Şimdi Ara

yeni takip etmeye basladim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler bu aralar F1 sporuna acayip bir merak sardim herseyi ogrenip butun donemlerini su gibi ezberlemek istiyorum , bu ise Senna adli belgeseli izleyerek basladim bayagi hosuma gitti ve Prost ve Senna suan benim acimdan cok iyi pilotlar sennanin olumunude goz yasi doktum varmi kesinlikle bunlari ogren , su donemi izle su yarisciyi ogren , su hareketleri gor dediginiz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Senna dan itibaren bulabildiğin kadar döküman bul ve günümüze doğru gel. Tek tek incelemeye kalkarsan baş olmaz tam anlayamazsın. O zaman kimi seveceğine kimin unutulmaz harika olduğuna sen karar verirsin.
  • Hocam cevabin icin cok tesekkur ederim, forumun son sayfasindan bugune kadar olan butun konulari inceledim , Turkce kaynak varmi hocam baska bildiginiz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternette ozellikle doksanların ve ikibinlerin baslarının yarislarini bulabilirsiniz. Değişik yılların yarislarini izleyerek f1 in sürekli kendini geliştiren bir spor olduğunu görebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet benimde tavsiyem bol bol yarış izlemen zaten gelecek yıl herşey değişiyor kurallar motor v.s.
    Bu arada tuttuğun takım yada pilot?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: esep

    Evet benimde tavsiyem bol bol yarış izlemen zaten gelecek yıl herşey değişiyor kurallar motor v.s.
    Bu arada tuttuğun takım yada pilot?


    Hocam kafam cok karisik herkes sevdigi pilotu savunuyor daha tam oturtamadim kafamda.. Ama Vettel i sevmiyorum mesela adam gercekten has bicimde hizli degil bence basla arabaya oturtsalar hic birsey yapamaz.. (Benim dusuncem bu) Sevdigim ise Kimi ve eskilerden Senna takim olarak bilmiyorum henuz okadar arastirip ogrenemedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vettel bir çok kişiye antipatik gelen bir pilot keza banada,fakat araç her ne kadar iyi olursa olsun 26 yaşında bir pilotun 4 kez şampiyon olması tesadüf değildir.F1 de kimileri pilot kimileride takım taraftarı olabiliyor.Önceki senelerde Ferrari taraftarları pek Alonso'dan hoşnut olmazlardı fakat şimdi takımın 1.pilotu.Seneye herşey çok ama çok farklı hiç ummadığımız takımlar bile şampiyonluğa yarışabilirler.
  • Hocam niye bukadar koklu degisikliklere gitti bu adamlar? Ve bakiyorum da motor her gecen sene dahada zayiflamis gucu 1.6 motor nedir f1 de ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Senātus

    Hocam niye bukadar koklu degisikliklere gitti bu adamlar? Ve bakiyorum da motor her gecen sene dahada zayiflamis gucu 1.6 motor nedir f1 de ya

    Ama turbo olucak ve 8 vites.87-88 yıllarda da böyleydi sesi çok kötü değil yani ama bu sesler boş adada sadece motor varken çekiliyor pistteki ses farklı olucaktır ve 33 Saniyeliğine 161 Beygir ekstra güç verecek yeni kers sistemi var.Tur zamanları sadece 2.5 saniye düşük olması bekleniyor AERO ile bu pekala kapatılabilir zamanla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.