Şimdi Ara

Yerli oyuncu koltuğu 'Xdrive'ın hikayesi' (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
10.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dh foruma girebilmek için gıçımızı yırtıyoruz forumda problem var iki saattir girmeye çalışıyorum giremiyorum. ilk girişimde de bu yorumu yaptım. Yetkililer bir el atsın deli olacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1000 tl bi koltuk. Herhalde bence 1000tllik turk koltuğu 10binlik yabanci koltuğu yok eder.

  • LeonM L kullanıcısına yanıt
    5-6 günde gelir.

    Ben Güç Kaynağını Pazar Günü sipariş ettim 5 günde gelmişti
  • Fiyat uçuk kalite 5 para etmez amazondm o fiysta 3 tane alabiliriniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatlar yurt dışındaki ürünlerle nedense aynı fiyat. Bu fiyatları verip almam.

  • müdür koltuğu aldım 420 liraya bunlar başına gamer koyup 950 tl istiyor
  • bu para bu koltuklara verilmez amazon.com vb siteleri araştırmadan almayın

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Master_Evil

    müdür koltuğu aldım 420 liraya bunlar başına gamer koyup 950 tl istiyor

    resim atar mısınız?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TulparHAN

    https://www.amazon.de/gp/product/B019IZKTUS/ref=s9u_simh_gw_i1?ie=UTF8&pd_rd_i=B019IZKTUS&pd_rd_r=KC5DMCDMWV0BKC9N65K1&pd_rd_w=Kb5X2&pd_rd_wg=f0jEp&pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_s=&pf_rd_r=EHZ4W0NCY2R772FD4HS4&pf_rd_t=36701&pf_rd_p=a604e9f7-44cb-43ba-9116-40fbc776b12b&pf_rd_i=desktop

    Bir çok ürün var ilk gördüğümü attım.Bildiğiniz markalara bakın.Bakın benim attığım fiyat hem gümrük hem kargo dahil fiyatlarıdır.

    Sen 150 euro veriyorsun adamlar gönderiyorlar bunun içinde gümrük masrafı bile dahil.


    Bu ürün Türkiye adresine teslim edilemiyor. Daha fazla bilgi al
    Bu ürün Türkiye adresine teslim edilemiyor. Daha fazla bilgi al




  • lterlemez L kullanıcısına yanıt
    Sepete ekle ödeme ekranına geldiğinde teslim edilebildiğini görebilirsin.

    Ödeme ekranına kadar gelebiliyorsan ürünü satın alabiliyorsun
    Bu şekilde Corsair Hx1200İ almıştım
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Tamam, bilgi için teşekkürler.
  • Firma reklam yaptıracağına yapacağına pişman oldu sanırsam :)
  • bmw diye geldim ne çıktı

  • patapon_00 kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten çinden gelen mobilyalarda %100 ek vergi gelmişti. Daha sonra itirazlar dan dolayı o ek vergi %50 lere çekildi. Bunlarda işte bundan yaralanıyorlar.
  • Fatih bey, burayı okuduğunuzu tahmin ediyorum.

    Fatih bey, son konuştunuğunuz konu hakkında yazmak istedim. Kimse sizin markanızı yerli diye dalga geçmiyor. Herkezin söylediği her yerde milli, taaaamamen yerli üretim diye sürekli söylemeniz. Bir şeyi sürekli tekrarlarsan, bu sefer insanlar da düşünür neden sürekli söylüyor diye. Daha öncelerden bir çok yerde yazdığım gibi bu kadar, yerli yerli milli milli diye bastıra bastıra söyleceğinize diğer firmalardan farkı ne, kaltesi ne ondan bahsederseniz insanlar başka düşünür. DXracer ile aynı fiyatlarda satış yapıyorsunuz peki kalitesi nasıl? Çinden gelen mobilyaların üzerinde %50-60 gibi bir ekstra vergi var. Bu da demek oluyor ki, aynı fiyata sattığınız koltuk DXracer dan daha iyi bir kalitede olması(veya en kötü aynı) gerekir. Peki neden kaliteden bahsetmiyorsunuz?

    Ülkemiz ne yazık ki siyasal olarak çalkantılı bir yer. Yukarıdaki arkadaşların bahsettiği gibi neden son dönemin trendlerinden Osmanlı ile ilgili isim koydunuz. Neden global veya bu tarz söylentilerin konuşulmayacağı isimler koymadınız. Özellikle bu dönemde böyle isimler koyarak markadan bahsedilmesini ve " Yerli ve milli" diye vurgulayarak kaliteye bakılmadan sadece isme göre insanların almasını mı bekliyorsunuz? Siz böyle yaparsanız, insanların konuşmamasını dalga geçmemesini nasıl beklersiniz.

    Eminim ki ülkemizde üretim yapmak zordur, sizde çok uğraşmışsınızdır. Fakat siz uğraştınız, bazı zorlukların üstesinden geldiniz diye ben bu koltukları almam mı gerekiyor.

    Daha önce ürün müdürünüze de DH de yazmıştım. Koltuklarınızın fiyatları normal bir koltuğa göre 2 kat 3 kat (sadece sizin değil genel olarak oyuncu koltukları böyle). Yani bu koltukları asgari ücretle çalışan biri veya çocukları almayacak. Bu koltukları beyaz yakalılar ve onların çocukları alacak. Yani belli bir zümreye, açık görüşe sahip insanlar bunlar. Sizin 1453 diye isim takmanız veya yerlide yerli millide milli demeniz bu insanları cezbetmicek. Ancak kalitede fark koyduğunuz veya güzel bir pr çalışması yaptığınız takdirde ilgilerini çekecek. O zamana kadar sizinle alay edecek, kötüleyecekler.




  • son yılların trendi bir şey üretip üzerine "gaming" etiketi basıp fahiş fiyattan gazlamak. 1000 küsür liraya sandalye mi olur ya? sandalye bu kardeşim, bildiğin sandalye. ne o, gaming? yemez buradakiler bu fiyatları.

    birde şu osmanlı "seviciliğinden" vazgeçin artık. osmanlı dediğiniz bir ailedir. bizler onlara ancak "kul" olabilirdik, bunu da yazın aklınızın bir köşesine.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murdocklawless -- 18 Eylül 2017; 9:55:16 >
  • Firmayı tebrik ediyorum. Burda firmayı yerli diye küçümsyenlere de iki çift laf edicem. Alacağınız ürünün aynı fiyata aynı kalitede yerlisi varsa muhakkak yerlisini almanız lazım yoksa ekonomik olarak çöker don lastiği bile üretemez hale geliriz.Bütün sektörler birbirine bağlıdır.Ülke olarak dara düştük mü bize kimse yardım etmez gidip elin çinlisine gavuruna para kaptırmayın. kötüsü bile olsa kendi malınızı kullanın ya !

  • marauder M kullanıcısına yanıt
    yerli malıysa koy 300-400' den satın alalım dostum. 1.500 lira maaş alıyoruz 1100 tl koltuk mu alıcaz işinize gelirse. Amazondan 600 tlye aynı koltuktan alabiliyorum, bu yerli malınıda osmanlı ocaklarına satarlar artık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay1074 -- 18 Eylül 2017; 15:18:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi milletini bu kadar seven başka bir millet yoktur

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.