Şimdi Ara

Yeşil ekran sorunu SS li !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ATİ RADEON HD 6850 MSİ 2 GB ekran kartım var i5 3.2 ghz işlemci 3 gb ram 500 gb hdd kasayı fazla açmadan kısa ve öz yazdım.
     Yeşil ekran sorunu SS li !!!
    Bugun nasıl olduysa yan kapagı tam kapalı değildi kapatayım diye ugrasıyodum kapattım snra kafamı kaldırdım bi baktım görüntü gitti sonra tekrar geldi ve yemyeşil bir ekran.

    Çok araştırdım ettim kimileri vga kablosu dedi denedim sonuç yine yeşil ayrıca düşündüm acaba dedim monıtor de falan mı bi sıkıntı oldu başka bi monıtor taktım led olarak onlardada yeşil. Şimdi gelelim asıl soruna
    Ekran kartında bir problem olduğunu varsaysak oyun açıyorum gayet normal herşey nfs rivals ultra görüntüde devam ediyor ne biliyim lol giriyorum full ayarlarda calısıyor ama bu lanet olasıca yemyeşil renk bir türlü gitmedi.

    Gerçekten bi bilgisayarcıya vermeden önce kendim araştırıp sorunu çözmek istiyorum lütfen yardımcı olabilirmisiniz.







  • Resim eklemişsiniz de resimde neresi yeşil onu çözemedim.
  • Sanırım SS aldığımda sizler normal olarak görüyorsunuz anlayamadım bende
  • kralkobra12 K kullanıcısına yanıt
    Günaydın
    Yazdığınıza göre sizin yapabileceğiniz 3 seçenek var ama bilgisayar açıkken kapak takma veya donanıma müdahale etme gibi şeyler çok sakıncalıdır ki, bunu yaşayanlardansınız..

    a) Ekran kartı statik elektrik yüklemiş olabilir. Ekran kartını sökün ve lehimli olan kısmı bir müddet(10-15 dk.) toprak veya beton üzerinde bekletin. Belki de siz kapağı takarken arka vidaları sıkıştırdığınızda arka panel gerilim yaptı ve ekran kartı slotlarında bir temassızlık oluştu.

    b) Kartı taktıktan sonra hiç bir vida takmadan direkt ekran kablosunu takın ve bilgisayarı açın. Durumda değişiklik yoksa, bilgisayarı kapatın ve vidaları takın.

    c) Ekran sürücünüzü kaldırıp şu an mevcut olan 13-12 sürümünü aşağıdaki linkten sizin sisteminize uygun olanını seçerek indirip yükleyin.
    ATI-AMD sürücü indirme merkez:http://support.amd.com/en-us/download

    Bu işlemler sonrası olmuyorsa, işinin ehli bir bilgisayarcıya götürerek orada durumu izah edin.. Biliyorsnuz ki, günümüzde bakkallar, manavlar, tenekeciler vs.. başımıza bilgisayarcı kesildiler..
    Kolay gelsin..




  • kasanın arkasındaki ekran kartı kablosnu çıkartıp tak yerinden oynamış olabilir.
  • Sorun çözüldü beyler kart yanmış gg. teşekkürler yardımlar için.
  • kralkobra12 K kullanıcısına yanıt
    Kartın yandığını kim dedi dostum !!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.