Şimdi Ara

Yeniden KO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oynamayalı bir 4-5 sene oldu ama artık dayanamayıp oyunu yüklüyorum. Hiç yükleme hayatın biter falan demeyin sırf tekrar oyunun içinde dolanıp level kasmak vs. için yüklüyorum, öyle büyük hayaller için dönmüyorum. En azından hevesim kaçana kadar oynayayım dedim biraz. Bu oyun nasıl bir bağımlılıksa ne WoW kesti, ne LoL, ne de başka bir oyun. Aradan yıllar geçmesine rağmen hele... Diyeceğim şu ki hangi serverda başlayayım, neresi iyi durumdadır, en son bıraktığımda Edana'ydım sanırım. Şimdiki durumu bilmiyorum bir tavsiyeniz falan varsa yazarsanız iyi olur, daha oyuna bile girmedim açıkçası yükleniyor.



  • Öncelikle pazar açabilmen için sms onayı yapman gerekiyor, o sms onayıda 5 NPoint ile oluyor(Cash). GAIA iyi gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Www.my-ko.org buraya gel dupe koxp hack yok +10 yok knightin eski hali fp ile pk atıyoruz. Usko'nun 3 serverindan fazla oyuncu vardır maradona gel de bir bak inanmazsan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Knight online pro var 500 online var usko birebir nickım xjoe yardımcı olurum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağolun. Gaia'da mage açtım oynuyorum, OTP falan her şeyi kurdum korkudan. Şifreleri de yazdım kağıda baya' karmakarışık yaptım. Artık bilmiyorum nereye kadar gider, gerçi öyle çok da bir şey yapacağımdan değil ama. Mage dizmeyi de unutmuşum zaten piyasa yabancı geldi, ne yapacağımı bilemedim görevler dışında.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lady Lestrange

    Sağolun. Gaia'da mage açtım oynuyorum, OTP falan her şeyi kurdum korkudan. Şifreleri de yazdım kağıda baya' karmakarışık yaptım. Artık bilmiyorum nereye kadar gider, gerçi öyle çok da bir şey yapacağımdan değil ama. Mage dizmeyi de unutmuşum zaten piyasa yabancı geldi, ne yapacağımı bilemedim görevler dışında.

    sen sözüme güven yourko indir dene şuan kimsede +7 shard bile yok ve abartısız söylüyorum moradonda her saat en az 500 pazar vardır wormların oraya kadar uzanıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.