Şimdi Ara

Yerli girişim Genoride, dünyanın ilk elektrikli çocuk bisikletini tanıttı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Eskişehir merkezli girişim Genoride, elektrikli çocuk bisikletini tanıttı. Günümüzde yetişkinlere yönelik birçok çeşitte elektrikli bisiklet geliştirilmesine rağmen çocuklara özel üretilmiş bir elektrikli bisiklet olmadığını söyleyen Genoride'ın kurucusu Gökhan Yağcı'nın kendi çocuğuna yönelik geliştirdiği prototip ile başladığı macera, çocuklara benzersiz bir deneyim sunan bir teknoloji ile ürüne dönüşüyor.  





    Yenilikçi Jeneratif Sürüş sistemi



    Kendi geliştirdikleri ve jeneratif sürüş olarak adlandırdıkları sisteme sahip bisiklette, klasik bisikletlerdeki gibi dişli ve zincir benzeri mekanik bağlantı ekipmanları bulunmuyor. Bu sistemde pedal ile üretilen güç elektrik enerjisine çevriliyor ve bu güç motorlara elektronik sistemler üzerinden kontrollü şekilde aktarılıyor. Geliştirilen yazılım ihtiyaç duyulan destek miktarını hesaplayıp, ek gücü bataryadan takviye ediyor. İçerisinde karmaşık algoritmalar çalışırken, çocuklara sadece pedal çevirip bu benzersiz deneyimi yaşamak kalıyor. Bisikletin elektronik sistemleri, yazılımı ve donanımının patentli olduğunu vurgulayan Genoride, üretimini yüksek yerlilik oranıyla şirket bünyesinde gerçekleştiriyor.





    3 yaşından itibaren ve 130 cm boya kadar ergonomik şekilde  kullanılabilen dört tekerlekli elektrikli bisiklet, ayarlanabilir pedal destek gücü, ayarlanabilir hız, pedal ile ileri geri sürüş, otomatik fren sistemi ve iki adet motor ile her türlü kullanım koşulunda esnek sürüş imkanı sunuyor. Bunun yanında 3 adet bağımsız süspansiyon, ön ve arka amortisörler ile yüksek konforlu sürüş, ayarlanabilir koltuk ve gidon ergonomik bir sürüş deneyimi sunuyor.



    Ayrıca Bkz.Elektrikli bisiklet sürücüleri, normal bisiklet sürücülerinden daha fazla egzersiz yapıyor!



    Dayanıklı çelik kadroya sahip olan bisiklet gücünü, klasik lityum pillerden çok daha uzun ömürlü olan 150 Watt kapasiteli lityum demir fosfat (LFP) pilden alıyor. Son olarak bisikletin mobil uygulamaya sahip olduğunu da belirtelim. Bu sayede bisikleti uzaktan kitleme/durdurma, hızını ve pedal direncini ayarlama gibi fonksiyonlara erişilebiliyor.



    Geçtiğimiz aylarda Las Vegas'ta düzenlenen CES 2024'te ürünlerini sergileyen Genoride, yoğun ilgiyle karşılaştıklarını belirtiyor. İhracat hedefleri yolunda ilerleyen girişim, dört tekerlekli elektrikli çocuk bisikletini, yerel piyasaya özel indirimli fiyat ile satışa sunulmuş durumda.



     




    Kaynak:https://www.genoride.com/







  • Güzel görünmüyor. Video başlangıcından itibaren işçilik kötü görünüyor. Videoda yokuş yukarı çıkarken çocuk çok fazla pedal çeviriyor, çok az ilerliyor; pedal desteğinin revizyona ihtiyacı var gibi. Bluetooth menzilinden ise hiç bahsedilmemiş. Standart 10m ise hiçbir işe yaramaz.

    Bir de hepsini geçtim çok hantal görünüyor. Spor salonlarındaki benchler gibi duruyor. Hiçbir yerde ağırlık yazmıyor. Daha ne diyeyim. Beğenenlerin müstakil evleri yoksa sırtlarında 50kg bisikletle başarılar dilerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 18 Mart 2024; 10:49:33 >
  • Süper olmuş , bunun büyük tekerlekli büyük versiyonlarını da yapsanız ya işe gidip gelirken kullanalım , onvo rx-7 scooter süper ama dengede durmak problem bu hem konforlu hem çok yakışıklı olmuş büyükler için versiyonu iyi tutar arka alta ufakda bi sepet çanta için çok iyi olur  

  • Başarılı. Yetişkinler için de olmalı. 4 teker 2 tekerden daha güvenli.

  • Akıllıca düşünülmüş bir proje hayata geçirilmiş.

  • Luzumsuz baya yani yetiskinler icin olabilir ama cocuklarin hareket etmelerine engel olup bir sey ogrenmesi icin cabalamasini azaltacak bir urun

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Başarılı bir ürün. Çocukların kas gelişimine olumlu katkı sağlayacaktır. Elektrik destekli olması, yokuş engebe gibi zorlu alanlarda çocuklara bisikleti sevdirecektir.

  • videosunu izledim gerçekten güzel alet. ufak bir eğimde hafif pedal desteği ile çok güzel çıkıyor. bence başarılı bir iş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bisikletin amacı spor yapmak hareket etmek değil mi? böyle bir şey çok saçma olmuş.

  • Unreal Engineer kullanıcısına yanıt

    sportif kullanım imkanıda var ki... pedalda sertlik ayarı var... bas düğmeye gitsin değil...

  • Profili kesip kaynatana kadar boruyu bükememişler mi ? Köşeler hiç olmuş mu çocuk bisikletinde. Onun dışında bırakın çocuğu ben bile binerim 😉

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eğlenceli görünüyor. Bunun yetişkin versiyonunu da yapsalar süper olurmuş. :D

  • Güzel tasarlanmış, yenilikçi bir tarzı var. Çocuklar için eğlenceli olacağı kesin...

  • Bende büyükler için yok mu yazacaktım. Herkes yazmış ??

  • Helal olsun tebrik ederim Mâşâallah başarılarının devamını dilerim

  • Ben çocuğuma aldım akülü arabaya bin basar. Hemde çocuk hareket ediyor . Süper tavsiye ederim herkese.

  • Saçmalık yahu, çocukların harekete ihtiyacı var yoksa nasıi fizlksel gelişimini tamamlayacak, hareket etmesi kasiarın gelişmesini boyunu kilosunu etkiler, git ihtiyarlara engellilere vs ürün üretin de hayrınız olsun

  • Gayet güzel ve kullanışlı gözüküyor. Çok yaratıcı bence...

  • 20 bin liracık fiyatı var, tasarım güzel onun dışında "ilk elektrikli çocuk bisikleti" ? zibilyon tane elektrikli bisiklet var çocuklar için.

    https://www.hepsiburada.com/genoride-elektrikli-cocuk-bisikleti-pedal-go-kart-p-HBCV00005ZSBGZ

    klasik dh haber, klasik click bait. geçim kaynağı bu olmuş artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 19 Mart 2024; 15:1:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gereksiz bir ürün. Cocuğa elektrikli bisiklete ne gerek var? Cocuk zaten sürekli gelişiyor, normal bisiklete binsin.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.