Şimdi Ara

Yeni Silkroad sunucusu 70 CAP 1x . Orjinal ISRO sunucu dosyaları ile . PARA Harcama imkanı yok. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
6
Favori
5.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • tamam işte onun arşivinde ki de ecsro files :D
  • merhabalar hocam, keşke hayata geçirebilseydiniz benim ve birçok sro seven arkadaşın en çok istediğişeylerden biridir 70 veya 80 cap eski usul oyunumuzu oynamak, bu bağlamda ben ve birkaç arkadaşım da birşeyler yapmaya çalıştık, sitemizi ziyaret edip oyunumuzu denemenizi tavsiye ederim, ilk defa böyle birşey yapıyor olduğum için eksiklerim muhakkak olacaktır ancak umarım bütün oynamak isteyenlerle beraber hepsinin üstünden geliriz.
    oyun sitesi:http://ilksro.com/
    facebook grubu:https://www.facebook.com/groups/1006648439356178/
    indirme linki:http://files.fm/u/edpyizr




  • oyun vsro based galiba ecsro files ile açılmalı bence
  • oki4627 O kullanıcısına yanıt
    Oyun vsro based dediğiniz gibi. Bu konularda çok bilgi sahibi olmadığım için dışarıdan yardım alarak yapmaya çalıştım, beni yönlendiren arkadaşta o yönde bir uygulama yaptı. Online sayısı sıkıntısı var şuan serverda, elimden geldiğince tanıtım yapıp oyunu oynamaya elverişli hale getirmeye çalışıyorum. Amacım kesinlikle para kazanmak falan değil, oynamayı özlediğim silkroad ruhunu yeniden canlandırmak istiyorum, item satışı vb şeyler kesinlikle gerçekleşmeyecek, sizin istekleriniz doğrultusunda itemmall düzenlemesi yapıp silk satışı yapılacak onun amacıda oyunun server parasını karşılamak. Umarım benim gibi eski silkroadı özleyenler en azından deneyip oyuna bakarlar, hep beraber biraz emekle özlediğimiz silkroadı yeniden oynayabileceğimize inancım tam.
  • 80 gap oynamak isteyen dymer online`a bi bakabilir.200 250 online oynuyor hw limit 3 800 900 online var oyunda ama 400 500 tanesi stone elixir botu gerisi aktif islerle ugrasiyor.Bi 250 kisi daha olsa guzel sw cok kalabalik olunca da coluk cocuk doluyor electustaki gibi o zaman da suyu cikiyor.Suan coluk coluk yok herkes kendi halinde takiliyor..
  • beyler 60 cap ecsro files ile bi server açılacak galibahttp://www.ipekyoluonline.com/ vakti olan olursa baksın bu arada hort için kusura bakmayın :D
  • Deniztns kullanıcısına yanıt
    bende yıllar önce 70-80 cap oynardım hey gidi günler heyy.Deniz bey açarsanız dediğiniz şartlarda bende başlarım
  • Hocam Basarili Bir Proje Tebrik Ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.