Şimdi Ara

///// YENİ SEAT IBIZA KULÜBÜ \\\\\ (892. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
17.887
Cevap
139
Favori
989.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 890891892893894
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • memocan2468 kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla mevzuat gereği seyir halinde iken görüntü aktarımı yapılamıyor hocam…

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bkmçvş B kullanıcısına yanıt

    Ben de denedim, android telefonumda park halinde mirrorlink yapamadım.

  • Arkadaşlar merhaba aranıza 2018 seat ibiza style plus 1.0 ecotsi 115 hp ile katıldım.


    Aracı 60 bin bakımına sokacağım ancak araştırmalarıma göre bu araçta yakıt filtresi yok veya değişmiyor bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi.


    Hava polen yağ filtresi yeterli diye araştırdım ve bujileri değiştirmek gerekiyor mu 60 binde teşekkürler.

  • Hocam merhaba. Ben de kısa süre önce 60 bin km bakımını yaptırdım. Bujiler, v kayışı, kayış gergisi vs değişti. Yağ değişimi işe beraber yaklaşık 4000 TL tuttu yetkili serviste. Baya bir fahiş fiyat ancak iyi niyet garantisi devam etsin diye yetkili serviste yaptırdım. @MücahitBayram55

     ///// YENİ SEAT IBIZA KULÜBÜ \\\\\



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhendis biri -- 31 Mayıs 2022; 22:51:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muhendis biri kullanıcısına yanıt

    Bilgiler için teşekkür ederim hocam. Bende aracın geçmiş servis kayıtlarını aldım ve 10 bin km önce buji ve bobinlerin arıza sebebiyle değiştiğini gördüm bu masraftan şimdilik yırtmış oldum :) Ancak tüm malzemeler orjinal şekilde hava yağ polen filtresi,dsg mekatronik yağı,dsg yağı,liqui moly yağ, direksiyon yağı ve hidrolik yağını kendim aldım 2500 tl tuttu henüz bakıma götürmedim.


    Servis özellikle dsg yağı değiştirmiyor arıza vermediği sürece ancak size önerim 60 bin km olduğuna göre özelde 2 litre yağ ve 1 litre mekatronik yağını alıp değiştirmeniz olacaktır.

  • MücahitBayram55 M kullanıcısına yanıt

    Şanzıman ile ilgili her servise gittiğimde soruyorum. Bakıma ihtiyacı yok. Gittiği yere kadar gidecek ve şanzıman sonunda değişecek diyor. Yağ ihtiyacı yok diyor servis.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MücahitBayram55 M kullanıcısına yanıt

    Merhaba hocam,


    Servisin talimatları değişebiliyor, o yüzden çok güvenmiyorum, eskiden 2 senede bir buji değiştiriyorlardı şimdi 60 bine çektiler.


    Benim tavsiyem yakıt filtresini değiştirmeniz, 5. sene değiştirdim kendim alıp özel serviste.


    Benimki sizden bir eski kasa, yakıt filtresi deponun altında, sağ arka tekerin oralarda, eğilip bakabilirsiniz. Sizinki yakıt pompasına entegre ise değiştirmesi zor olabilir.

  • muhendis biri kullanıcısına yanıt

    Servis ömürlük diyor hocam evet. Ama onların ömürlük dediği aracın ekonomik ömrü mü (7 yıl diye geçiyor sanırım kullanım kılavuzlarında filan) yoksa tüm ömrü mü tartışılır. Şu videoda güzel açıklamış o durumu. Bence şanzıman yağının da değişmesi gerekiyor belirli periyotlarda.


     ///// YENİ SEAT IBIZA KULÜBÜ \\\\\Anlatan Adamlaryoutube
    Anlatan Adamlar'ın bu bölümünde otomobil firmalarının size yapmamanızı veya yapmanıza gerek olmadığını söylediği ama sonunda sizi zarara uğratan 4 şeyden bahsettik ABONE OL ▶ https://goo.gl/NSYLUP INSTAGRAM ▶ https://www.instagram.com/anlatanadamlar NASIL ÇALIŞIR ▶ https://goo.gl/Yf9Xfg HIZLI OTOMOBİLLER ▶ https://goo.gl/6M4LUB TURBO ▶ https://goo.gl/T9PJqR MODİFİYE ▶ https://goo.gl/DoSNXh OTOMOBİL BAKIMI ▶ https://goo.gl/NizCH6 MOTOR NASIL ÇALIŞIR ▶ https://goo.gl/DjM6yJ Doğacan Kara ve Tuğberk Keçecioğlu olarak Anlatan Adamlar kanalımızda otomobil bilgi videoları hazırlıyoruz. Araçların sistemleri nedir, nasıl çalışır detaylarıyla sizlere aktarıyoruz. Videoyu izledikten sonra beğenmeyi paylaşmayı ve kanala abone olmayı unutmayın. Sizlerin destekleri ile her geçen gün daha da büyüyeceğiz!
    https://www.youtube.com/watch?v=90KrtHDoaqQ
  • sushi. S kullanıcısına yanıt

    hocam parçacılara ve servise sorduğumda benim aracım yeni kasa olduğundan değiştirmiyorlar ve parçayı satmıyorlarmış.

  • MücahitBayram55 M kullanıcısına yanıt

    Merak edip Mann'ın kataloğuna baktım, kendi aracımda yakıt filtresi çıkıyor katalogda. Sizinkinde uzun ömürlü filtre ibaresi var, sanırım değişmiyor dedikleri gibi.


    https://catalog.mann-filter.com/EU/tur/vehicle/MANN-FILTER%20Katalog%20Europa/Ara%C3%A7lar/Otomobiller%20%2B%20Ticari%20Ara%C3%A7lar/SEAT/Ibiza%20VI/1.0%20EcoTSI%20(%20(KJ))%20CHZJ%20(T00000000330054)





  • Arkadaşlar Ibiza 2017 1.0 Reference kullanıyorum. Araca geri park sensör, kamera ve Bluetooth ile bağlanıp navigasyonu Google dan alabilecek ekranlı bilgisayar taktırmak istiyorum. Ankara'da/Eskişehir'de nerede takılı kaç TL ye mal olur? Mantıklı mı? Herhangi bir sıkıntısı olur mu? Deneyimleneniniz varsa görüşlerinizi almak istiyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Selamlar, Konyada uygun iş yapan bir usta-servis tavsiye edebilirmisiniz?

  • by__metallica B kullanıcısına yanıt

    Ben de Arona için bu özelliği arıyorum. Gizli özellik ile ve kodlamayla olabiliyor sanırım. OBDEleven diye bir cihazla kodlaması yapılıyor. Youtube'da videoları var. Rear Mirror down diye geçiyordu sanırım özelliğin adı.

  • memocan2468 kullanıcısına yanıt

    Usb deki gibi Bluetooth kısmında da telefondaki izin verilen klasörlerde dolaşabiliyorsunuz ancak medya listesi oluşturmak yerine telefonda bir klasör oluşturup direkt o klasördeki şarkıları çalmak daha pratik gibi geliyor bana. Hatta telefondan bir müzik çalar uygulaması açıp oradan çalırmak da pratik geliyor.


    Ben normalde android telefonumda YMusic isimli uygulama ile müzik dinliyorum. Aracıma bindiğimde bluetooth otomatik bağlandığında telefon üzerinden çalmaya başlıyor son kalan parça.

  • CanKartaL84 kullanıcısına yanıt

    Ibizalardaki aynayı kontrol eden modülde maalesef olmuyormuş. Bu işi yapan 3-4 yer ile görüştüm. Dediğiniz gibi obd elevenda gözüküyor ama kodlama yapsanız dahi özellik çalışmıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar aracım Seat Ibiza st 1.0 ecotsi DSG 2015 model. 107800 km'de
    Bu ay yıllık bakıma götüreceğim. Fiyat aldığım yer, motor yağı olarak Castrol veya Shell kullandığını söyledi. Sizce hangisi daha uygundur?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yusuf07. Y kullanıcısına yanıt

    yağını filtreni kendin al git hocam. filtreleri paran varsa mann, yoksa filtron almaya çalış. yağ da orjinal castrol, motul, mobil olsun yeterli. parçaları tamirciden almayın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 14 Temmuz 2022; 23:17:50 >
  • by__metallica B kullanıcısına yanıt

    Acaba 2021 Arona nın ayna modülü destekliyor mu onu nasıl öğrenebilirim hocam? Sırf şu özellik için OBDEleven almayı düşünüyordum o derece ihtiyaç duyuyorum.

  • CanKartaL84 kullanıcısına yanıt

    hocam bu işi yapan bi VAGCOM’cu bul ona sor. Boşuna dünyanın parasını verip cihazı alma.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2022 Ibiza Style 1.0 Evo 80 bg ile İstanbul içi yakıt tüketimi. Merak edenler için eklemek istedim.

    Not: Klima kapalı ve nerdeyse trafiksiz yolda Çekmeköy (Nişantepe Mah.) - Baltalimanı güzergahında bu değer yakalanmıştır.


     ///// YENİ SEAT IBIZA KULÜBÜ \\\\\
  • 
Sayfa: önceki 890891892893894
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.