Şimdi Ara

Yer istersen yumruğu yersin! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Agresiflik falan degil, o agresifligi severler. Ailede zaten en ufak terbiye, egitim hak getire ulkede, tepeden tirnaga orman kanunlari hakim hale getirildi,

    Ustune okullarda ogretmenler ve kurallarca saglanan disiplin de kalmadi. Siddete elbette karsiyiz, ama komple disiplinsizlik de olamaz.

    En kotusu de adalet sistemi coktu, hapisler agzina kadar doldu, otel konforunda, caydirici cezalar yok, buyurun sonuc bu.

    Kimse de kimsenin peydahladigi cocugu icin ayakta beklemek zorunda degil. Cocugu varsa taksiye binsin. Yaparken bana sormadi. Ben de enayi degilim kimseye yuk olmamak icin cocuk yapmiyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu işin eğitimle alakası yok. Bunu okulda öğretemezsin. Ailede nasıl görüyor, büyüyorsa kişilik öyle gelişiyor. Sonradan da değiştiremezsin.Öküz ise öküz gibi devam edecektir.

  • Anlamadığım olay şu kadın yer istediyse gayet normal değil mi ? Kadın parasını vermiş o koltukta o çocuktan daha çok hakkı var ? Eğer çocuk oturacak ise babası kalkar çocuk babasının yerine oturur... Ama yok olur mu hiç ben bir kişilik para vereyim 3-4 tane çocuğum gelsin rahat rahat keyif yapsın... Öyle bir dünya yok kimse kusura bakmasın o kadın da belki işinden dönüyor yorgun parasını vermiş hakkı olanı istemiş...

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.