Şimdi Ara

/// YENi PEUGEOT 301 /// (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
5
Favori
101.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TİDUS1

    Dizel 1.6 tdi elegance 50.000 olacak rapid

    Kaynak?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tutticiq

    quote:

    Orijinalden alıntı: dentul

    quote:

    Orijinalden alıntı: tutticiq

    quote:

    Orijinalden alıntı: dentul

    Arkadaşlar yeni symbolüde fuarda inceledim,dacia logan'ın renault logosu konmuş hali zaten romanyadan gelecek,türkiyede üretilmiyor.Kısacası 301de c-elysede bundan çok daha tok ve güzel görünüyorlar.Renault bu olmamış hayal kırıklığı symbolle(fuarda içini incelediğim dacia sanderoyla plastik görünüm kalitesi birebir aynı ne de olsa logan) yalnız değil ve iddia ediyorum 301 daha fazla satılacaktır.Yalnız skoda rapid ve seat toledoda çok tok ve kaliteli duruyorlar fiyat olarakda 301 gibi fiyat performans aracı olmayacakllar gibi,benzer donanım, motor seçeneklerinde 4-5bin daha pahalı olacaklar gibi.


    Symbol bencede çok kötü olmuş.. Rapid ve Toledo aynı sınıfta giriş yapacak olsalar da kalite olarak bir iki gömlek üstte olacaklar fakat dizelin başlangıç fiyatını 45'ten başlayıp 55'e gideceğini düşünüyorum. Yani ben farkı 4-5 ten biraz daha fazla bekliyorum. Bu tamamen alımı gerçekleştirecek kişiyle alakalı bir durum ama her ikisini full donanımda 10 - 12.000 TL'lik bir oynama beni 301'e yönlendirdi ve aldım. Ayrıca 301'in Kasım ayından sonra bir fiyat artışı da bekliyorum.. Araç 15 Kasım'da geliyor. Daha detaylı yorum yazacağım..

    Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.Fuardan sonra acele etmek istemiyorum.Elimde ki aracı iyi bir fiyata değerlendirebilirsem ben de beyaz 301 istiyorum,active düşünürken biraz daha fark verip allure alsam mı diyede düşünmüyor değilim.Sonuçta bu aracı uzun seneler kullanayım istiyorum.
    Skoda ve seat için iyimser fiyat tahmini yapmış olabilirim,çünkü arada doğuş grubu faktörü olduğunu unuttum,benzer donanımlarda fiyat farkları 7-8 binide bulabilir gibime gelmekte.

    Olaya şu mantıkla yaklaştım. 301 Allure metalik renk : 43.000 TL Skoda'nın açıklaması Rapid'in 35.000 TL ile 55.000 TL arasında olacağı. rapid dsg nin 2013 haziran'da gireceğini varsayarsak Rapid Elegeance 1.6 tdi fiyatı 55.000 TL olacak demektir. Bu mantıkla fark 12.000TL oluyor..

    Skoda rapidin orta donanım bir dizel versiyonunun 50.000 liraya yakın bir fiyatla konumlanacağını söylemek pek de yanlış olmayacak o zaman.Bu durumda insanlarda bu kadar verebildikten sonra 3-4 bin daha ekler benzer versiyon gerçek C segmenti araç alırım düşüncesi oluşacaktır ki şu an ki durumda görünen o ki 301in en iyi donanım fiyat performans araçlarından biri olduğudur.




  • Binbir güçlükle alınabilen araçların bakım hizmetlerinin düzgün olmasını isteriz bunun içindir ki istanbul avrupa yakası için duyduğunuz bildiğiniz iyi bir peugeot servisi nerededir.Tavsiye niteliğindeki peugeot servislerinide belirtirsek güzel bir paylaşım olur.
  • Yok sert plastik yok cam düğmeleri. İnsanları anlamak nekadar zor. 43000 tlye bu donanım, bu diz mesafesi ve bu bagaj hacimli bir sıfır dizel araç var mı?. Beğenmeyen dacia ya da fiata da bakabilir elbette ancak skodaya avrupa araba diyip de pejodan vazgeçecek kadar bilinçli(!) insanlar var bu memlekette.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: orfe

    Yok sert plastik yok cam düğmeleri. İnsanları anlamak nekadar zor. 43000 tlye bu donanım, bu diz mesafesi ve bu bagaj hacimli bir sıfır dizel araç var mı?. Beğenmeyen dacia ya da fiata da bakabilir elbette ancak skodaya avrupa araba diyip de pejodan vazgeçecek kadar bilinçli(!) insanlar var bu memlekette.

    Satış rakamları bunu teyit edecek diye düşünüyorum..
  • Parasına göre alınacak en iyi araçlardan biri üstündeki motor kendini ispatlamış bir motor dizel için konuşuyorum. şu zamanda dizel fulll+full bir araç için 43 milyar çok iyi bir para araçta esp bile var o kadar diyim bazı insanlar şu ortaki cam tuşlarına takmışlar kafayı yedim sanki daha önce audiden wolkswagenden inmiş gibi konuşmuyor mu deli oluyorum arkadaşım parası ne ki bu aracın ne bekliyosun herşeyi fazlasıyla karşılıyo işte allah nasip ederse alıyorum autoshowda etkiledi beni yani bagaj diz mesafesi arkanın süper önde tatmin edici soför koktiti açısından
  • bu arada 301 de tüm modellerde cruise control (hız sabitleyici) standart.. bunu da belirteyim..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franchise83 -- 6 Kasım 2012; 13:01:06 >
  • Bu araba Türkiye'de tutar satışları fiyatıda makul en donanımlı modeli allure modeli 38,500 lira liste fiyatı koymuşlar.Ve bir sürü özellikte standart koymuşlar esp asr hillholder yağmur ve aydınlık sensörü gibi bence tutar bu araç
  • arkadaşlar polis sandığının kampanyasıyla bu aracı almayı düşünüyorum ama hangi modelde hangi donanım var bilmiyorum, yardımcı olabilecek varmı ?
  • aracin ozelliklerini inceledim, agirlik konusunda takildim, bu uzunluktaki bir aracin kilosu 1090...

    bu ay yayinlanan e-otodergi saysinda 301'i incelemisler, gozatmanizda yarar var

    http://www.otomobil.com.tr/e-otodergi-kasim-2012-sayisi-yayina-girdi/
  • Aracımı Cumartesi teslim alıyorum. Bu arada bayiyle görüşmem de 8 tane 301 geldiğini 7 'sinin satıldığı belirtti. Bugün de trafikte Ankara Çukurambar'da 1 tane beyaz allure gördüm. Satışlar beklenen gibi olacak gözüküyor..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tutticiq

    Aracımı Cumartesi teslim alıyorum. Bu arada bayiyle görüşmem de 8 tane 301 geldiğini 7 'sinin satıldığı belirtti. Bugün de trafikte Ankara Çukurambar'da 1 tane beyaz allure gördüm. Satışlar beklenen gibi olacak gözüküyor..

    Peki dostum nekadara geldi sana araç bir sakıncası yoksa paylaşırsan sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYNO -- 7 Kasım 2012; 21:17:59 >
  • Ayrıca arkadaşlar bu aracın yakıt tasarrufu nasıl ve vergilendirmesi nasıl bilgilendirirseniz sevinirim dizel için soruyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VYNO

    quote:

    Orijinalden alıntı: tutticiq

    Aracımı Cumartesi teslim alıyorum. Bu arada bayiyle görüşmem de 8 tane 301 geldiğini 7 'sinin satıldığı belirtti. Bugün de trafikte Ankara Çukurambar'da 1 tane beyaz allure gördüm. Satışlar beklenen gibi olacak gözüküyor..

    Peki dostum nekadara geldi sana araç bir sakıncası yoksa paylaşırsan sevinirim.

    Allure 1.6 hdi köpekbalığı gri liste fiyatı 43.000 TL idi lansman fiyatı olmasından ötürü sadece 100 TL indirim alabildim. Ankara'daki 4 bayiyle de görüştüm indirim yapamayacaklarını söylediler. Sonuç 42.900 TL'ye aldım..

    Edit : imla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutticiq -- 7 Kasım 2012; 22:07:46 >




  • Aynı arabayı citroen elise olarak almak daha mı fiyakalı olur acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: biyoloji42

    Aynı arabayı citroen elise olarak almak daha mı fiyakalı olur acaba?

    fiyakalı derken?
  • Araç güzel kullanınca yorumlarını paylaşırsın artık
  • ve bugün aracımı teslim aldım söylediğim gibi. 1.6 hdi allure köpekbalığı gri. Öncelikle renk konusunda çok doğru seçim yaptığımı anladım. Araca gelirsek. Kullanım açısından keyifli olabildiğini söyleyebilirim. Motor sesi biraz içeri giriyor ama dikkate değer değil.. Süspansiyon klasik Peugeot süspansiyonu gibi sert değil. Konforlu oldukça.Yol tutuşu konusunda hafif zorladım ciddi bir yatma yada yada kayma olmadı. Bagajım oldukça geniş.. arka koltuk diz mesafesi gayet yeterli.. Ses sistemi gayet yeterli. Bluetooth önceki arabamda yoktu kesinlikle gerekli olduğuna karar verdim.. Önkonsol sert plastik ama çatırtı çuturtu yok. Cam açma düğmeleri için çok defa elim kapıya gitti. Sanırım kullandıkça alışacağım.Ergonomi açısından çok sıkıntı yaratmadı. Ön bölümde kol dayama içerisindeki eşya saklama gözü güzel fakat yeterli değil. Ayrıca içecek/şişe gözü olmaması da dezavantaj. Dizaynla ilgili yorum yapmıyorum. Her geçen gün gözüme güzel görünüyor.

    ARTILAR

    * Dayanıklı ve ekonomik Motor
    * Arka Diz Mesafesi
    * Bagaj Hacmi
    * Esp ve Süspansiyon
    * Fiyat

    EKSİLER

    * Sert Plastik
    * Saklama Gözü




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tutticiq

    ve bugün aracımı teslim aldım söylediğim gibi. 1.6 hdi allure köpekbalığı gri. Öncelikle renk konusunda çok doğru seçim yaptığımı anladım. Araca gelirsek. Kullanım açısından keyifli olabildiğini söyleyebilirim. Motor sesi biraz içeri giriyor ama dikkate değer değil.. Süspansiyon klasik Peugeot süspansiyonu gibi sert değil. Konforlu oldukça.Yol tutuşu konusunda hafif zorladım ciddi bir yatma yada yada kayma olmadı. Bagajım oldukça geniş.. arka koltuk diz mesafesi gayet yeterli.. Ses sistemi gayet yeterli. Bluetooth önceki arabamda yoktu kesinlikle gerekli olduğuna karar verdim.. Önkonsol sert plastik ama çatırtı çuturtu yok. Cam açma düğmeleri için çok defa elim kapıya gitti. Sanırım kullandıkça alışacağım.Ergonomi açısından çok sıkıntı yaratmadı. Ön bölümde kol dayama içerisindeki eşya saklama gözü güzel fakat yeterli değil. Ayrıca içecek/şişe gözü olmaması da dezavantaj. Dizaynla ilgili yorum yapmıyorum. Her geçen gün gözüme güzel görünüyor.

    ARTILAR

    * Dayanıklı ve ekonomik Motor
    * Arka Diz Mesafesi
    * Bagaj Hacmi
    * Esp ve Süspansiyon
    * Fiyat

    EKSİLER

    * Sert Plastik
    * Saklama Gözü



    bende bugün testini yaptım ve oldukçada hoşuma gitti allure köpekbalığı grisi 1.6 hdi iç döşemeleri açık renk olanından almaya karar verdim inşallah pişman olmam ilk defa fransız arabası alıcam .




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.