Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU (3123. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
62.492
Cevap
639
Favori
2.489.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
75 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 31213122312331243125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • acquiles kullanıcısına yanıt

    Evet gerçekten şık olmuş. Benimde takıldığım noktalar video da anlatıldığı gibi, parlak siyah plastik dodik ve kapı altları. Parlak olduğundan sürtme ve küçük çarpmalarda ciddi zarar görebilir ,tamiri daha zor olabilir gibi geldi bana da . Bunların dışında hacim olarakta tasarım olarakta dolu dolu olmuş.

  • egmndmrhn E kullanıcısına yanıt

    Öyle parlak siyah bölümlere kaplama yaptırmak gerçekten işe yarıyor. Alır almaz ilk iş özellikle parlak siyah kısımları kaplatmak olabilir.

  • Arkadaşlar merhaba. 2021 3008 aracımsa kablosuz şarj kısmı çok yavaş şarj ediyor. Çakmaklığa bağlayacağım elektrik verem tavsiye edeceğiniz bir ürün var mı ?
  • adalya17 kullanıcısına yanıt

    Dün arabayı serv,ise götürdüm. Ön ve arka takımları sıktık, lastik ayarlarını yaptık başka bir sorun görmedik dediler. Bende aracı aldım aynı his yine devam ediyor.Bir farklılık göremedim. Böyle kullanmaya devam. Bilgi vereyim dedim. Arabadan arabaya değişiyor mu bilmiyorum ancak 1 yıl ekstra garanti uzatım ücretine 15.000 TL dediler. Bilginiz olsun.

  • serdenboduroglu kullanıcısına yanıt

    Merhaba hocam açıkçası telefon üreten bir firmanın şarj aletini kullanmanız daha sağlıklı ozellikle iPhone kullanıyorsanız ucuz araç şarj aletlerjnden uzak durun derim.


    Apple'ın kendi araç şarj cihazı yok ben de aşağıdaki ürünü aldım, S21 Ultra'da 2 seneye yakındır , 4 ay da iPhone 15 pro max de aktif kullanıyorum, hiç sorun yaşamadım;


    https://shop.samsung.com/tr/40w-ikili-arac-sarj-cihazi/




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 25 Nisan 2024; 9:18:17 >
  • khanstern kullanıcısına yanıt
    Ben de samsung kullanıyorum. Ürün güzel görünüyor. Tavsiye için teşekkürler :)
  • adalya17 kullanıcısına yanıt
    Bizdeki normali böyle diyelim o zaman 😅
  • serdenboduroglu kullanıcısına yanıt

    Rica ederim hocam, ilerde telefonu değişseniz bile ayrıca kablo almanıza gerek yok kutusundan çıkanı kullanabilirsiniz çünkü Normal USB ve Type-C olarak 2 soket de mevcut yani fiyatı bir tık pahalı olsa bile uzun ömürlü bir ürün olacak ve kaliteli tüm uluslararası sertifikalar var YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU  İşin içine elektirik girince bence ucuzuna kaçmamak lazım


    YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU
  • khanstern kullanıcısına yanıt

    Telefonların daha hızlı şarj protokllerini desteklemesi nedeniyle bu ürün çok ileriye dönük bir yatırım olmayacaktır.

    65W PD bir cihaz kullanılmasını şiddetle tavsiye ederim. özellikle kısa mesafede haliyle kısa zamanda telefonu hızlı şarj etme ihtiyacı (benim çok oluyor) durumunda jayat kurtarıyor.

    Her ne kadar samsung telefonlar max 45W desteklese de Xiaomi gibi farklı markalarda 120Wa kadar çıkan ürünler mevcut. hatta bir macbook pro dahi şarj etmek mümkün oluyor 65W ile hızlı bir şekilde.


    3 yıldır Xiaomi 65W pd cihaz kullanıyorum , xiaomi ve samsung cihalarda kullandım çok memnunum. baseus ında benzer ürünleri mevcut.


    uzun yolda aynı aynıda 2-3 cihazda şarj edebildiğiiniz bu ürünler faydalı olabiliyor. 2 yetşikinin telefonu ve cocugun tableti gibi :)


    örnekler







    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 25 Nisan 2024; 12:17:56 >




  • srmrmr S kullanıcısına yanıt

    Selam arkadaşlar!3008 active prime ile aranızdayım artık.Bende bu ürünün benzerini yanlışlıkla aldım,Çinliler aynı ürün resmiyle 3 ürünü birden pazarlıyor aynı sayfada.Şu an sorunsuz kullanıyorum.

  • Merhaba arkadaşlar, ön sağ sileceğin yıkama hortumunu tutan klipsleri sanırım yıkama sırasında kırılmış, internette de bulamadım, silecek çalışırken hortum sallanıyor, daha önce benzer sorun yaşayıp parça tedarik edebilen oldu mu? Teşekkür ederim cevaplar için.
  • akadir19 A kullanıcısına yanıt
    Bendekiler de kırıldı internette bulamadım. Plastik kelepçe ile tutturdum o şekilde duruyor uzun süredir. Bulabilirseniz ve link paylaşırsanız bende almak isterim.
  • Arkadaşlar Opet 5 lt adblue Koçtaş’ta 219 TL. Opet’ten 330 TL’ye aldım birkaç hafta önce. Alacak olanların bilgisine
  • civilengineer23 C kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim bilgilendirme için.

  • akadir19 A kullanıcısına yanıt
    https://www.parcagonder.com/urun/su-fiskiye-hortum-tutucu

    Bu firmaya bir sorun. Varsa orda vardır.
  • Herkese merhabalar. Daha once yillarca 2012 ve 2015 model 3008 kullanmis ve bu aractan vazgecemeyen biri olarak 2023 Allure HDI ile aranizdayim. Herkese kazasiz belasiz sürüşler dilerim
  • İyi Akşamlar. 2024 1.2 hibrit 3008 'le aranıza katıldım. Bir kaç sorum olacaktı. - İlk kez aşırı beslemeli bir araç kullanacağım nelere dikkat etmeliyim. - Hibrit ünitedeki Çift kavrama Şanzıman için de dikkat etmem gerekenler nelerdir? - Daha önce Japon araçlar kullanmış biri olarak 3008 hibriti nasıl kullanmalıyım?

  • akadir19 A kullanıcısına yanıt
    Siyah ince plastik kelepçe ile tutturdum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GungorAhmet

    İyi Akşamlar. 2024 1.2 hibrit 3008 'le aranıza katıldım. Bir kaç sorum olacaktı. - İlk kez aşırı beslemeli bir araç kullanacağım nelere dikkat etmeliyim. - Hibrit ünitedeki Çift kavrama Şanzıman için de dikkat etmem gerekenler nelerdir? - Daha önce Japon araçlar kullanmış biri olarak 3008 hibriti nasıl kullanmalıyım?

    kalkıslar sakin olsun drag yarıslarına katılır gibi kökler gidersen kavramalar farklı oranlarda aşınır üzerler , bir de cift kavramalı araclar kullanıcya göre sanzımanı optimize ettikleri icin fazla farklı söförü sevmezler bunun dısında problem yaratmazlar yakıt tasarruflu sanzımanlardır aracınızı iyi günlerde kullanın keyifli bir tercih yapmıssınız





  • İyi akşamlar 2024 1.2 hybrid 3008 almayı düşünüyorum. Yakın zamanda bu aracı satın alan veya bayiden fiyat alan varsa bilgilendirebilir mi ?
  • 
Sayfa: önceki 31213122312331243125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.