Şimdi Ara

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.767
Cevap
187
Favori
218.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
25. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU


(En Son Oy Tarihi: 21.5.2024)
Giriş
Mesaj
  • Bu geceki gelişme çok çok yüksek ihtimalle togg ile alakalı zira trumore uygulaması 2-3 saattir kapalı.

    Youtubede 4x4 için incelemeler dolaşmaya başladı bende yeni araç olarak onu tanitacaklardir. Belki togg 8x ile ilgili bir şeylerde olabilir onunda heberleri gelmeye başladı bir kaç gündür ama o aracın gelmesi 2-3 yılı bulacak gibi.

    Belki nakit alimlarlae için ilave indirim veya 1-2 yıllık ücretsiz şarj hediyesi veya şarj istasyonu kurumu tarzında ek teşfikler olabilir. Belki satışlarımız çok arttı bir kısmını bu ay öde inkanlar verelim kalanını krediye bağlayalım veya sonra öde gibi seyler olabilir. Bakalım neler olacak.

    Şu anki alım surecindekilere gol atacaklarini alsanmiyorum zira her ay gelen kampanyalar ile mevcut araç sahiplerinden ciddi tepki alıyorlar daha ötesine çıkmazlar diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaferaydin Z kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun


    hayat sigortasını nasıl düşük gösteriyorsunuz yaş 40 altı mıdır ?

  • Cenkay KESER kullanıcısına yanıt

    hocam dediklerine göre tesla RWD yani tek motorlu geliyormuş , 1900 civarı fiyata gelmesi muhtemel , menzil ne olur görücez ama iddialı olunduğuna göre LR RWD gelecek full togg fiyatına gibi görünüyor ilginç olacak bakalım fiyatı ne olacak


    bugün temsilci ödeme ekranı görünmeyince güncelleme gelecek demişti belki onunla ilgilidir belki dediğiniz gibi togg ile ilgilidir ,truemore güncelleniyor ne gece ama :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 19 Nisan 2024; 0:33:35 >
  • alfa-x kullanıcısına yanıt
    Trumore guncelleniyorsa zam gelecektir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alfa-x kullanıcısına yanıt

    Ben o fiyatlara gelebileceğini düşünmüyorum.


    3 gün önce izlediğim bir programda bugünkü güncel hesaba göre mevcut vergiler ile o araç 2.8 milyona tekabül ediyordu.


    İlaveten Hakkı Alkan hükümet ile çok fazla ortaklaşa iş yapıyor. Üstüne togg ile sürekli reklamlı içerikler üretiyorlar.


    Tesla için bu kadar ses getirecek haber için efor sarf edeceğini sanmam. Hakkı Alkan varsa işin içinde mutlaka togg ile ilgili bir gelişme vardır.


    Daha bayram sürecinde togg ile ilgili özel icerikler yaptılar SDN tarafında direk Hakkı Alkan'ın içinde yer aldığı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cenkay KESER -- 19 Nisan 2024; 0:46:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cenkay KESER kullanıcısına yanıt

    inşallah togg ile ilgili güzel gelişmedir  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU  izledim çok iyiydi ,aynı fiyat olsa da toggu tercih ederim  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU 

  • virtue28 kullanıcısına yanıt

    30 nisana kadar fiyat sabitleme var  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU 

  • Tesla Togg a rakip ürün çıkarmış.

    Yüzde 10 vergi dilimine girecek 160kw bir araç. Ama menzil 455km, Togg dan geride bu açıdan. 1.8 milyon lira, haziranda gelebilir. Megane ev rakibi gibi daha çok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cenkay KESER kullanıcısına yanıt

    Dediniz ve yanıldınız  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU 


    Şahsen tanımıyorum paylaştığı şeylere bakarak değerlendirme sonucum, para neredeyse o da orada bence


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

    Tek kriter menzil mi lfp batarya da oldukça ciddi bir avantaj Tesla için. Ben sahsen bu fiyatlardan tercihimi Tesladan yana kullanirim. Togg ciddi fiyat indirimi yapmadıkça satışlar daha da düşecektir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PREDATOR066 P kullanıcısına yanıt

    Bu aracın fiyatı TOGG un artık inecek yerinin kalmadığının kanıtı. En küçük bir eklenti yapılamıyor yapıldığı anda direkt %40 lık dilime geçiyor Tesla. Motorunu bataryasını aracını komple üreten firmanın düşük donanım ve batarya kapasitesi ile satış fiyatı 1800 nakit. TOGG full paket 800kredi desteği ile 1923. Buranın altı yok hayal.

  • Cebinizde bir milyon civarında para olduğunu düşünün. Sizce 800 binlik kredi çekilebiliyorsa Togg almanın cazibesi azalmış olsa da devam ediyor mu yoksa Teslanın hamlesiyle kredinin de bir anlamı kalmadı mı?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Başka forumda yazmıştım.


    Ben TOGG alacaktım ama son anda Tesla siparişi verdim. Beni düşündüren konu yakında TOGG çift motorlu piyasaya çıkacakken ÖTV ile ilgili bir iyileştirme de gelmesini bekliyorum. Öyle bir durumda da Model Y RWD'nin Long Range'i de %10'a girerse ona üzülürüm.


    Bana göre hala TOGG iyi bir tercih bu arada. Daha konforlu, menzili muhtemelen yazın daha uzun gidecek, yazılım özellikleri bedava, kredi avantajı var 1600'e falan alınmış gibi olacaktı, servis ve yedek parça daha avantajlı. Ben her ne kadar gelişecek de olsa yazılım özellikleri olarak geride olduğu, aerodinamik olarak uygun olmadığı, lfp batarya, ailemi taşıyacağım arabanın güvenliğinden daha emin olduğum için Tesla tercih ettim.

  • TOGG fiyat indirmediği sürece TESLA tercih sebebi. Finansman avantajı var evet ancak diğeri de TESLA ve 2milyon altı olduğu için finansman olacak. kendi sitesinde bile finansmanı yazmışlar.


     YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU


     YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU




  • m.burak92 M kullanıcısına yanıt

    Bir milyon nakitim var 800 bin kredi için gelirimde uygun ama 12 ayda ödemenin hiçbir anlamı yok bana göre. 1 sene daha bekleyip sıfır yada 2. El Tesla almayı tercih ederim. Togg en full aracını 1600e çekerse o zaman alabilirim ancak. Teslanın 1800 olduğu yerde togga 1800 çok fazla. Togg alan arkadaşlar savunma pozisyonuna geçmiş ama genel görüşün bu olduğunu satış rakamları zaten gösteriyor ve önümüzdeki aylarda daha net gösterecek.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesla, yeni seçenekle Togg' la en iyi rekabet edecek marka olacak ama Togg'u geçemez. Birinin fabrikası burda ve yerli marka diğeri ithal bir ürün. Türkiye'de üretilen mal her zaman fazla satar. Bekleyip görücez. :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • PREDATOR066 P kullanıcısına yanıt

    Nasıl bir hesap bu ya. 1 milyon varmış 12 ay bekleyecekmiş. Ülkede 30 gün sonranın garantisi yok. Sen Haziran ayında bile 1800'e alamazsın bu aracı iptal edersen 50 bin yanar. NE zaman teslim belli değil Haziran-Temmuz ayında euro dolar ne olur. Zaten finansman desteği ile 1600'ün bile altına gelir TOGG fiyatı reelde. Satış rakamlarını ay sonunda görürsün buralarda ol.

  • Bu arada 500 bin kredimi banka onayladı arkadaşlar. Faiz oranı 0.70 mi neymiş. Şaşırdım ve mutlu oldum. Bilginiz olsun. İşlemleri tamamlayacağız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paranın değerini korumayı bilmiyorsan ben ne yapayım? Ay sonu rakam artabilir bu geçen dönemde kredi nedeniyle togg tercih eden fazla oldu mayis sonunda sana bu mesajı hatırlayacağım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PREDATOR066 -- 19 Nisan 2024; 10:59:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar herkese selamlar
    Daha öncesinden sizlere aracımla ilgili sıkıntılar olduğunu ve servise 20 gün sonraya randevu verdiklerini yazmıştım.
    16 nisanda aracı yedimavi Servise bıraktım

    1. Sağa çekme ve direksiyon titreme ( yaklaşık 4 gün sonra geri aradılar ve sorunu cozemediklerini aracın bir süre daha kalması gerektiğini söylediler) şaka gibi sanayide rotbalansa götürsem iki saate hazırdı

    2. Hazır modda fan veya ona benzer bir ses gelmesi (parça değişimi yapmışlar ancak kalibrasyon sıkıntısı yaşanıyormuş önemli bir konu olduğundan Servis süresi uzayacak) ilk başta bu ses için togg care müşteri hizmetlerinden bir teknisyen ile gorumemde bu sesin normal olduğunu söylemişti. Teknisyene güvensek başımıza ne gelecekti Alllah bilir.
    3. Trim sesleri ( Sorun giderilmiş, aracın 3 noktasında kronik problem olduğu için hemen yaptıklarını söyledi) madem kronik problem neden geri bildirim yapılarak yeni araçlar problemsiz çıkmıyor???

    4. Kapı ayarsizligi ve cam açılma kapanma problemi (sorun kronik , yukarıdaki madde gibi) ????
    5. İmmobilizer, akü gerilim , yüksek voltaj hataları ( kalibrasyon yapmaya çalışıyorlar sorun giderilmedi???

    Sonra bugün beni aradılar, sizi 4 gündür mağdur ettik size ikame araç verelim ( 4 gün sonra şaka gibi ) e tamam dedim bir kere size bulaştık yapacak bir şey yok dedim gönderin, adres bilgisi aldılar tamam, sonra gelecek ikame araç kiralık olduğundan kredi kartımdan on provizyon ödemesi alacakmış sonra iade edecekmiş benim kredi kartım yok dedim , onlarda süreç böyle ozaman yardımcı olamayız dediler

    Bakın arkadaşlar yol yakınken güvenilir bildik markalara yönelin bunu çok içten samimi bir şekilde söylüyorum uzak durun. Yada illa alacam diyorsanız bol bol dua edin problem çıkmasın arabanızda yoksa benim gibi surunursunuz.

    Bu bahsettiğim araç 1 yıl kullanılmış araç değil, 26.02.2024 tarihinde aldığım araç. Hak hukuk falan hikaye. Ona göre tartın düşünün ve karar verin.

    Aracı servisten sağ salim alabilirsem garaja koyup 6 ay süreyi doldurup satacağım ve bir daha asla yanından geçmem.
    Herkese iyi günler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratt29 -- 19 Nisan 2024; 11:16:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.