Şimdi Ara

Yeni Vodafone Tarifeleri ve Detaylı İçerikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.

    Yeni vodafone tarifeleri ve detaylı açıklamaları Word halinde hazırladım. Hattını Vodafone'a taşımak isteyenler ve yeni numara almak isteyenler için Çağrı Merkezi iletişim : 08504801544
    Whatsapp : 05422427734

    Yeni Vodafone Tarifeleri ve Detaylı İçerikleri



  • içerikler çok zayıf, en kötü operatör en zayıf içerik, 7 gblık tarifede iletişim ve music pass olsa bi ihtimal düşünülürdü, red ayrıcalıklarıda bir şey kalmadı, bu fiyatlarla kim niye geçer bilemedim.
  • maaart M kullanıcısına yanıt
    Şahsen ben yurtdışı arama özelliği için kullanıyordum, Yurtdışı kullanımı günlük 24,9₺ olunca Türktelekom'a geçtim, ayda 2GB ve 30 dakika arama ve aranmayı ücretsiz, (Prime yurt dışı özgürlük) aylık 3,5₺ sabit ücret ödeyerek yurtdışını dakikası 0,35₺ den arıyıyordum. (alo dünya paketi) Bu ay sonu yurtdışı avantajı bitiyor, 2Gb ve 30 dakika ücretsiz konuşma iptal günlük 24,90₺ ye paket dahilinde ki data ve konuşma hakkımı kullanabileceğim.


    Şu anda Türktelekom ile Vodafon'un yurtdışı günlük ücretleri aynı, Vodafone'da 23 ülkeyi hiç bir ek ücret ödemeden arayabiliyorum, Telekom da aylık 3,5₺ ve dakikası 0,35₺ den 100den fazla ülkeyi arayabiliyorum.

    Günlük 24,9₺ ödeyerek Türktelekom da 85 ülkede, vodafone da 45 ülkede tarifemde ki dakika, ve datayı kullanabilirim.

    Şu an paket fiyatları önemli bir etken, uygun Red tarifesi bulursam tekrar Vodafone'a geçerim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: maaart

    içerikler çok zayıf, en kötü operatör en zayıf içerik, 7 gblık tarifede iletişim ve music pass olsa bi ihtimal düşünülürdü, red ayrıcalıklarıda bir şey kalmadı, bu fiyatlarla kim niye geçer bilemedim.
    Parası çok olan Turkcell parası az olan Türk Telekom kullanıyor. Vodafone arada bir operatör olarak ne aşağıya ne yukarıya yakın olduğu için bu tarifeler ve fiyatlarla müşteri kapsamı oldukça zor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.