Şimdi Ara

YERLİ TRANSFERLER BELLİ OLDU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yabancı kısıtlaması ile sorunlar yaşayan Galatasaray, ara transferde yerli yıldızlara yönelecek.

    6+0+4 yabancı kuralına rağmen yaz transferi döneminde kadrosuna tek bir Türk pasaportu taşıyan oyuncu amayan Galatasaray, bu açığını ara transferde kapatacak.

    Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre teknik direktör Roberto Mancini'nin istekleri doğrultusunda harekete geçecek olan yönetim, İtalyan çalıştırıcının sol bek, ofansif orta saha ve kanat oyuncusu talepleri üzerine bir ön liste hazırladı.

    Buna göre bu listede Eskişehirspor'dan Tarık Çamdal ve Erkan Zengin, Bursaspor'dan Serdar Aziz, Kayserispor'dan Salih Dursun, Werder Bremen'den Mehmet Ekici ve STuttgart forması giyen Tunay Torun yer alıyor.



  • Yaz döneminde kafayı yedim bu yüzden. Yabancı kısıtlaması da değişmişken Türk oyuncu almamak tam bir intihardı. Erman ve Kazım'ın da gönderilmesinden sonra Terim'in takımı sabote ettiğini bile düşünmeye başladım.
  • İyi liste ersun yanal çalışmalara başlamıştır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: K U N

    İyi liste ersun yanal çalışmalara başlamıştır

    Olacağına bak, yine size kaptırırız yerlileri.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hypocrite

    quote:

    Orijinalden alıntı: K U N

    İyi liste ersun yanal çalışmalara başlamıştır

    Olacağına bak, yine size kaptırırız yerlileri.

    nasip kismet

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: K U N

    İyi liste ersun yanal çalışmalara başlamıştır

    aynen aziz baskan simdiden duruma el koyar
  • Hakan calhanoglunu alırız insallah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerlilerin fiyatı normalde yüksek zaten bir de devre arası faktörüyle fahiş fiyatlar isteyeceklerdir.İşleri zor,daha doğrusu herkesin işi zor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geç bile kalındı yazın akılları neredeydi?
  • K U N kullanıcısına yanıt
    Adam yine transfer vs. için 200milyon TLlik tahvil satıyor. Siz de biz GS'nin elinden oyuncu kapıyoruz ehehehe diye sevinin.

    300milyon TL tahvil satışını nasıl ödeyeceksiniz bakalım.
  • Noseyparker kullanıcısına yanıt
    Hisse satar ya da sermaye arttırımı yaparız en kötü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İş işten gectikten sonra bu adamlari alsan ne olacak? Yazın yapacaktin o transferleri

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hisse satmak geçici önlem olur. 2senede tahvil ihtiyacı 100milyondan 200milyona çıktı. Ben Fenerli olsam ciddi endişe duyardım bu durumla ilgili.

    Sermaye arttırımı banka borçlarının faizlerinden kurtulmak için iyi bir yoldur ancak bu tür bir borçlanmayı sadece sermaye arttırımı ile kurtaramazsın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hypocrite

    Yaz döneminde kafayı yedim bu yüzden. Yabancı kısıtlaması da değişmişken Türk oyuncu almamak tam bir intihardı. Erman ve Kazım'ın da gönderilmesinden sonra Terim'in takımı sabote ettiğini bile düşünmeye başladım.

    Ciddi ciddi ben de düşündüm onu.Ermanla resmen dalga geçti zaten Terim.Seni beğeniyorum başka takıma gitme diyip,aldıktan sonra hemen yollamak dalga geçmek değildir de nedir yani .. Yaz kampına misafir futbolcu misali.. Ayrıca kanat oyuncumuz yokken kazımın gönderilmesi de ayrı bi olay.
  • hakan calhanoglu ve jimmy durmazdan baska alinmasini mantikli bulacagim yerli yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önce Eboueyi yollayacaksin Sener Salih Tarık veya Veysel den birini alıp oraya koyacaksin. Sonra hucum hatti icin Hakani Tunayi Jimmyi birlikte alip bi tanesinin tutmasını bekleyeceksin. Sonra daha yeni Moskovaya gitse de Taşçıyı almaya calisacaksin alamiyorsan Serdar Azizi alacaksin eger Semihin durum ciddiyse. Hatta yapabiliyosan chedjou ya da Danyi yollayip kaliteli de bi stoper alacaksın. Şu gerçek ki gsye revizyon lazim.
    Muslera Salih/Tarık/Veysel/Sener Serdar/Semih Transfer Hakan Selçuk Melo Jimmy Sneijder Bruma Drogba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birisi bana anlatsin ben cözemiyorum yerli transferi yapinca bu takim ucucakmi ?
    Gs orta sahasi sadece 2 kisi ile mücadele etmek zorunda hem ofans hem defansta ileri uctaki adamlarinin o günkü performansida genelde sonucu iyi yada kötü yönde belirliyor.
    Aldigin oyunculari oynatmiyorsun Erman bir örnek cekti gitti elinde Emre C, Engin, Yekta var yüzlerine bakmiyorsun transfer Gs takiminda hic bir sorunu cözmez isinize gelsede gelmesede Sneijder, Drogba ve Burak sorunu devam eder.
    Diyelimki Bruma, Aydin, Amrabat gibi adamlarin yerine ofnas ve defansa yardim edecek adam bulucaz o tarz adamlar Türkiyede kalbur üstü yeteneklisi yok.
    Siz defansi komple degisin gene bu ilerdeki 3 kisilik ariza yada son maclardaki Burak ve Drogbadan abuk subuk yerlerde oynatma istegi oldugu sürece gene düzelemezsin.
    Oyuncu almak ve takim uyum saglamasi sonrasinda bunlari oynatmak apayri seyler.
    Bu takimin yerli sorunu falanda yok sorun sadece ilerideki 3 kisiyi mecburi oynatma istegi ve Sneijder sakat olmadiginda orta sahaya cekmeyi akil edememektir. Orta sahanda birbirine yakin Melo, Selcuk ve Senijderi oynatirsan topa sahip olmakta oldukca etkili hale gelirsin bunlarin yanian zor maclarda Yekta yada Emre colak eklersen az hata yaparsin.
    Terim ilk sezonunda Ufonun defansi topladigini söYleyenler var hikaye Gs bütün zor maclarda ikinci yarida ve playofflarda zorlandi 2 forvetle bir ton puan kaybi var bunuda üstelikte pres yapabilen orta sahada 4 kisiye ragmen yasadi.




  • Erkan Zengin kanatta fark yaratabilir, Serdar Aziz tek hamleli ve balon bir oyuncu.
    Tarık ve Tunay'ı izlemedim fazla yorum yapamam.
    Mehmet Ekici senelerdir aynı çizgide yükselişi yapamadı.

    Erkan'ı biz alırız umarım
  • Ülkede oynayan yerli bekler yıldız oldu bir anda. Fiyatı 2 katına çıktı. Tarık çamdal kral oldu 2 günde.
  • Sene basinda nerdelerdi?

    Ozellikle Alper Potuk, Gokhan Tore ve Aykut Demir yukaridaki oyunculardan cok daha faydali oyuncular. Ayni sekilde Salih, Oguzhan, Kerim de yukaridaki genc oyunculardan daha yetenekli.

    Kusura bakmayin ama Turkiye'deki kaliteli yerlileri coktan rakiplere kaptirdik. Simdi ancak dokuntuleri toplayacagiz. Bakalim sene basinda 100 bin liranin hesabini yapanlar simdi ne yapacaklar. Erkan Zengin falan deniyor. Merak ediyorum kac para teklif edilecek Erkan icin...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.