Şimdi Ara

Yeni Türkçe MMORPG - The Quinfall

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar sizlere yeni keşfettiğim MMORPG oyunundan bahsedeceğim. Bu oyun 2022'nin başlarında aşağıda gördüğünüz Pre-Alpha videosu ile duyuruldu. Peki, nedir bu Pre Alpha olayı derseniz "Oyunların kaba taslaklarının neler olduğunu anlatan bir videodur. Kısacası aklımızda olan içerik planları ve hikâyemiz özet olarak bunları ifade ediyor demektir. Burada gördüğümüz şeyler oyunun nihai taslağı değil, aksine ana fikirleri olarak belirlenen öğelerdir." Quinfall bu açıdan umut vadeden bir birkaç detaya sahip bunları inceleyecek olursak öncelikle video izlemenizi ve ardından değerlendirme yazımın devamına bakmanızı tavsiye ederim.


    [VIDEO]https://www.youtube.com/watch?v=PJb-Wv2vVdo%5B%2FVIDEO&feature=youtu.be]

    Videonun ilk kısmı oyunun yer alacağı hikâye ve olay örgüsünü anlatıyor. Çoğunlukla gördüğümüz bir evren düşüşü ve onun kaderinin yeniden belirlendiğini hissettiriyor. Belki de başlangıç için düşünmemizi istedikleri sadece budur. Ardından oyunun "IN-GAME" yani oyun içi görüntülerden alınmış Game Play görselleri başlıyor. Burada dikkatimi ilk çeken şeylerden biri;

    Gemi Görüntüleri görsellik açısından gerçekten umut vadediyor. Eğer video ve görsellerde gördüğümüz kadar eğlenceli bir gemi sistemi olacaksa tadından yenmez.

    Yeni Türkçe MMORPG - The Quinfall


    Ayrıca oyunun nihai harita boyutunun yapımcılar tarafından discord sunucularında yer alan "Soru-Cevap" röportajların da 2006km2 olarak belirlendiği söylenildi. Biraz araştırma yaptığımızda bu bahsedilen rakamın şu anda yayınlamış ve yayınlanacak tüm MMORPG'lerin rekorunu kırdığını gösteriyor. 

    Oyun paylaşılan görsellerinde bulunan detaylar masaüstümüzde çok güzel durabilecek wallpaper görsellerini andırıyor. Bunların oyun içi görsellik olması da oyuncunun bir hayli iştihanı artırıyor diyebiliriz.


    Yeni Türkçe MMORPG - The Quinfall



    Yapımcıların düzenlediği Discord röportajlarında öğrendiğimiz bilgilere göre oyunda tırmanma mekanları bulunacak ve Dungeon bulunan mekanikler ile pekiştirileceği söylendi. Bu da dungeon sistemlerinin düz ve sadelikten daha farklı çeşitlikler olacağını düşündürüyor.

    Karakter Görüntüleri:

    Yeni Türkçe MMORPG - The Quinfall


    Yeni Türkçe MMORPG - The Quinfall


    Su Altı Görüntüleri: 

    Oyun hakkında daha fazla bilgi toplamak için fan topluluğumuza katılabilirsiniz

    Facebook Fan Grubumuz: https://www.facebook.com/groups/theqffan

    Oyunun Resmi Discord Sunucusuhttps://discord.com/invite/R5SXMwQh

     ​








  • Arkadaş iki yıl önce "yeni keşfettiği" MMORPG'yi paylaşmak için hesap açmış, iki cümle sonra "aklımızda olan içerik planları ve hikâyemiz" diyerek oyunun yapımını üstlenmiş, hemen arkasından şahane Türkçesi ile bir güzel saçmalamış (Özellikle şu cümleyi açıklayabilene nobel edebiyat ödülü veriyorlar "Çoğunlukla gördüğümüz bir evren düşüşü ve onun kaderinin yeniden belirlendiğini hissettiriyor."), sonunda da yeni keşfettiği oyun hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak istersek diye "fan topluluğumuz"a katılın demiş. O gün bugündür bir daha foruma giriş dahi yapmamış. Şahane değil mi? Yeni Türkçe MMORPG - The Quinfall 


    Nereden buluyorlar bu tipleri anlamak mümkün değil. Peki ben buraya nereden düştüm derseniz, dünyaca ünlü yayıncı Asmongold bir süredir Quinfall hakkında video çekenlerin içeriklerini tüketiyor, hatta son videoda Donanımhaber'den alınmış bir screenshot bile vardı; ben de Donanımhaber'de arama yapınca buraya düştüm.



    Yeni Türkçe MMORPG - The QuinfallAsmongold TV youtube
    by @Nuion https://www.youtube.com/watch?v=SVFmmBGdOKg ► Asmongold's Twitch: https://www.twitch.tv/zackrawrr ► Asmongold's Twitter: https://twitter.com/asmongold ► Asmongold's 2nd YT Channel: https://www.youtube.com/user/ZackRawrr ► Asmongold's Sub-Reddit: https://www.reddit.com/r/Asmongold/ Channel Editors: CatDany & Daily Dose of Asmongold If you own the copyright of content showed in this video and would like it to be removed: https://twitter.com/CatDanyRU
    https://www.youtube.com/watch?v=slwFaj-JKRE




  • Oyun tamamen SCAM gibi duruyor ve yönetimi ise iddialara günlerdir cevap veremiyor.

    Onlarca görsel kanıta sahip ithamlara karşı günlerdir sessiz kalan yönetim oyunun discord kanalında bu konu hakkında eleştirenleri direkt sunucudan banlıyor.


    Hiç bir şekilde beta girmek için sunulacak paketleri sakın satın almayın.

    Paylaştıkları videolara bile güvenmeyin.

    Twitch gibi bir ortamda oynayan görmedikçe uzak durun çünkü oyunun varlığı meçhul ortada bir oyun varsa zaten betasında sunulur ve oyuncular canlı yayında oynar ve izlersiniz , oynayıp oynamamak size kalır.

    Bunu neden diyorum sözde NDA ile korunan bir beta var ve bir sonraki betada oyunu oynamak içinn ücretli paket almak gerekiyordu amaçları buydu aman dikkat.


    Günlerdir sözde oyun betada oynanıyor ancak yönetim ithamlara karşı 1 tane bile görsel paylaşmadığı tekrar dile getirerek bitiriyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.