Şimdi Ara

Yeni Volkswagen T-Cross Türkiye fiyatı belli oldu! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
3.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Baston gibi el freni koymuşlar buna da.. Ya şöyle küçük dikkat çekmeyecek kadar küçük yap şunu ya da bir zahmet otomatik olsun, en azından style'da..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ARES007 A kullanıcısına yanıt
    2021 Skyactiv X’e bakın lütfen 2019 olana değil.
    Yukarıda da 2021 diye belirmiştim halbuki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus01982 -- 20 Şubat 2022; 17:12:32 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hahaah, 1.0 110 beygir TSI 2.0 186 beygir Skyactiv-X'den 1 litre az yaktı diye sevinmişler. Şaka mısınız arkadaşYeni Volkswagen T-Cross Türkiye fiyatı belli oldu! 


    VW'nin emisyon yalanları üzerine kurduğu TSI motor ile ancak Avrupa'yı kandırır. Dünyanın en rekabetçi pazarı Amerika'ya da ancak uzaktan bakar.


    Şu mal vergi sistemimiz olmasa 2.0 atmosferik 186 beygir ile 6 litre şehir içi yakmak dururken kimse TSI'ın yüzüne bakmaz.

  • T-ROC ile üç aşağı beş yukarı aynı boyda ve boyutta. boyutları biraz daha küçük ama tavanı arkaya doğru daha az eğimli ve a - c sütunları daha dik sanırım; kutu tarzı -boxy- olduğundan iç mekanda aynı genişlik hissiyatı ...

    Fiyatını haketmiyor tabi ki, bu kadar ucuz ve sıradan bir aracın %100' den fazla vergilendirilmesi de ancak bizim ülkede olur.


    dolar ile maaş almıyor musunuz? o zaman avcunuzu yalayın.

  • Ben T cross sahibiyim full paket var bende.Carat diye geciyo burada.2.el 2021 model dsg 24bin euroya aldım.Arabadan memnunum.Ayrıyetten 2019 polomda var.Farkları T crossun yuksek olmasi ve 110 beygirle 95 beygire kiyasla %20 daha performansli olmasi.Bu kucuk farki 95 beygir kullanan biri hissedebiliyor.Bide bagaji daha buyuk.Araba güzel.Led farları gayet tatmin edici.Ne iyi ne kötü cinsinden bi model.Üzmez.

  • Fransada yaşıyorum.2008 ile T cross arasında kaldım.T crossu tercih ettim.Düşünen arkadaşlara tavsiyem mutlaka led farlı alın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 93 bin lira otomatik (DSG) farkı verip üstüne bu şanzıman patladığında garantiye sokmamaları kabul edilemez cinsten bir keriz.avi, net.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 450 bine manuel araba!

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.