Şimdi Ara

yeniden dostluk yani gs en büyük

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 40 sene önce çocukluğumda fener-gs-bjk dost istnbul takımları idi..dayanışma içindeydiler..istnbula karşı anadolu..hepde öyle olmuştur..istnbul efendi anadolu köle.tabii en üstün yüksek bakan gs çünkü gs aristokrat bjk halk arabacı fb ise burjuva-sonradan görme denilirdi.sora aziz geldi olmaz dedi ben fb yi en büyük yapıcam dedi..noldu 12 senenin sonunda ..herkes fb ye düşman şimdi..tamam galibiyetleri ve şampiyonlukları eşitledin aziz efendi ama noldu bak?12 yıldır fb derbileri aldı ama noldu sonunda..galatasaray sultanisi öyle 128 yılllık eski mektebdir yetişdirdikleriyle baş edilebilirmi..herkes haddini bilecek..eğitim herşeydir..ünal aysal kalitesi ortada..ama adnan polat tabiki utançtır ama o türkiyenin kayıp yıllarının başkanı..artık herşey yerli yerine oturuyor..yeniden dostluk kurulacak..sıralama şu şekil 1-gs 2- fb 3 - bjk ..bu şekilde gidicek..







  • 40küsür yaşında olduğunuza göre abi diyeyim.

    Ben hep galatasarayın eskiden daha elit, yani nasıl söylesem daha bir tutulası bir takım olduğunu düşünmüşümdür. Son 12-13 yıl boyunca aziz yıldırımın bence fenerbahçeye katkısı çok büyük. Eğerki o adam olmasaydı fenerbahçenin galatarayla yarışma şansı olmayacaktı(bana hak veren birçok fenerli arkadaşımın lafıdır bu) Beşiktaşın durumu zaten malum. O yüzden bu rekabetin sürmesi açısından aziz yıldırım fenerbahçe için iyi bir şeydi.

    Ama ne kadar zekide olsa fenere ne kadar faydalıda olsa aziz yıldırım karakteri yönünden eksikti. Türkiyedeki rekabeti hep farklı yaşadı. Fenerbahçe biryerde diğer takımlar biryerde gibi davrandı ve bunu fenerbahçenin büyüklüğüymüş gibi lanse etti. Taraftar birbirine düşman oldu.

    Biz uefa kupasını aldığımızda bjklisi fenerlisi hepsi sevindi çünkü kazanan Türk takımıydı ve millet çekememezlik yapmıyordu. Ama şimdi iki takımdan birisi kupa alsa kendisi sevinmeden önce diğer takım taraftarına "bakın biz kupa aldık" demeye başlar.

    Benim görüşüm bu kötü rekabet ortamının en büyük sorumlusu yıllardır aziz yıldırımın yukarıda yazdığım başkanlık stratejisidir.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.