Şimdi Ara

Yerli girişim Deplike 10 milyon TL yatırım aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yerli girişim Deplike 10 milyon TL yatırım aldı



    Murat Sezgi, Ufuk Polat ve Okan Kahraman tarafından kurulan Deplike müzik girişimi ilk yatırım turuna çıktı. Müzik eğitimini kişiselleştirerek dünyayı daha yaratıcı bir yer hâline getirmeyi amaçlayan Deplike önemli yatırımcıların da ilgisini çekiyor. 



    Deplike başarısı



    Geliştirdiği gitar efekt uygulamasıyla pazarda 2 milyonun üzerinde gitariste ulaşan Deplike, ilk üründeki deneyimlerini şimdi 1 milyar kişiye erişmeyi hedeflediği müzik eğitimi uygulamasına aktarıyor. İlk versiyonunu yakında yayınlayacak olan Deplike, kullanıcılarına Metaverse üzerinde sevdikleri şarkılar ve müzisyenler eşliğinde eğlenceli vakit geçirebilecekleri kişiselleştirilmiş bir öğrenme deneyimi sunuyor.



    Ayrıca Bkz.Google Play mağazasında Windows indirmeleri başladı



    Araştırmalara göre dünya genelinde müzik eğitimine başlayanların sayısı pandemi ile birlikte iki katına çıkmasına rağmen %90’ı ilk senesinde müziği bırakıyorlar. Deplike ekibinin amacı geliştirdikleri uygulamayla bu oranı önemli oranda düşürmek ve müziği herkesin konuştuğu bir dil haline getirmek.



    Deplike’ın 10 milyon TL’lik ilk yatırım turunda Udemy ve Carbon Health kurucusu Eren Bali, Layer kurucusu ve Gram Games exit ile tanıdığımız Mehmet Ecevit, Erdem Çelik ve Halil Ünlüeser ile birlikte Teknasyon da yer aldı.



    Teknasyon; yurt içinden ve yurt dışından başarılı bulduğu girişimlere yatırımlar yaparak, onlara uluslararası pazarlarda büyük başarılar kazandırıyor. Girişimlere verdiği sermaye desteğinin yanında; SaaS ürünlerini onların kullanımına açıyor ve Rockads Global Büyüme programı dâhilinde girişimlerle bilgi ve tecrübelerini paylaşıyor. Hâlihazırda 100’den fazla girişime global büyüme desteği sunan Teknasyon’un, yatırım yaptığı şirketlerin sayısı ise 25’ten fazla. Teknasyon hali hazırda Deplike girişiminin globalde büyümesine de yardımcı olmuştu. 

     









  • Umarım başarırlar ama 1 Milyar kişiye erişme hedefi çok ütopik.

  • myhotyro M kullanıcısına yanıt
    Potansiyeli olan bir firma, teknokentte küçücük bir odada başlamışlardı, ulşmaları gayet mümkün.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.