Şimdi Ara

YENİ TOYOTA AVENSİS TEMMUZDA SATIŞTA[Ana Konu]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  YENİ TOYOTA AVENSİS TEMMUZDA SATIŞTA[Ana Konu]
    Ahmet Karaman önderliğindeki ekip tarafından yenilenen Avensis, temmuzda Türkiye'ye geliyor. Toyota’nın D segmentindeki prestijli modeli Avensis’in 3’üncü nesli yollara çıkmaya hazırlanıyor. 1.6 lt’lik dizel motorun ilk kez kullanıldığı Yeni Avensis’te etkileyici ve güçlü bir duruş sergileyen yeni ön ve arka tasarım; zarif çizgilere sahip, konforlu ve tamamen yenilenen iç mekan ilk bakışta dikkat çekiyor. .........



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technovaland -- 15 Haziran 2015; 21:53:26 >







  •  YENİ TOYOTA AVENSİS TEMMUZDA SATIŞTA[Ana Konu]

    2 dizel 3 benzinli motor seçeneği ile sunulacak olan Yeni Avensis’te 1.6 lt D-4D dizel motor ilk kez kullanıldı. 6 ileri manuel şanzımana sahip 1.6 lt D-4D dizel motor 2.0 lt’lik dizel motordan 20 kg daha hafif. Bu motor 4000 d/dak’da 112 hp, 1750-2250 d/dak aralığında 270 Nm tork üretiyor. Yakıt tüketimi ise ortalama 4.2 lt/100 km olarak belirlendi.

    Yeni 1.6 lt D-4D motorun yüksek performans ve düşük yakıt tüketimi açısından oldukça büyük ilgi görmesi bekleniyor. Yeni Avensis’te, 1.6 lt D-4D’nin yanı sıra, ilk kez bir Toyota’da kullanılacak 143 hp üreten 2.0 lt D-4D güç ünitesi de dikkat çekiyor.

    Yeni Avensis’in motor gamında; iki dizel motorla birlikte 132 beygirlik güç üreten 1.6 lt, 147 beygirlik güç üreten 1.8 lt ve 152 beygirlik güç üreten 2.0 lt benzinli motor da yer alıyor. Yakıt tüketimi kapsamlı revizyonlarla yüzde 4 oranında düşürülen 1.8 ve 2.0 lt benzinli motorlar, otomatik Multidrive S şanzımanla birlikte performansı en üst noktaya taşıyor.

    http://www.motobilim.com/2015/06/yeni-avensis-2-dizel-3-benzinli-motor.html




  • fiyatı ne olur acaba??




  • Benim Avensisi görüp beğenip almak isteyen akrabalarım var.. 2000 CC dizel alacaklar...Otomatik vites neden yok ???? Diyorlar....Ne deyim ? Yok......Koymuyorlar..... Avrupa mallarında adamlar 105 beygir dizel araca otomatik vites koyarken TOYOTA hala 132 HP ve 143 Hp Avensis otomobillere ot. vites koymuyor....sebebini bilen varsa yazsın okuyalım.....Saygılarımla...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 16 Haziran 2015; 22:06:57 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: taşkafa

    Benim Avensisi görüp beğenip almak isteyen akrabalarım var.. 2000 CC dizel alacaklar...Otomatik vites neden yok ???? Diyorlar....Ne deyim ? Yok......Koymuyorlar..... Avrupa mallarında adamlar 105 beygir dizel araca otomatik vites koyarken TOYOTA hala 132 HP ve 143 Hp Avensis otomobillere ot. vites koymuyor....sebebini bilen varsa yazsın okuyalım.....Saygılarımla...

    Toyota çok iyi bir marka olursa , ürün gammında .. şayet

    Bir wosvagan sahibi olsaydım TOYOTAYI seçerdim ..

    Bir ford sahibi olsam yine toyotayı seçerdim ..

    Bir opel sahibi olsaydım yine yine TOYOTAYI seçerdim ..

    nedenine gelirsek , bu arabalar gerçekten sağlam ve sorunsuz en azından bu üç firmaya göre her yönünden sağlam ve kaliteli , konforlu araçlar ama bir dezavantajı da var ki motor seçeneklerinin ve şanzımanının kıt olması .. onlarda olmuş olsaydı ahanda şu 3 firmanın müşterisi TOYOTA ya alışır ve kayardı ..

    zaten genelde araba alım ve seçimlerimizde daha çok ta çevre etken olur .. şu araba şöyle böyle , çok iyi gidiyor rahat ve konforlu şeklinde ..

    hep derdim ben de ya toyota ya da wosvagen .. daha üstü AUDİ ya da BMW diye .. ama seçim hep TOYOTA dan olur benim içinde NEDEN almış başını giden BİR DSG problemi var wosvagende ve geçen 20.000 de DSG passat 2014 sorun çıkarmış olacak iş mi bu şimdi .. zaten wosvoslarda çizgiyi şaşırdı fiyatları çok pahalı .

    Kısacası adamlar bu sefer harbi toyota üzerinde özenmişler ama şu tarz tasarımları sevmiyorum ama kalite , güven ve istikrar bilemiyorum buraya iyi anlamda bir kaç kelime daha söylenebilir TOYOTA iyi araba ileri vadeden açıdan ..

    Nitekim de .. 4/4 lük bir araba yapmıyor dünyanın yerel ve benzer firmaları .. yapanlarda 150 milyarı aşan arabalara denk geliyor .. aşağısı için bir aşağı bir yukarı mutlaka birbirinden artı ve eksileri olacaktır ..

    benim merakım yeni mondeo acaba avensis kadar iç donanım malzemeler kaliteli mi , nasıl onu merak ediyorum ..




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.