Şimdi Ara

YERLİ İMALATCILARA ÇAĞRI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • SAYIN ÜRETİCİLER İNTERNET ARTIK HAYATIMIZIN VAZ GEÇİLMEZ BİR UNSURU OLDU,HEPİNİZİ BU FORUMA DAVET EDİYORUM GELİN MARKALARINIZIN ARKASINDA DURUN.SORUNU OLAN TÜKETİCİLERE ÇÖZÜM ÜRETİN.FORUMA TAKMA İSİMLE FALAN DEĞİL KENDİ MARKANIZLA KATILIN.UNUTMAYIN BU ÜLKE HEPİMİZİN.BİZLER DAR BOĞAZLARDAN ÜRETİMLE ÇIKABİLİRİZ.BEN YAPTIM OLDU MANTIĞIYLA BU İŞLER YÜRÜMEZ.ÖYLE KOLTUKLARA OTURUP EN İYİ BİZİZ,BİZDE SORUN YOK GİBİ DÜŞÜNCELER KİMSEYİ BİR YERE GÖTÜRMEZ.HEP BERABER YABANCI MARKA HÜKÜMDARLIĞINI YENMELİYİZ.BUNUN İÇİNDE KALİTE KALİTE KALİTE ÜRETMELİYİZ,ÜRETMELİYİZ Kİ HALKIMIZDA SİZİ DESTEKLESİN,SİZLERLE GURUR DUYSUN. ŞAHSEN BU FORUMDA ÖVÜLEN BİR YABANCI MARKAYI OKUYUNCA UTANIYORUM.İNANIYORUM Kİ SİZLER ÇOK DAHA İYİLERİNİ YAPABİLİRSİNİZ.
    HEPİNİZE BAŞARILAR DİLİYORUM...



  • Benim de yerli üreticilerin çalışırlarsa yabancılar kadar iyi LPG kiti üretebileceklerine inancım tam. Ama bu iş toplama parçaları bir araya getirip pazarlamak yerine Arge'ye dayalı üretim yapılarak başarılabilir. Ben güvenebileceğim bir yerli LPG kiti olsaydı onu taktıracaktım ama öyle bir marka bulamadığım, forumda yerli marka takanların sorun yaşadıklarını gördükçe yabancı bir marka taktırmak zorunda kaldım.
  • Ben de uzun bir süre tereddüt ettim ama sonuçta karar verdikten sonra aracıma yerli LPG dönüşüm kiti taktırdım.Ve şimdilik memnunum.Tabi aracım karbüratörlü...Genellikle ithal kitler kadar perfomans gösteriyorlar.Ama özellikle enjeksiyonlu araçlara uygulanan yerli bazı markaların sıralı sistemleriyle ilgili sorunları ben de fazlasıyla okudum.Bu tarz forum ortamlarının bu sorunları ortaya dökmede ve tüketiciyle üretici arasında iletişim sağlayacağına ben de inanıyorum.Üretici ve montaj merkezlerini tercih etmede de önemli rol oynayacaktır.
  • Gerginlik yaratmaya gerek yok. Zaten forumda bu işle uğraşan yeterli kişi mevcut...
  • sayın cross teknik atiker hakkında yaptığınız tarafsız değerlendirme umarım diğer markalara örnek olur teşekkürler




  • Hayret bu konu hakkında neden çok az yazı yazılmış anlayamadım.Cross teknik ne güzel bir çağrı yapmış nerede bu yerli imalatcılar
    quote:

    Orjinalden alıntı: CROSS TEKNİK

    SAYIN ÜRETİCİLER İNTERNET ARTIK HAYATIMIZIN VAZ GEÇİLMEZ BİR UNSURU OLDU,HEPİNİZİ BU FORUMA DAVET EDİYORUM GELİN MARKALARINIZIN ARKASINDA DURUN.SORUNU OLAN TÜKETİCİLERE ÇÖZÜM ÜRETİN.FORUMA TAKMA İSİMLE FALAN DEĞİL KENDİ MARKANIZLA KATILIN.UNUTMAYIN BU ÜLKE HEPİMİZİN.BİZLER DAR BOĞAZLARDAN ÜRETİMLE ÇIKABİLİRİZ.BEN YAPTIM OLDU MANTIĞIYLA BU İŞLER YÜRÜMEZ.ÖYLE KOLTUKLARA OTURUP EN İYİ BİZİZ,BİZDE SORUN YOK GİBİ DÜŞÜNCELER KİMSEYİ BİR YERE GÖTÜRMEZ.HEP BERABER YABANCI MARKA HÜKÜMDARLIĞINI YENMELİYİZ.BUNUN İÇİNDE KALİTE KALİTE KALİTE ÜRETMELİYİZ,ÜRETMELİYİZ Kİ HALKIMIZDA SİZİ DESTEKLESİN,SİZLERLE GURUR DUYSUN. ŞAHSEN BU FORUMDA ÖVÜLEN BİR YABANCI MARKAYI OKUYUNCA UTANIYORUM.İNANIYORUM Kİ SİZLER ÇOK DAHA İYİLERİNİ YAPABİLİRSİNİZ.
    HEPİNİZE BAŞARILAR DİLİYORUM...




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.