela multimedya değişiyor sadece.

    Diğer sorun da internet bağlantısını almıyor bir şekilde çünkü radyo istasyonlarının logoları gelmiyor kesinlikle.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, 2008 alma düşüncesine sahibim. İlk sefa suv alacağım.Sizce hangi yaş hangi model alsam beni mutlu eder. Sadece 2024 de çok farklılıklar geldi mi 2020 modele göre

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ___scream___ _ kullanıcısına yanıt

    2020 de aldım, tam 4 yıldır kullanıyorum. Segmentinin en çok tercih edilen ve bana göre açık ara en iyi aracı. Ama ülke şartlarında en çok tercih edilen araç c sınıfı sedan araç. Eğer pek çok kişi gibi böyle bir araçtan B sınıfı Suv denilen ama aslında Crossover diye adlandırılan segment bir araca geçecekseniz araç dinamikleri ve sürüş anlamında bazı farklar var. Hem bagaj hem de yolcu kısmı daha dar, yerden yüksek olduğu için 150 km hızdan sonra güven vermeme gibi durumlar sözkonusu. Şehir içindeyse büyük tabir edilen C ve D sınıfı Suv lara göre çok çok daha kullanışlı ve konforlu. Ebatları dolayısıyla kullanımı oldukça kolay. İmkan varsa sıfır km 2024 model bir GT almanız yerinde bir seçim olur. İç trim kalitesi makul seviyede, boya ve sac kalitesi olarak da bir japon arabasından iyi, bir alman arabasından kötü, tam bir fransız arabası. Alıp binip tavsiye etmeyen çok nadir insan var, onlar da öncesinde üst segment bir araca binip görünüşü dolayısıyla 2008 alıp ama bu passat gibi değil, ama bu mondeo gibi yol tutmuyor gibi tuhaf serzenişlerde bulunan tipler. Her araç segmentinin standartlarını sunar, ne fazlası, ne eksiği. Olay sadece iç ve dış tasarımda ve kullanıcıyı memnun etme noktasında değişiklikler gösterir. Benzinli otomatik vites bir 2008 de kullanılan motor ve şanzıman şu anda bir araçta bulunmasını isteyebileceğiniz en makul motor ve şanzımandır. Gerek güç, gerek yakıt tasarrufu, gerek sorunsuzluk, gerek kullanım konforu bakımından bu böyledir. Dizel yada elektrikli araç bence maceradan başka birşey değil, araba dediğin benzinli olur, vitesi de otomatik olur. Manuel candır, dizel candır falan bunlar La Fontain den masallar diye düşünüyorum. 2008 alınıp keyifle binilecek nadir araçlardan, tavsiye ederim. Bir üst sınıf C Suv larda da çok farklı seçenekler var, para sorun değilse onlar da değerlendirilebilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pelstina -- 9 Şubat 2024; 3:39:5 >




  • pelstina kullanıcısına yanıt
    Ah ustam eline sağlık, para söz konusu olmaz mı burası Türkiye, 2008 almak konusunda netim. Hadi bi heyecan cam tavan olmasında da netim. Tek net olmadığım 2018 2024 arası modeller. 24 lere gücüm yetmez, hangi paket ve yılı alayım aşaması



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ___scream___ -- 9 Şubat 2024; 8:40:10 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Burada da belirtilen wi-fi bağlanmama, harita güncellememe, tema sorunları yanında uzaktan açma kapama ve otomatik parkın GT modelleri dahil yazılımsal olarak kapalı olduğunu yazmış birisi Ekşi Sözlük'te. Bu konuda bilgisi olan var mı? Aratınca bu özellikleri açtığını söyleyen siteler filan çıkıyor ama güvenilir mi bilmem, garanti açısından da sıkıntılı olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ___scream___ _ kullanıcısına yanıt
    Bence en az 2020 model yılı olsun en azda cam tavanlı Allure modeli olsun. Bende 2020 allure var 21-22 ler de olmayan ön park sensörü var. Araçtan gayet memnunum. En az 2020 dememin sebebi vites bakımından eat8 olmasından dolayı gayet başarılı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, telefonu bağlayıp google maps navigasyonu açtığımda uygulamadaki uyarıları seslendiren kadının sesi çok yüksek geliyor. Nerden nasıl kısıyoruz sesi? Tamamen kapatmak istemiyorum. Sadece kısık gelsin sesi. Müzik dinliyorum mesela, birden kadın bağırıyor 400 metre sonra sola dönün diye. Müzik yüksek, kadın daha kısık olsun istiyorum. Anlatabildim umarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinanthewhite S kullanıcısına yanıt

    Bu radyo logoları konusu benide şaşırttı bazı logolar var ama çoğu yok diyebilirim. sizlerin araçlarda durum nasıl?

    Birde iPhone kullanan arkadaşlara soruyorum sizlerde WhatsApp uygulaması çalışıyor mu Apple CarPlay de?

  • efesb kullanıcısına yanıt

    Hangi telefonu bağlarsam bağlayayım radyoda logolar yok. Hiçbiri yok hemde.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.