Şimdi Ara

Yeni Peugeot 307 sahipleri buraya!! (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
8
Favori
106.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • raptestez kardeş
    güzel bir araba sana şunu söyleyeyim tamamen şans meselesi.Sana tavsiyem o an galeride bulunan aracı alma.Çünkü gelen giden elliyor.
  • APPOLLOAPOLLO KARDEŞ YA BENİM ÖN FARLARDA DA PARMAK İZLERİ VAR YAAA.MENDE MERAK EDİYORDUM BU PARMAK İZLERİ KİMİN DİYE... OYSA Kİ KİMSE ELLEMEDİ FARLARA YUH BUNLARA BEEEE....
  • vedat kardeş bndede 2007 yeni 307 war..ben yetkili servisten orjinal xenon kit taktırmak istiyom..bu konuda bir bilgin warmı?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: vedat73

    raptestez kardeş
    güzel bir araba sana şunu söyleyeyim tamamen şans meselesi.Sana tavsiyem o an galeride bulunan aracı alma.Çünkü gelen giden elliyor.

    eyvallah kardeş
  • KARDEŞ SEN YAT KALK DUA ET ARABAN BİR SESLE KALMIŞ. BENDE YENİ 307 1,6 90 BEYGİR T.PACK VAR. ARABA 10,000 DE TURBOSU DEĞİŞTİ. TELEMATİK EKRAN ARIZALANDI TAM 48 GÜN BEKLEDİM VE NİHAYET O DA DEĞİŞTİ. ARKA KOLTUKLAR DEĞİŞTİ. NİYEMİ KOLTUK DEĞİŞİRMİ DİCEKSİNİZ DİMİ AMA DEMİR AKSAMI PASLANDI VE DEĞİŞTİ. (ARABA YAĞMUR GÜNEŞ GÖRMEYEN BİR ARABA OLDUĞU HALDE) PEUGEOTTAN UZAK DURUN DERİM BAŞKA BİŞEY DEMEM...http://image.donanimhaber.com/image.php/micons/m13.gif
    http://image.donanimhaber.com/image.php/micons/m13.gif

    BENİM ARKADAŞLARA BİR SORUM OLACAK ARACA HIZ SABİTLEYİCİ TAKAN VARMI. SERVİS YASAK BİZ TAKAMAYIZ DİYO TAKARSAK YAZILI BEYANINIZI ALIR ÖYLE TAKARIZ DİYO. ARIZA YAPTIĞI DOĞRUMU. SONRADAN EKLETEN ARKADAŞLAR VARSA BU KONUDA BİLGİ VERİRSE SEVİNİRİM. javascript:void(AddText(''))
    javascript:void(AddText(''))




  • http://www.peugeot.com/produits/modeles/308/en/

    MUAHAHAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHHA
    MUAHAHAHAHAH

    DAHA UCUZA 1 AY SONRA TÜRKİYEDE :):)
  • Arkadaşlar merhaba,

    Başka bir arabaya takviye için benim 307 nin kutup başını sökmek zorunda kaldım. Tekrar taktığımda uzaktan kumanda çalışmadı. Bu durumda arabanın kapıları kapalı ve anahtar takılı ve elektrik devreleri açık durumda iken anahtarın açma düğmesine uzunca basılı tutulunca anahtarın kodu tanıtıldı. Ancak bildiğiniz gibi arabanın camları açık durumda arabadan çıkılmışsa uzaktan kumandanın kapıları kilitleme düğmesine uzunca basılı tutunca açık camlar kapanıyordu. Ancak bu işlevi şu anda çalışmıyor. Yapılması gereken nedir bilginiz varsa rica ediyorum.
  • slm arkadaşlar benim arabanın kornası oldukca zor calısıyo ozellikle yukarıdaki korna işaretlerine baş parmagımla basamıyorum cok guclu basmak gerekıyo zizde nasıl bu durum acaba?
  • hocam araban yeni 307 mi?
    quote:

    Orjinalden alıntı: kgulcan

    slm arkadaşlar benim arabanın kornası oldukca zor calısıyo ozellikle yukarıdaki korna işaretlerine baş parmagımla basamıyorum cok guclu basmak gerekıyo zizde nasıl bu durum acaba?

  • quote:

    Orjinalden alıntı: mahmutosmancabbar

    hocalaar yeni 307 sahipleri arasında bazen geri vitese geçmeme sorunu yaşayanlar warmı??


    Her ne kadar şu anda 307 sahibi olmasam da bir arkadaşımın 2004 307'si ve benim 306'da aynı sorunu zaman zaman ben de yaşıyorum. Geri vitese takınca arka ışıklar yanıyor, dolayısıyla park sensörü de çalışıyor ama araç hareket etmiyor, bu durumda eğer aracı güvenli bir şekilde 10-15 cm salabileceğiniz mesafe varsa (ileri ya da geri pek farketmiyor) freni bırakın, serbest gidilen bu 10-15 cm içinde dişliler biribirine tutunuyor ve sorun kayboluyor.

    Not: Kimse kızmasın ama bence 306 307'den daha iyi...




  • slm arkadaşlar 2006 sw aracımın far camlarında bariz şekilde görünen ve rahatsız edici bazı lekeler oluşmaya başladı son bir iki aydır..lekeler iç kısımda ve kir veya nem lekesi değiller.
    sizin araçlarınızda da aynı sorun var mı? servis garanti kapsamında bir değişiklik yapar mı sizce? herkese saygılar ...
  • hocam bnm araçda 2007 307 ama bnde öle bir sorun yok..servis garantiden değiştirir sen kafanı takma
    quote:

    Orjinalden alıntı: kgulcan

    slm arkadaşlar 2006 sw aracımın far camlarında bariz şekilde görünen ve rahatsız edici bazı lekeler oluşmaya başladı son bir iki aydır..lekeler iç kısımda ve kir veya nem lekesi değiller.
    sizin araçlarınızda da aynı sorun var mı? servis garanti kapsamında bir değişiklik yapar mı sizce? herkese saygılar ...
  • birazdan servise gidicem erler peugeot. bakalım naapıcaklar ayrıca kornamı da gostericem omuzumla yuklenmeden çalmıyo ....inşallah bi aksilik yapmazlar.. sagol
  • hocam noldu senn korna olayı?bir gelşme warmı
    quote:

    Orjinalden alıntı: kgulcan

    birazdan servise gidicem erler peugeot. bakalım naapıcaklar ayrıca kornamı da gostericem omuzumla yuklenmeden çalmıyo ....inşallah bi aksilik yapmazlar.. sagol

  • normal diyolar serviste diger 307leri denedim onlarda sert ama benimki gibi diil.neyse artık korna calmıycam zaten çok çirkin bi sesi var.
  • ben 307'mi ilk bakıma götürdüm 2 gün önce ve şimdi arada bir airbag lambası yanıyor araç çalışırken sonra kayboluyor. airbag faulty mesajı verip kayboluyor. nebiçim servis bu anlamadım. yapacaklarına daha da bozuyorlar servise gitmemek daha iyi mi ne. bu arada ilk bakımda araca hangi işlemler yapılıyor biliyor musunuz. motor suyu yağı fren balataları debriyaj bakmışlar mıdır. benim ayrıyeten söylememe gerek varmıydı.? ayrıca öncam kapanırken ses geliyordu onu düzeltmişler. bir de sol lastik yırtılmış o da 170 ytl ye dağişti nasıl yırtılıyor bu lastik anlamadım servistekiler mi yırttı diye şüpheleniyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhuntus81 -- 7 Ağustos 2007; 11:54:31 >
  • Ben de 2005 model 307 kullanıcısıyım ve arabamdan çok memnunum. Bir de şu kasislerden gelen lap lop tak tuk sesleri olmasa :)
  • beyler bizdede 2006 307 var arabadan gelen o seslerden nefret edioeum birde 2005 civic var civicten cok memnunum fakat satıyoruz yeni civic alıcam.307 de eksik olan sey motorun kalitesizliği (bizdeki otm vites)ve o sesler...
  • ben motorun kaliteli olduğunu biliyordum :) Özellikle HDI
  • arkadsşalr ıyıkı boyle bır konu acmıssınız .. bende su an yenı 307 comfort 1.6 110 bg mı ? primeum 1.6 110 bg mı almakta sorun yasıyorum .. farkları su primeumda esp var ,park sensoru var,comfort da yok, comfort 15 celık jant bırı 16 alasımlı ,bırı gorus paketlı comfort degıl , sızce hangısı ,, yada soyle dıyım peugoet 307 alıyımmı? cunku su ankı arabam clıo1.4 98 bg,,.,.sızce napıyım ..????????



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jordan24 -- 29 Ağustos 2007; 0:41:29 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.