Şimdi Ara

yeni telefon alicam su ozellikler lazim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Dikkat ettiyseniz yazıda 4K video çekim özelliğinden bahsetmedim bile.Ancak şöyle bi gerçeklik var ki Snapdragon 800 işlemcisi çok daha global işlemci.LG.Samsung,Sony,HTC,Microsoft,Çinliler bu markaların hepsi en üst cihazlarında bu işlemciyi vfu işlemci ve biraz daha hızlandırılmış versiyonu S801 var.Bu nedenle daha uzun süre yazılım desteği alabilir.
  • emre4335 kullanıcısına yanıt
    Bakın eğer yaygın olmasını avantaj olarak görüyorsanız, bunu kabul ederim ancak Samsung yine aynı jenerasyon cihazı olan s4'ün exynoslu versyonu için lolipop'u sızdırırken bu modelin snapdragonlusu ( hem s800 hem s600) için haber bile yok.
    Custom rom icinde snapdragon avantajlidir ancak note 3'te ki a15 cekirdekleri s800'un krait cekirdekleriyle karsilastirmak bile a15 cekirdeklerine hakaret olur. Gpu konusunda da kesinlikle note 3'te ki mali s800 de adrenodan daha iyi. Hem performansı hem de thermal thortling probleminin olmayışı...
    note serisi önerirken hala note 2'nin bile piyasada ciddi oldugunu göz önüne alarak yorum yapalım. Samsung'u Samsung yapan Exynos'tur. Bu adamlar s2'de exynos'la uçtular zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.