Şimdi Ara

Yenilenen Peugeot 508, Türkiye'de satışa çıktı: İşte fiyatı ve tüm detayları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Pug Avrupa’da satılmayan motorları bize kakalamayı bıraksa artık. Mis gibi hibrite evrilmiş 180 ve 225likler gelse diyeceğim de bana 6 aydır ne 308 ne 408 satmadılar onlarda gelse bulamayız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Machinistm4 M kullanıcısına yanıt

    İşte bu bizim ülke ile alakalı bir durum. Oradaki satış görevlisinin 2 dudağı arasında senin araba alıp alamaman, alacaksan ne zaman alman, hangi şartlar altında alman, vs. Bizim ülkede işin başka birine düşerse yandın demektir. O yüzden sistem olmalı, tarafsız kurallar, makine gibi işleyen şeffaf bir sistem olmalı fakat bizim ülkede olmaz bu.

  • 3 yildir allure modeline biniyorum elektrikli bagaj, koltuk ısıtma,dijital ekran gibi emsal fiyatindaki superb,passtta opsiyon olanlar bunda orta donanımda standartti. Gerek yol tutuşu gerek konforu hic üzmedi ve hala 0 trim sesi var. Bagaj desen arka koltukları yattirip mutfak dolabi da taşıdım, kampta çadır unutup 2 kişi bir çocuk arka koltuğu yatırıp bagajda da yattık. Fiyat performans kralı idi, yenilemek isterdim ama 2 milyon olmuş GT. Millet de degerini bilmez piyasası var diye megan civic gibi 3. Sinif araba alır. Tam 25 yas yeni ise girmiş genç arabasi ama turkiyede zor



    Yenilenen Peugeot 508, Türkiye'de satışa çıktı: İşte fiyatı ve tüm detayları

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bshaar387 B kullanıcısına yanıt
    Uzak olduğumdan soruyorum, takasa zorlamalarının nedeni 2.el olarak daha yüksek fiyata satıp oradan da para kazanma amacı mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fotoğrafta bile belli oluyor, adam multimedyada bir şey yapmak için gözünü yoldan ayırıyor. Yahu olmuyor işte her şey dokunmatik. Basmatikte bakmadan rahatça yapılıyordu her şey.

  • Evet aracınızı siz direkt satarsanız daha yüksek fiyata satabiliyorsunuz, takasa verildiği zaman ekspertiz her noktasından aşırı fiyat düşüyor. Örnek veriyorum piyasada 500k eden aracınız var ise takasta muhtemel olarak 450k verecekler sonrasında kendileri de aradaki farkı sonraki satıştan kar olarak almak isteyeceklerdir. Böylece kağıt üstünde kendileri de 50k kazanıyor. (aradaki masraflarını bilmiyorum belki vardır ama pek sanmam)

  • Passat ve Superb'in gölgesinde kalan bir model olarak kalacak her zaman

  • Asla bir Passat ve Superb değil

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.