Şimdi Ara

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (154. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: MaDMaxiBo , tezzeoglu Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü4 Mobil
5 sn
3.555
Cevap
182
Favori
211.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
11. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU


(En Son Oy Tarihi: 19.5.2024)
Giriş
Mesaj
  • ismkdc kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam, umarım yazılımsal kalibrasyonla alakali birseydir, servisler anlayamiyordur. Şikayet varda bir arkadas direksiyonu duzeltmekten kolum koptu yazmış. Sağa kaydirma şiddeti de değişken gibi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ccecy C kullanıcısına yanıt

    Ben kullanıyorum bi sorun yaşamadım. 3 taksit olması ve vergi dahil 3.900 olması baya avantajlı oluyor. Aliexpressten daha pahalıya geliyor cihaz, üstelik taksitsiz.

  • :: weLee :: kullanıcısına yanıt

    4 günlük araba hafif hafif sağa salıyor kendini belki kullandıkca sorun artar orasını bilemem. Ama hem bu forumda hem de şikayet var, facebook gibi yerlerde aynı sorundan bahsediliyor. Servisin buna bi çözüm bulup kullanıcıları davet etmesi gerekiyor. Şuan bi çözüm yok deyip geri gönderiyorlarmış, toggcare üzerinden ticket oluşturdum bakalım ne diyecekler :)

  • ismkdc kullanıcısına yanıt
    Cihaz nerdeyse tamamen elektronikle ve yazılımla yönetilen parçayla donatılmış. Servisteki arkadaşların üretebilecegi çözümler anca bilinen sıkıntılar üzerine olur gibi geliyor bana. Diksiyonla ve onunla iletişim kuran modülleri geliştiren Mühendislerin bu sıkıntıya sebep olan aracı alıp incelemesi lazım diye anladım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • :: weLee :: kullanıcısına yanıt
    Size katiliyorum bence de guncellemeyle vs cozulecek bisey bu

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar, tescil ucreti içerisinde yer alan 5 bin küsur olan mtv odemesi, Temmuz ayina ait gelmemiş taksitin ödemesi midir? Yoksa Ocak ayi degildir diye tahmin ediyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • meier M kullanıcısına yanıt

    Temmuzdan önce alınan araç için Ocak mtv ödenir. Sorunun cevabı evet Ocak mtv. Temmuzu biz ödeyecez maalesef


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ismkdc kullanıcısına yanıt

    Şimdi ben bu olayı anlamıyorum. Aracın direksiyonun bıraktığımda sürekli dümdüz gitmesi mi lazım? Şimdiye kadar hiç bir aracımda sürekli düz gittiğini hatırlamıyorum. Togg da da denedim bir süre düz gittikten sonra yol da eğimli sonuçta sağa veya sola doğru belli bir süre sonra yol çizgilerine doğru eğim gösteriyor. Bu bir sorun mu ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de geçen mahallede denedim yavaş giderken, önce baya düz gitti sonra bir taşa denk gelince hafif sağa döndü gibi, gibi geldi yani o kadar az.

  • Öncelikle geçmiş olsun ve Rabbım yardımcın olsun, atarax diye bir antidepresan var ben onu kullanıyorum tavsiye ederim, katil olmamak için kullanıyorum iyi geliyor. Tam 20 gün oldu cozemediler daha ne kadar beklerim bilmiyorum.

    Sizde veya başka kullanıcılarda var mı bilmiyorum benim kameralarda efsane. Aracı park ediyorum kameralarda hala gidiyorum   Togg un yarı otonom sürüş reklamı ve vaadi var, önce araç gönyede dursun da düz gitsin varsın yarı otonom olmasın ona da razıyım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratt29 -- 6 Mayıs 2024; 19:32:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir çok araç sahibi oldum, evet direksiyonu düz yolda (eğim, viraj,kasis gibi dış etkenler olmayan) yolda bıraktığınızda o araba düz gitmiyorsa sorun var demektir.

    Hiç bir aracimda bu sıkıntıyı yaşamadım, direksiyon kendi kendine sağa dönüyor.

    Tüm kullanıcıların bunu denemesini tavsiye ederim eminim bir çok araçta var ama denemeden kimse farketmiyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Market disi app calistirma

    İsmail Kundakcıyoutube
    Togg uygulama çalıştırma
    https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=XcLnC3nDJbI
  • Forumdaki galerici, sanayici, oto bayi satış temsilcisi , toggcu vb çeteler benim konularımı sürekli kapatıp bana uzaklaştırma verdikleri için benzer konularıma Konu Dışı /Off Topic kısmından ulaşabilirsiniz burada admin "powerstrom" tarafından haftalarca uzaklaştırma verdiriyorlar

  • froce1903 kullanıcısına yanıt

    Üstat aynı durum bende de var. Düz yolda araç elbette yolun eğimine göre sağa sola kayar hafiften. Ama burada direksiyon simidi hafif düzeyde sağa dönüyor kendisi. Direksiyonu düz tutun ve bırakın. Saniye olmadan sağa dönüyor. Çok araç kullandım ama bu şekilde kendini sağa bırakan direksiyona rastlamadım. Şidddeti çok değil. Ama bu durum normal de değil bence. Çünkü direksiyona müdahale etmediğinde direksiyon düz kalmalı. Bunda kalmıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • banzar B kullanıcısına yanıt

    Bende öyle bir durum yok direksiyon sabit duruyor ama araç hafif eğime doğru gidiyor. Dediğin gibiyse tabiki normal bir durum değil. You tuba da bir kullanıcı bunla ilgili video yapmış ''Aracınız sürüş esnasında sağa yada sola çekiyor mu?'' video ismi bu. Benim durum ondaki gibi. Yorumlarda birisinde togg servise gidin kalibrasyon yapıyorlar düzeliyor denmiş. Burda serviste yapamıyorlar diyen var. Bence servisin çözüm bulması gerekiyor

  • froce1903 kullanıcısına yanıt

    Sende olmuyorsa çok güzel. Direksiyon direkt kendini sağa bırakıyor. Bence de halledilmesi gereken birşey. Zor olmasa gerek aslında. Keşke balans sıkıntısı olsa. O kolay halledilir. Ufak tefek sıkıntılar dışında çok hoş araç. Hakkını yemeyelim 👌


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • froce1903 kullanıcısına yanıt

    Bu videodaki togg da çekme yok   normal gidiyor , dusterda bile olmayabilir ,bazen bende böyle denerim gidiyor gibi gelir sonra düzgün yolda tekrar denerim bakarım düz gidiyor tamam


    Çekme olan araçlarda düz gitmek için sürekli aksi yönde çevirme ve güç uygulamanız gerekir böyle bir durum var mı ??yani direksiyonu sürekli sola 1-2 derece açılı mı tutuyorsunuz düz giderken ?


    yada 100 ile giderken aniden frene asılınca aracın sağa doğru gitmesi gerekir çekme var ise


    videodaki togg düzgün hiçbirşey yok


    banzar ın dediği durum sanırım bundan farklı ,şuda olabilir direksiyon simidini takarken sıfır noktasında takmadılarsa direksiyon kendini sıfırladığını sandığında hafif sağda kalmış olabilir.full elektrik direksiyonlarda ,direksiyona sıfırlama yapmak gerekiyor.yani rot ayarı yapılırken direksiyon sıfırlama ayarıda yapılması gerekiyor içten yanmalı yeni model bir araç konusunda görmüştüm  



    Togg Deneyimyoutube
    Aracınız sürüş esnasında sağa yada sola çekiyor mu?
    https://www.youtube.com/watch?si=5WmZlgFdFSLynxyW&v=oKtAdUpe8j8&feature=youtu.be




  • ksk_kaan kullanıcısına yanıt

    yok mu bilen

  • merhaba,


    Nisan 2024 'de TOGG sipariş verenler için;


    Ön ödeme tarihi ve Sipariş verdikten sonra tüm işlemleri bitirdiği tarih (ödeme-kredi, sigorta, vekalet vs. tüm işlemleri bitirdiği tarih) / sipariş ettiği Model - paket / Renk / Teslim aldı ise teslim tarihi - teslim almadı ise bunu boş bırakarak


    şeklinde paylaşım yapabilir misiniz?


    Benim durum şu ;


    Ön ödeme 24 Nisan / İşlemlerin tamamlanması 30 Nisan / T10X V2 Uzun Menzil + KIŞ PAKETİ + METAL TAVAN / RENK: Pamukkale / film kaplama teklifi için arandım, henüz teslim tarihi için aranmadım bekliyorum.

  • Merhaba ödemeleri ve sigorta işlemlerini tamamladım hayırlısıyla, ne kadar zaman da teslim olur bilgisi olan varmıdır?

  • 
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.