Şimdi Ara

Yeni sistem için eski kasam uygun olur mu acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar herkese , kasam tam olarak buhttps://www.incehesap.com/coolermaster-rc-690-kkp3-kasa-siyah-460w-fiyati-16076/ şuan anakart asus z87 , işlemci i7 4770 , gtx 970 , güç kaynağım ise AX760i 80 plus Merak ettiğim şey yeni almak istedigim pc sistemi ile uyumlu olup olmadıgı eski Kasama sığabilicek mi ( Güç kaynağı da öyle değiştirmek zorunda mıyım bilmiyorum )

    Almak istediklerim ise : i7 8700 islemci , asus z370g-gaming anakart , ASUS GeForce GTX1080 STRIX GAMING OC ekran kartı , GSKILL ddr4 3200 mhz , cooler master PRO 240MM Mavi Led Sıvı soğutma, samsung 500 gb ssd 970 evo , wd 1 tb caviar black sata ..

    Her türlü öneriye açığım , eski kasamı tutmak istememin sebebi de sol tarafının kapalı olması ama çok az içinden birşeyler görebilmem :) cünkü kasa masamın üstünde sag tarafta duruyor full açık olursa monitöre odaklanamam. Teşekkürler şimdiden.







  • Corsair kasalara yönelin..spec serisi olabilir..montaj kolaylığı ve malzeme kalitesi yönünden
  • 240 mm sıvı soğutma için eski kasanızda yer var mı bilmiyorum. Diğer parçalarda sorun olacağını sanmam.
  • Bu devirde kasa parasıda az değil. Sıvı soğutma haricinde diğerleri büyük ihtimalle uyar. Önce parçaları sipariş edersin parçalardan biri kasana uymassa birşekilde uyduramıyorsan ozaman yeni kasayı sipariş edersin. Bu arada overclock için delid yapmadan 5ghz leri göremeyeceksin büyük ihtimalle sıvı soğutmanın uzun vadede değişmesi gereken yıpranan yönleri oluyormuş. Ayrıca overclock için 8700K alman gerekecek. Ben olsam sıvı soğutmaya bulaşmam kasa ve sıvı soğutmadan artan rakamı ssd ye yada işlemciye aktarırım.
  • Selamlar tekrardan , yeni sistem almaktan vazgeçtim .. sadece ekran kartı değiştirmek istiyorum ve mevcut islemcinin sogutması vardı yenilenmesi gerekir mi ? Ekran kartı sığar mı ve uyumlu çalışır mı acaba sistemle..
  • kasanın atx standartı olması sebebiyle alacağınız ekran kartı uyar..işlemciye ait soğutma yeterli
    güç kaynağı da öyle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.