Şimdi Ara

Yeni Peugeot RIFTER ( ANA KONU) DONANIM HABER İN EN ESKİ VE AKTİF TAKIMI SINCE 2009 GÖKHAN AYDIN (1394. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
27.910
Cevap
96
Favori
1.413.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13921393139413951396
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kesbi kullanıcısına yanıt

    ilk seride geldi sonra satmadılar.dobloda yokmu acaba?

  • TEPEE PREMİUM PACK kullanıcısına yanıt

    İlk geldiğinde 7 koltuklu otomobil ruhsatlı olarak gelmişti. O yüzden de satamadılar. 5 veya 7 koltuklu ama ticari ruhsatla gelmesi lazım. Arabayı da satamıyorum. Alacak araba yok.

  • Ben size katılmıyorum. Otomobil ruhsatlısı satıldı.Şimdi olsa şimdi de satılır. Fakat 2020 de 2008 in yeni kasası çıktı.Sıfır fiyatları aynı idi. 2008 in satışı için otomobil ruhsatlı getirmediler.

  • Merhaba,

    Gt paket Rifter ile aranıza katıldım.

    Zaman ayırırsanız tavsiyeye ihtiyacım var.

    Bagaj havuzu ve paspas bakıyorum. Sahler ve s-dizayn gibi markalar öne çıkıyor sanırım. Siz ne tavsiye edersiniz?

    Bir de cam rüzgarlığı ve yan basamak önerirseniz marka tavsiyeniz olur mu?

    Yüksekliği düşüreceği için yan basamağa biraz mesafeliyim ama çocukların da araca binmesini rahatlatacak gibi görünüyor.

    Desteğiniz için teşekkür ederim.

  • samathana S kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle hayırlı olsun, kazasız belasız binin inşallah. Paspas ve bagaj havuzu konusunda iki markada sizi pişman etmez. Hangisi fiyat olarak avantajlı ise bence onu tercih edin. Yan basamağı ben kesinlikle tavsiye etmiyorum. Hem yüksekliği azaltıyor hem de yakışmıyor (tamamen kişisel tercih).
  • Murat0316 M kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim. Satış sitelerinde bir koku yapıyor biri daha kalın vb. yorumlar kafamı karıştırmıştı. Fiyatları hemen hemen aynı iki markanın da.

    Basamak konusunda ben de emin olamıyorum.

  • Arkadaşlar.Toyota kullanıcısıyım.Birgalericiyle takas edip rifter alma imkanım oldu.Aracın özelliğinden ziyade sorunsuzluğuna önem veren biriyim.Daha önce enjektör arızası sebebiyle dizelden soğumuş ve uzunca süredir benzinli araç kullanıyorum..

    Şimdi sadede geleyim.A dblue aklımı karıştırıyor.Küçük bir ilçede yaşıyorum ve servis işi sıkıntı.Aracı çok istiyorum fakat bu problemle ilgili bir gelişme oldu mu?Yani 2022 lere kadar oluyordu fakat 2023 de ghalloldu falan gibi bir durum var mı?Yoksa devam ediyor mu

  • arkadaşlar herkese hayırlı işler

    direksiyondaki sesli komut tuşundan sesli arama yapamıyorum bir anda resimdeki gibi bir uyarı veriyor . çözümünu bilen varmidir rica etsem



    Yeni Peugeot RIFTER ( ANA KONU) DONANIM HABER İN EN ESKİ VE AKTİF TAKIMI SINCE 2009 GÖKHAN AYDIN
  • Arkadaşlar kışlık lastikte marka model önerisi yapabilirmisiniz. Çok kararsız kaldık .
  • Herkese merhaba,


    Platinium grisi, 2023 sıfır Rifter ile aranıza katılmak üzereyim. GT paket + opsiyonlarıyla birlikte aldım. Şaka gibi, ciddi indirimli bir kampanyayla satın aldım. Aracın bu hafta içinde teslim edilmesini bekliyorum. İlk aracım olacak. Şimdiden iç aksesuar ve iç/dış temizlikle ilgili ürünleri almaya başladım bile. Herkese kazasız belasız sürüşler. :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Foley -- 28 Kasım 2023; 5:3:23 >
  • Cpt. Foley kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun, güle güle kullanın kaça anlaştınız.

  • kir-pi K kullanıcısına yanıt

    Sağ olasın hocam, teşekkür ederim. 1.050 m

  • Cpt. Foley kullanıcısına yanıt

    Çok iyi fiyat güle güle kullanın bundan 6 ay önce de karaborsada o fiyataydı zaten, araçtan memnun kalacağınızı düşünüyorum.

  • kir-pi K kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim tekrardan hocam. Az kalsın 2019 model, 70 bin km'de Exclusive Caddy alıyordum. 960 bin fiyat çekmişlerdi. Sonra acele etmeyeyim dedim. Ne olduysa 2-3 hafta içinde oldu ve araç piyasası gözle görülür şekilde düşüşe geçti. Şansımıza da bu fiyata sıfır araç bulduk.


    Normalde VW'ciyimdir. 12 yıl babamın aracını kullandım ama PSA grubu gerçekten parasının hakkını verir nitelikte atak yapmış. Sadece Peugeot'ların elektroniklerinde sorunlar çıkabildiğini duymuştum. O da şans artık.

  • Cpt. Foley kullanıcısına yanıt

    Hocam PSA ların ticarisi arka koltuklar hariç süper, hem bakım, parça fiyatları uygun, hem az yakıyorlar. Benim oğlum ticari iş yapıyor, cady, connect ve courier hepsini kullandılar, tesadüfen yine sadece PSA bulabildikleri için PSA ya geçtiler, sonrasında PSA niye bu kadar çokmuş anladım diyor, parça ucuz yetkili serviste bile bakım ucuz, yakıt az, ticari kullanan daha ne istesin.

  • Arkadaslar merhaba


    2023 gt paketlerde güvenlik paketi opsiyonel mi? Yoksa tüm gt lerde var mi.acil cevaplarsaniz sevinirim.tesekkurler

  • Cpt. Foley kullanıcısına yanıt

    Merhaba.hangi bayiden aldiniz acaba?

  • turkxman T kullanıcısına yanıt

    Merhaba hocam,


    GT paketlerde güvenlik paketi (diğer adıyla sürüş asistan paketi) normalde opsiyonel ama çoğu bayi, kampanya yaparak bunları size uygun fiyatıyla veriyorlar. Normalde faturalandırmada aslında bu paketlere para ödemiş olarak gözüküyorsunuz ama dediğim gibi çok daha uyguna gelmiş oluyor.


    3D navigasyon, kablosuz şarj gibi opsiyonları ise bazen para verseniz de alamıyorsunuz. Aracın yurt dışından geliş ve sipariş durumlarıyla da alakalı biraz. Siz hangi şehirdesiniz?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Foley -- 29 Kasım 2023; 0:51:16 >
  • kir-pi K kullanıcısına yanıt

    Arka koltuklara baktım da seperatörü çıkarınca bana konforlu geldi. Biraz da dik koltuk olması hoşuma gidiyor, beli destekliyor. Tabii onu aracı teslim alınca yolculara da soracağım :) Dediğin gibi PSA bu aralar yükselişte. Ben de Ford, VW, Renault kullandım ama açıkçası hiç PSA grubu araç kullanmamıştım. Nasipse izlenimlerimi paylaşırım.

  • Cpt. Foley kullanıcısına yanıt

    Gaziantepten yazıyorum hocam.sifir fiyati 1050-1070 gibi tutar gordum forumda ve facebookta.o nedenle bu fiyata sifir almaya karar verdim bulabilirsem




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkxman -- 29 Kasım 2023; 5:17:1 >
  • 
Sayfa: önceki 13921393139413951396
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.