Şimdi Ara

Yeteneklerinizden para ve arkadaş kazandıran site...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kiralikyetenek.com un kurulma amacı nedir?

    "Kiralikyetenek.com" Türkiye'de en çok ihtiyaç duyulan iki konuyu çözüme ulaştırmak için kurulmuş, hiç bir kar ve kazanç amacı gütmeyen bir websitesidir.

    Bilindiği üzere ülkemizde en büyük sorunlardan biri işsizliktir. Web ortamında bulunan kariyer sitelerinde sadece eğitim odaklı hizmet verilmekte olup, iş bulabilmek için belli eğitimleri almış, belli okulları bitirmiş olmak gerekmektedir. Sayfalarca CV ler hazırlamak, sorulan onlarca gereksiz ve ter döktüren sorulara cevap vermek ise işin ayrıca eziyet veren kısmıdır. "Kiralikyetenek.com" bu yönüyle kariyer sitelerinden ayrılmakta ve eğitim/öğretim durumuna bakılmaksızın doğuştan var olan, hobi ile kazandığınız ya da kendi çabanız ile edindiğiniz yeteneklerinizi diğer üyelerimize kiralama fırsatı sunmaktadır. Bu bağlamda yeteneklerinizden keyif alarak para kazanmanız mümkün olmaktadır.

    Gün geçtikçe hayatımıza yerleşen internet neredeyse tüm sosyal aktivitelerimizin değişmez parçası olmuştur. Arkadaşlarımızla mutluluklarımızı, üzüntülerimizi, resimlerimizi kısacası hayatımızı internet üzerinden paylaşır hale gelmiş bulunmaktayız. Hatta arkadaşlarımızı bile internet ortamından bulup, ortak noktalarda buluştuğumuz çok olmuştur. İşte "kiralikyetenek.com" bu konuda sizlere yardımcı olacak en önemli aracılardan biridir. Herhangi bir yeteneği kiraladığınız zaman yada size ait bir yetenek kiralandığı zaman, başka bir birey ile ortak bir noktada buluşup, bilgi/tecrübe/yetenek alışverişi gerçekleşecektir. Bu bağlamda "kiralikyetenek.com" sayesinde yeni dostluklar kurabileceksiniz.

    Kiralikyetenek.com sayesinde sahip olduğunuz hertürlü yeteneğiniz için ücretsiz ilan verebilir, çok kısa bir süre içerisinde bu ilanınızı yüzlerce üyemize ulaştırabilirsiniz. Hem keyifli zamanlar geçirir, hem mükemmel dostluklar edinir hem de para kazanabilirsiniz.

    Siteyi ziyaret etmek için : www.kiralikyetenek.com

    Kiralikyetenek.com ekibi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d_hamen -- 23 Ağustos 2013; 9:15:10 >







  • HATALARI BULANLARA ÖDÜL VERİLECEKTİR.

    Konu linki: http://forum.donanimhaber.com/m_77026242/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.