Şimdi Ara

Yeni Polo ödül almış!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni Polo 'Avrupa'da 2010 Yılının Otomobili' seçilmiş.



    Bugün Hürriyette gördüm haberi. ben de polo kullanıyorum. yeni kasası da çok hoşuma gitti. forumdan da kullanan arkadaşların yorumlarını takip ediyorum. inşallah ben de 2010da bir yeni polo alabilirim.

    haberin tamamını okumak isteyenler için;

    Avrupa'da yılın aracı POLO oldu


    VOLKSWAGEN Polo, Toyota iQ'yu geride bırakarak 'Avrupa'da 2010 Yılının Otomobili' seçildi. COTY'e (Car of The Year) bağlı 23 Avrupa ülkesinden 59 otomotiv gazetecisinin oylarıyla yılın otomobili seçilen Polo, VW'e 18 yıl aradan sonra ödül getirmiş oldu.


    COTY üyeleri tarafından 347 puanla yılın aracı seçilen Polo'yu, 337 puanla Toyota'nın küçük aracı iQ takip etti. Yeni Astra ise 221 puanla üçüncü sırada yer aldı. COTY Başkanı Hakan Matson, Polo'nun güvenlik ekipmanları, avantajlı motor seçenekleri ve yakıt tasarruflu BlueMotion versiyonunun jüri üyelerini oldukça etkilediğini söyledi. Geçtiğimiz yıl büyük ödülü Opel Insignia ile kazanırken, VW en son 1992 yılında Avrupa'da yılın aracı ödülünü almıştı. O dönem ödül alan 3'ncü jenerasyon Golf, Opel Astra ve Citroen ZX'i geride bırakmıştı.VW, Mayıs ayında satışa sundukları yeni Polo'dan şu ana kadar 130 bin sipariş aldıklarını açıkladı.


    Küçük sınıfın en iddialı modeli
    VOLKSWAGEN'in 2010 model yılındaki en önemli silahı olan 5'inci nesil yeni Polo, 31 bin 300 TL'den başlayan fiyatlarla Türkiye'de satılıyor. Yeni Polo, Türkiye'de ilk planda 1.4 litre 85 beygirlik benzinli ve 1.6 litre 90 beygirlik CR dizel motor seçenekleriyle ithal edildi. Yeni Polo’nun, her iki motor seçeneğinde de 5 ileri manuel şanzıman ve 7 ileri DSG şanzıman seçeneği yer alıyor.



    TEK DONANIMLA GELDİ
    Türkiye’de sadece 'comfortline' donanımı ile pazara sunulan yeni Polo’da; gövde rengi tampon, kapı kolları ve yan aynalar, krom iç kaplamalar, yükseklik ayarlı ön koltuklar, ön koltuk arkasında cepler, altlarında çekmeceler, asimetrik katlanabilir arka koltuklar, elektrikli, ısıtmalı yan aynalar, uzaktan kumandalı merkezi kilit elektrikli arka camlar, klimatik, sürücü ve yolcu ön hava yastıkları, dış aynalara entegre sinyal lambaları, beyaz aydınlatmalı ön gösterge paneli, H7 halojen ön farlar, gündüz yanan farlar gibi donanımlar bulunuyor.


    ESKİSİNDEN DAHA BÜYÜK
    Yeni VW Polo, önceki versiyonlarından tamamen farklı. Yeni nesil Polo, 3952 mm uzunluğu ile bir önceki modelden 36 mm daha uzun, 1682mmlik genişliği ile eski modelden 32mm daha geniş ölçülere sahip. Bagaj hacmi ise 10 litre genişleyerek 280 litreye ulaşmış. Dış tasarımı da son derece etkileyici çizgilere sahip olan Yeni Polo’nun ön kısımda, VW’nin yeni ürün tasarımının izlerini görmek mümkün. Şık burun tasarımı, sportif farları ve çift çıtadan oluşan ön ızgarasıyla bir önceki modele göre çok farklı bir görüntüye kavuşan Polo’da arka far grubu da göze çarpan önemli yeniliklerden.







  • alır tabi orda jant kapakları ve ultra boş donanım yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.