Şimdi Ara

Yeni Web Sitem Fikir Verir Misiniz ? ( Nisa Organizasyon )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nisa Organizasyon

    Sünnet Düğünü Organizasyonu fiyatlari

    Sünnet törenleri ve Arkadaşları Yakın Manzara çevresinin katılımıyla Çocukların Kendilerini günün merkez Noktası Olarak hissettikleri mühim günlerdendir. Evet bir ihtimal de bu Tür birlik ettik birliktelik onu yıl Düzenlenen doğum günlerinde karşılaşılan Bir vaziyet Olabilir ancak unutulmamalıdır ki sünnet düğünü YALNIZCA Bir kere yapilacak ettik Çocuğunuz bu günü yaşamı Boyunca hatırlayacaktır. Bu şekilde aileler çocuklarına hoş bir düzenlemelerin yer olduğunu bir sünnet düğünü organize etmek isterler.

    NİSA ORGANİZASYON

    Nisa Organizasyon firması olarak renkli etkinliklerin ve müzikal gösterilerin yerlerinden olduğu konulari bir organizasyon düzenlemenize yardımcı oluyoruz. Her aşamayı özenli bir şekilde yürütüyor, fotoğraf ve video çekimleriyle tekrar tekrar izleyecektir birbirinden hususi kareler bırakıyoruz. Şirket paket programları sayesinde her türlü fırsat müsait sünnet düğünü organizasyonu hizmet hizmetinizde.

    Sünnet Düğünü Organizasyon Paketlerimiz

    Sünnet düğünü organizasyonları standart paketler ve ekstra paketler olmak üzere birbirinden farklı seçeneklerle hazırlanmıştır. Paketlerin için belirleyen etkenlerin başlangıcında organizasyonu nerede yapmayı düşündüğünüz gelir. Örneğin, evinizde yada bahçenizde yapacağınız organizasyonlar ile Şehrin en güzel noktasında hususi Bir organizasyon regüle etmek istemenize Bağlı Olarak paketlere sayısız Hizmet eklenebilir yada daha mütevazı Bir sünnet düğünü yapmayı Tercih edebilirsiniz. Organizasyon hizmetlerimiz tamamen sizin istek ve bütçenize bağlı olarak düzenlemektedir.

    Standart Sünnet Düğünü Paketi

    Ekonomik ihtiyaç duyabileceğiniz organizasyon hizmetlerini barındıran paketimizdir. Sünnet tahtı, balon süsleme, mehter takımı , volkan-konfeti gösterisi ve palyaço gösterisi eşliğinde doğum gününde eğlenceli eğlenerek geçireceği bir faaliyet hazırlıyoruz. Rengarenk balonlarla mekanı renklendiriyor, palyaço gösterileriyle çocuğunuz ve eğlenceli eğlenceli gösterileriyle hoş bir zaman geçirmektedir. Nisa Organizasyon şirketi olarak uzman ekipimizle gülümsemeler eşliğinde düzenleyeceğimiz etkinliği beğeniyle seyredeceksiniz.

    Full Paket Sünnet Düğünü

    Her şey dahil olan tam sünnet düğünü paketimizde standart hizmetlere ek olarak çeşitli faaliyet ve ikramlar yer içerir. Çocuğunuz coşkulu mehter Takımı marşları eşliğinde salona alınırken, Ardından keyifli gösterilerle yavaşça gözden devam edilmektedir. Tam paket sünnet düğünü hizmetleri içinde :

    • Mehter ekibi kiralama
    • Yeniçeri kostümlü asker kiralama
    • Palyaço animatör kiralama
    • Yüz boyama aktivitesi
    • Konfeti ve volkan haritası
    • Metin etiketi balonu
    • Nazar boncuğu balon süsleme
    • Sokak satıcıları kiralama (patlamış mısır) -pamuk şeker arabası)
    • Yiyecek ve içecek ikramı

    Nisa Organizasyon olarak sünnet düğünü organizasyonu fiyatlarımız 1.200 TL ile 4.000 TL arasında değişmektedir. Sünnet töreninin dış mekanda çalışır durumda masa- iskemle kiralama, ses- ışık ve sahne kurulumu, masa ve sandalye dekorasyon hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Firmamızı arayarak gereksinim duymak hizmet seçeneklerine göre fiyat teklifi mevcuttur.Sünnet OrganizasyonuNisa Organizasyon







  • Lütfen web sitemizi bakıp içeriği ve dizaynı konusunda yorum yapar mısınız ?https://www.nisaorganizasyon.com/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.