Şimdi Ara

Yeni teknoloji Intel tabanlı baba bir anakart lütf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bilgisayarımı sattım. Konfigurasyon aşağıda imzamda yazılı. Karar vermekte beni çok zorlayan şey hangi anakartı seçeçeğim. Temel onun üzerine kurulacağı için diğer parçalar nasıl olsa seçerim. Yeni alacağım anakartın şu andaki en son teknolojiler ile ileride çıkacak olan işlemcileri desteklemesi lazım. Kafamda Asus P4P 800 var. Ama MSI'nin bir seriside olabilir. Sitede reklamı var iş yapsın bari :) . Pentium'dan sonra çıkacağı söylenen Prescot işlemcileri falan desteklesin. SATA falan diyorlar. Lütfen bu işte deneyim sahibi, çok sayıda bilgisayar toplamış, tecrübeli yaşlı kurtların :) cevap yazmasını bekliyorum. Gençler lütfen alınmasın çünkü onlar biraz marka meraklısı oluyorda :)



  • Pansiyonda yazın yer ayarlayacaksan sorun yok :), gerçek şu ki genelde p4 sistem tavisyesi yapmıyorum ama bahsettiğin gibi bi sistem için i875 çipsetli bi anakart alman gerektiğini söyleyebilirm marka olarak asus ve gigabyte tercih edebilirsin
  • al sana en baba 3 kart.
    1-gigabyte 8KNXP
    2-Asus P4C800-3 deluxe
    3-Abit IC-7 MAX3 bnları şiddetle tavsiye ederim.aralarındaki en iyisi gigabyte.ama bunlar pahalı dersen asus p4p800 modeli tam sana göre..
  • Asus p4p800 aldım cok memnunum cok stabil yanı paran varsa p4c800 tavsiye derım he birde bu kartlar microsoft tarafından desteklenen tavsiye edılen kartlar ve bır tonda odulu var testlerde dıgerlerını bılmıyorum ama asus kalite .. yanı uzun lafın kısası ımkan varsa p4c800 kasasr dıyosan p4p800 u tavsıye ederım ..
  • +1 keanureeves
    Gigabyte gercekten harika. 8KNXP nin biraz ozellikleri azaltılmıs hali 8IK1100 var(chipset ve performans aynı). Onuda dusunebilirsin.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by thepcman</i>
    <br />Pansiyonda yazın yer ayarlayacaksan sorun yok :), gerçek şu ki genelde p4 sistem tavisyesi yapmıyorum ama bahsettiğin gibi bi sistem için i875 çipsetli bi anakart alman gerektiğini söyleyebilirm marka olarak asus ve gigabyte tercih edebilirsin
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

    Pansiyonda yer işi kolay merak etme :)) Bu sene fiyatlarda pek çıkmaz öyle. 865 chipset düşünüyordum aslında. 875 chipsetleri biraz araştırayım. Ne gibi extraları var 865'ten. Bana ne sağlayacak fazladan bir bakayım. Sattığım Asus P4T 850 chipsetti zaten onun yüzünden sattım bilgisayarı. İşlemci yükselteceğim 423 pin yüksek hızlı işlemci yok. Ram yükselteceğim 256 MB RDRAM 80-90 dolar civarı. Aslında keşke 845 chipset alsaydım daha iyiymiş. Çok akıllıyızya O zamanlar RDRAM hızlıydı 850 chipset yaptık bilgisayarı. Şimdi böyle komple satarsın bilgisayarı işte. Şu an Asus almayı düşünmeye başladım ama Gigabyte diyen arkadaşlara da kulak vareceğim. Zira bulunduğum yerde bu işle uğraşan arkadaşlarda Gigabyte dediler. Bakalım hayırlısı olsun temiz olsun. Şu an P2 bir işlemciyle nostalji yapıyorum :) Bayağıda hızlı valla ne yalan söyliyeyim. Forumlara ulaşıyorumya yeter. Arkadaşlar görüşleriniz için çok teşekkürler va saygılar.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.