Şimdi Ara

Yeni Websitem SkinPazarı - Skinleri Güvenli Satın-Alın

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tüm donanımhaber ailesine merhaba,
    bir zamanlar düşündüğüm bi proje olan skinpazari.com u açtım. Sitemi biraz tanıtmak istiyorum.

    Sitenin Amacı:
    1. Satıcılar, alıcılara verebilecek bir güvencesi olacak.
    2. Alıcılar ise satıcılara güvenmek zorunda kalmayacak.
    Böylece iyi niyetini kötüye kullanmak isteyen insanlar sistemin dışında kalıyor.

    (Escrow'a benzetmeye çalıştım.)

    Sistemin Çalışma Mantığı:
    1. Alıcı veya Satıcı Site üzerinden beni veya herhangi bir Güvenli Aracı'yı bilgilendiriyor.
    2. Aracı iki tarafında şartları kabul ettiğini kontrol ediyor.
    3. Aracı Eşyayı alıyor.
    4. Alıcı kişi parayı aracıya yolluyor.
    5. Aracı parayı satıcıya aktarıp eşyayı alıcıya veriyor.

    Aracı Komisyonu?
    Site yeni olduğu için daha güven kazanamamış basit bir site olarak düşünülür. Bu yüzden %0 komisyon ile başlatıyoruz. Eğer ki site kullanımında artış sağlanırsa komisyon %3,5 ile %10 arası olacaktır. %10 üstüne komisyon çıkartılmayacaktır.

    Bazı Sorular:
    Aracıya nasıl güven sağlanacak?
    -Karşınızdaki satıcıya nasıl güvenemiyorsanız aracıyada güvenememenizi anlayışla karşılıyorum fakat satıcının herhangi bir websitesi yoksa bilgilerini içeren bir platform yoksa hangi kişiye güvenmek daha mantıklıdır? Bilgilerine ulaşabileceğiniz bir internetmi yoksa sadece bir takma addan ifade bir insanmı? Bu durumda kendimi koyarak düşünüyorum ve Aracıdan yana oluyorum.

    Aracı neden parayı alıyor?
    -Satıcının parayı inkar etmesine karşın böyle bir şey düşündüm ve aracının parayı alması en mantıklı fikir olarak geldi.

    Aracılar neye göre alınıyor?
    -Aracılar gerçek hayatta tanıdığım ve Steam Trade, Banka işlemleri, Online para transferi hakkında bilgi sahibi olan insanları alıyorum. Şuan alım gibi bir düşüncem yok çünkü sistem daha kullanıcı kapsamıyor.

    Her 50 Kullanıcıda bir çekiliş!
    -Siteye katılan her 50 kişide bir çekiliş düzenlenecektir. (Açılmamıza özel olarak) Şuan için AK-47 | Redline (FT) çekilişi bulunmaktadır.

    Bunun yanında Online Dolandırıcılar, Takas, Jackpot bölümünden bilgi paylaşabilir veya bilgi alabilirsiniz.

    Linkler:
    http://www.skinpazari.com
    http://www.steamcommunity.com/id/skinpazaricom/

    STEAM GRUBUMUZ
    http://steamcommunity.com/groups/skinpazari

    Yapacağınız olumlu/olumsuz her türlü yoruma açığım. Şimdiden teşekkürler,
    İyi Geceler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clown027 -- 27 Şubat 2016; 17:10:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Tutacağını sanmıyorum ama başarılar kardeşim.
  • Tihilu kullanıcısına yanıt
    Yorumun için teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kolay gelsin de siten var diye sana güvenmek de bi acayip geliyor kulağa. şahsen biriyle alış-veriş yapacak olsam forumdaki MM'ler yerine bu sitenin linkini atsa biri bana hayatta başarılar der işlemi iptal ederim. önce takas alım-satım işlerinde bi güvenilirliğini kanıtlasaydın belli platformlarda da sonra böyle işlere kalkışsaydın desteklerdim. yetkili kişi diye koyduğun profilin sana ait olduğunu var sayıyorum. 270 saat cs oynamışsın. envanterine bakıyorum pek de takas kovalayan biri gibi de durmuyor.

    bunun dışında siteyle bir steam hesabını bağdaştıracağına steamden skinpazarı diye bi grup kursan daha faydalı olur, pek umudum yok ama oldu da site gelişme kaydetti belli bi kullanıcı sayısına ulaştı sana yardımcı olacak arkadaşlarla aynı hesabı mı kullanacaksın ya da onların hesaplarını da mı sırayla paylaşacaksın. 1 den fazla steam linki olunca dolandırıcılık işi kolaylaşır sahte hesap kurbanları olabilir. onun yerine sana yardımcı olacak arkadaşları steam grubunda yönetici olarak eklersin ihtiyacı olan oradan daha rahat ulaşır. sanki trade botuymuş gibi sadece profil paylaşman çirkin/acayip olmuş.

    Sadece takma addan oluşan insanların bir geçmişi var bu forumda. Hoş ben sadece Drmel ve Blut'u kabul ediyorum orası ayrı.

    Aktif MM başlığındaki arkadaşlarla iletişime geçip fikir alışverişi yapmanda da fayda var. mevcut başlıkhttp://forum.donanimhaber.com/m_103344001/tm.htm

    Şu aşamada aklıma gelen yorumlar bunlar, üzgünüm pek desteklediğim söylenemez. Tanrı yardımcın olsun iyi çalışmalar, başarılar.


    -EK-

    Site amaçları diye bir yazı okudum sitede 5-10 kere dolandırılan bir insana neden güveneyim ki ben?????!!!!!! Bir insan nasıl olur da bu kadar çok dolandırılabilir aklım almıyor. Ya da yalan söylüyor. Hani forumdan haberin olmasa yılların Bynogame'i %10 komisyon la aracılık yapıyor ki okumuş olduğum yazıda %15 - %25 lerden bahsediliyor. Saçmalık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayganz -- 27 Şubat 2016; 13:44:01 >




  • kayganz kullanıcısına yanıt
    Yorumun için teşekkür ederim. Takas Alım-Satım işlerinde güvenilirliğimi kanıtlamam için insanlar neyime güvenecekler bu ilk sorum olacak. Yetkili kişi diye koyduğum profil bana ait ve ilk hesabımın profil linkihttp://steamcommunity.com/id/clownbk/ 575 saat cs oynamışım ve steamidle yaparak cs kasabilirim bu güvencemi belirtmez. Envanterimi daha geçen hafta 140$ olarak kaybettim jackpot ve bet sitelerinde. Takas sayım iki hesabın toplamı olarak 610 ve bunuda gene kasabilirim istediğim gibi buda bir güvence belirtmez.

    Steam grubu fikrine katılıyorum. Steam grubu daha faydalı olabilir fakat bazı arkadaşların MM grupları kurupta birsürü kez başarısız olduğunu gördüğüm için site yolunu denemeye çalıştım. Aklımda bir düşünce olarak site geliştiğinde steam grubu kurmak vardı aklımda. Verdiğin fikirler bizi daha öne çıkartacaktır bunun için ayrıca bir teşekkür etmek istiyorum.

    Ekteki yorum ile ilgili bahsetmek istiyorum. 5-10 kere sadece Steam üstünden dolandırılmadım. 2012 yılında bilişim firması tarafından 640 TL param çalındı. Onun dışında 2015 senesinde Steam üzerinden key alımı yapıyordum karşıdaki kişi sahte +replerini ve SteamRep'te 0 bildirim olduğu için ve csgolounge sitesinde 21+ repi olduğu için güvenip 30$ yolladım ve engeli yedik. SteamRepten arkadaşı scammera çıkarttım ama giden bizim 30$ oldu. Gene 2015 senesinde yorumundada söylediğin gibi MM kullanıyordum hatta Drmel tercih ettim ilk sonra parada sıkıntı çıktığı için akşam 8 de Drmel Dışarıdaydı bu yüzden başka MM tercih etmek zorunda kaldım. Başka MM ile nasıl yapacağımı bilmediğim için benim boşluğuma düşüp 210 TL kaptırdım.

    Komisyona geldiğimizde ise piyasada sadece Bynogame'nin olmadığını belirtmek isterim. Oyunfor firması %15 komisyon ile alıyor. Bynogame CS Aracılık işini sanki yıllardır yapıyormuş gibi konuşmuşsunuz. Bynogame Cs Go piyasasında daha 1 yılını doldurmamış bir firma. Komisyona geldiğimizde orada %3,5 ile %10 alacağımız yazıyor site kullanıcı sayısına göre bu oran arttırılır.

    Ben bu sitenin komisyonsuz olmasının sebebinin yeni olduğumuzu ve güven kazanmaya çalıştığımızı tekrar belirtmek isterim.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.