Şimdi Ara

Yeni priest kartları awww yissssss

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • https://lh4.googleusercontent.com/proxy/LTTzbUTct1XC1gGqS-ow-U1wkiKTeVjZHSxTxJz4e90CpR8bfZpu-mw8-45WG-Q0Teg9dA=w432-h340-nc

    Kör oldum. Hadi nbirinci kartı anladım, yogg-spell priest yaparsın, hayatta kalmanı sağlar falan, hadi 2. kartta ok, iyi değil ama resurrect ve 3-4 beden fena değil 5 mana için. yani zorlarsan iyi bile gidebilir özellikle nzoth yada control priest decklerine.

    AMA O SONUNCU NEDİR? 2 manaya neden kendi minyonumu susturup bir kart çekeyim? böyle vasıfsız kart mı olur. ancient watcher ile kullansan 4 manaya 4-5 ve bir kart. o bir kartın bir değeri yok çünkü zaten susturmak için bir kart harcıyorsun. eerie statue desen zaten priest yavaş bide böyle saçma bir komboyla iyice geri düşer. auchenai yada yeni gelecek barnes ile belki, ama onlarda elle tutulur kombolar değil.

    Priestin oyunun erken safhalarında tempo yakalamaya ve oyun bitirecek karttara ihtiyacı var. adamlarsa ihtiyacı olmayan tek şeyi, yani mid game minyonlarını vermişler. Çok büyük hayal kırıklığına uğradım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >







  • Purify op deme öyle .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorma

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz geriden geliyorsunuz sanırım Karazhan kartları ilk duyurulduğundan beri Hearthstone'daki tüm priest oyuncuları ayaklanmış durumda.
  • yok, farkındayım ama bebek gibi zırlamadan önce bi düşünmeyi, olası komboları sinerjileri bir yoklamayı denedim. Ama yok valla bi işe yaramayan saçma sapan kartlar eklemişler. Diğer sınıflara o kadar güzel kartlar gelmişki, shamanın 1-3 lük pençesi, warlockun discard olunca ortaya düşen minyonu falan vs...
    prieste kendi minyonunu sustur kart çek. bir oyun geliştiricisinin kendi oyunundan hiçmi haberi olmaz?

    Daha kötüsü, desteğe ticket attım, alın priest kartlarımı dustlarımı geri verin diye. Onuda reddettiler. Oyun bana o priest legendarylerini craftlarken "İlerde priestin içine edicez, yapmak istediğine emin misin?" diye sormadı. Yaptıkları iş değil.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DildoFagginz

    yok, farkındayım ama bebek gibi zırlamadan önce bi düşünmeyi, olası komboları sinerjileri bir yoklamayı denedim. Ama yok valla bi işe yaramayan saçma sapan kartlar eklemişler. Diğer sınıflara o kadar güzel kartlar gelmişki, shamanın 1-3 lük pençesi, warlockun discard olunca ortaya düşen minyonu falan vs...
    prieste kendi minyonunu sustur kart çek. bir oyun geliştiricisinin kendi oyunundan hiçmi haberi olmaz?

    Daha kötüsü, desteğe ticket attım, alın priest kartlarımı dustlarımı geri verin diye. Onuda reddettiler. Oyun bana o priest legendarylerini craftlarken "İlerde priestin içine edicez, yapmak istediğine emin misin?" diye sormadı. Yaptıkları iş değil.

    Priestin zaten tempo için tek bir şansı vardı o da 2 manada Museum Creator, 3 manada Injured Blademaster+Circle of Healing oynamak. Hani bunun üstünde çalışmak varken niye gidip Purify gibi yüksek manalı bir kart çıkartırlar ki anlamıyorum. Madem böyle yapacaksın oyuna 0 ya da 1 mana olup statları yüksek ancak dezavantajı büyük olan bir kaç minyon ekle ki düşük manada oynanabilecek fazlaca alternatifimiz olsun. Priestin gidişatı hiç iyi değil. Ya Amaz'ın önerdiği gibi güzel bir rework gelsin ya da Priesti kaldırıp Death Knight classını eklesinler.




  • Ben brode video çekip anlatmış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: glumblapinta

    Ben brode video çekip anlatmış.

    o da ayrı bir komedi. "Bazı oyuncular zoru seviyor" demiş, böyle saçmalıkmı olur? her heroya mis gibi kartlar çıkarmış, prieste gelince challenge yapası tutmuş adamın

    bide kartın zayıf olduğunu söylüyor ama kartı olduğu gibi oyuna getirdi, yani bebeğin oyuncağını kırıp özür dilerim deyip yeni oyuncak almadan çekip gitmek gibi. Video çekmiş ama azıcık umrunda olsa az kullanışlı bir karta çevirir öyle dilerdi özürünü. valla nefret kusacak yer arıyorum adamın suratını görsem kamehameha çakacam

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • aslında elindeki kartı oynamadan susturmak gibi bir fonksiyonu olsa çok kral olurdu kart. injured blademaster yada corrupted healbotu falan direk silenced atardık ortaya. hem boş boş hero power atarak geçmezdi 2. ve 3. turumuz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DildoFagginz

    aslında elindeki kartı oynamadan susturmak gibi bir fonksiyonu olsa çok kral olurdu kart. injured blademaster yada corrupted healbotu falan direk silenced atardık ortaya. hem boş boş hero power atarak geçmezdi 2. ve 3. turumuz.

    Şu an yapacaklarını sanmıyorum bunu ancak ileride mekanik olarak kesinlikle eklemeliler bunu.
  • Priest o kadar kanser bir class ki blizzard bile sevmiyor ne yaparsın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gold5555

    Priest o kadar kanser bir class ki blizzard bile sevmiyor ne yaparsın

    Arada bir Nzoth Priest oynuyorum, control destelerini havada karada yiyorum. Eminim ki bu oyunun yapımcıları da control desteleriyle oynuyordur. Yoksa başka bir açıklaması yok bu nefretin.
  • Priest oyuncuları oyunu expert modda oynuyor
  • hocam o silence olayı düşük mana cant attack kartlar var ya onlar kullanılsın diye defender of argus falan priesta yeni oyun tarzı getirmeye çalışıyolar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunda savage gibi kart varken purify a yuklenilmesini anlamiyorum gayet islevsel kart silence pri deckleri varken. Düz pri yerine handlock gibi oynanan bi deckle dusunseniz gayet iyi.hele yeni gelen removal minionı silencelayınca gayet usable bi combo.warsong commander falan varken en kotu kart diyenleri gördüm bu kadar dinlemeyin çoğunluğu azıcık kendi fikriniz olsun.
    tek eksi yanı costu bence



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhoIsYourSummoner -- 18 Ağustos 2016; 15:47:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WhoIsYourSummoner

    oyunda savage gibi kart varken purify a yuklenilmesini anlamiyorum gayet islevsel kart silence pri deckleri varken. Düz pri yerine handlock gibi oynanan bi deckle dusunseniz gayet iyi.hele yeni gelen removal minionı silencelayınca gayet usable bi combo.warsong commander falan varken en kotu kart diyenleri gördüm bu kadar dinlemeyin çoğunluğu azıcık kendi fikriniz olsun.
    tek eksi yanı costu bence
    quote:

    Orijinalden alinti: WhoIsYourSummoner

    oyunda savage gibi kart varken purify a yuklenilmesini anlamiyorum gayet islevsel kart silence pri deckleri varken. Düz pri yerine handlock gibi oynanan bi deckle dusunseniz gayet iyi.hele yeni gelen removal minioni silencelayinca gayet usable bi combo.warsong commander falan varken en kotu kart diyenleri gördüm bu kadar dinlemeyin çogunlugu azicik kendi fikriniz olsun.
    tek eksi yani costu bence

    Yazdiklarimin her biri kendi fikirlerim. Druide birak savageyi 20 tane daha kötü kart gelse sıkıntı olmaz çünkü ihtiyacı olan kartlara zaten sahip. Oyun başı removali minyonu card drawı var. Oyun ortası removali tauntu chargesi temposu var. Oyun sonu aynı sekilde tauntu ve finisheri var.
    Priestin ise oyun basi baski kurmasini sagliyacak bir minyonu yada oyun sonu zafere götürecek bir finisheri yok. (Cthun priestin dısında, oda cthun druid ve warrior ile kıyaslanamaz bile)

    Ayrıca purify ile yapilan hicbir kombo mantikli degil;
    Ancient watcher 4 mana 4-5. Card draw olmuyor cunku zaten komboya 2 kart harciyorsun. Yeti ile gir daha iyi.
    Moat lurker desen 8 manaya assasinate+ 3/3 beden. 6 manaya entomb, 3 manaya swd varken kim kullanacak bu komboyu?

    Zaten işlevsel bir kart olsa 0 mana silence var onu kullanırlardı .RAKİBE atabiliyoruz ustelik.




  • dediğine katılıyorum priest win cond olan bi class değil. Çünkü tam anlamıyla kontrol için yaratıldıgını düşünüyorum. onu farklı kılan da o. eksik kartları var evet ama bu onun oynanış biçimini digerlerine benzetmeden olusturulmaya çalışıldıgından kaynaklandıgını düşünüyorum. mesela wowhobbs u biliyosundur metanın çok dışında decklerle oynar ve bunu oyuna başarılı bi şekilde yansıtır. bu yüzden priesti daha farklı ele almak gerektiğini düşünüyorum. gelen kart aman aman cok iyi degil zaten gelen bisürü kötü karttan biri. priestin ihtiyacı olan sey değil gerçekten de.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.