Şimdi Ara

Yenilenen Sosyal Medya NL Artık Daha Sosyal

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçtiğimiz günlerde arayüzünü yenileyen sosyalmedya.nl zengin ve özgün içeriğiyle daha sosyal hale geldi. Bünyesine kattığı yeni yazar kadrosu ile okuyucularına yeni kategorilerde güncel haberleri ve özel makaleleri sade ve anlaşılır bir dilde hazırlayacak.

    Yeni arayüzü responsive tasarım ile hazırlanan ve klasik blog yerleşimini en sade birşekilde kullanan sosyalmedya.nl sadece web tarayıcı ile birlikte bilgisayar, tablet ve mobil cihazlarda rahatlıkla görüntülenebilecek. Sitenin en güçlü olduğu konulardan birisi olan sosyal medya, instagram, wordpress, vine, mobil uygulamalar ve türk sosyal ağları gibi konular üzerine en güncel haberleri, ipuçları, yardımcı uygulamaları ve özel makaleleri okuyucuları ile günlük olarak paylaşacak.

    Son yılların en popüler mobil uygulamalarından birisi haline gelen Instagram konusuna oldukça geniş yer ayıran sosyalmedya.nl ipuçları ve sürekli güncellenen içerikleri sayesinden okuyucularına ücretsiz takipçi kazanma fırsatınıda sağlıyor. Aynı zamanda günümüzün en popüler içerik yönetim sistemlerinden birisi olan Wordpress için hazırlanmış güncel ve ücretsiz tema ile eklentileri geniş yer verilmekte. Mobil uygulama tarafında ise son çıkan ve kullanıcılara faydalı olacağı düşünülen ve öncelikli ücretsiz iOS ve Android uygulamalarını sürekli tarayıp okuyucuları ile paylaşmayı sağlıyor.

     Yenilenen Sosyal Medya NL Artık Daha Sosyal







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.