Şimdi Ara

Yeni Seat Leon MK4 (ANA KONU) (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
786
Cevap
45
Favori
116.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar güzel bir haber vereyim.Plus üyelik olmadan (yani ücretsiz şekilde) andoidauto da ve carplay de yandex navigasyon araçlarımızda kullanılabiliyor. 

  • Aracın ikinci el piyasası berbat. 1 senedir aynı ilanlar aynı araçlar duruyor.

  • Seat Leon 1.0 etsi dsg style + excellence paket ÖTV muafiyetiyle 880 gibi bir fiyata geliyor. KDV li hali ise maks sınır olan 1591 in çok az üzerinde olduğu için muafiyete dahil olabiliyor. Sanki alınabilecek en donanımlı ve az yakan araçların başında geliyor gibi.
  • ysn61 kullanıcısına yanıt

    Hocam genel anlamda biraz piyasa durgun seçimden önce millet develüasyon olacak dolar 50 olacak vs. gibi söylemlerle ve bayram ağzı olması faiz oranları yükselecek vs. gibi etkenlerle piyasa baya hareketliydi ancak beklenen pek olmadı gibi faizler durduruldu ufak bir fiyat atışla beraber şuan durum stabil, ancak görüntüleme vs. olun piyasa arabası millet şuan parayı arabaya vermek istemiyor çoğu faize yatırmış bekliyor maalesef eğer faiz düzenlemesi gelirse fiyatlarla beraber satışlar artacaktır. 1 milyon üzeri araçlar zor satılıyor şuan 400 bin 800 bin araçlara talep fazla hareketli piyasa gene sıfır araçlar iyi satıyor kampanyalardan dolayı.

  • Beyler selam 2021 model seat Leon fr aracımda arkadan gelen bir ses var tak tak diye bir ses geliyor bir türlü nereden geldiğini çözemedim genelde kısa tümsek ve cukurlardan geçince ya da araba dönerken kasıntı olunca geliyor sizce nereden gelebilir , arka stepneyi söküp altına yumuşak lastik koydum ama geçmedi
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.