Şimdi Ara

Yeter Artık Dedirten Bulaşık Makinesi Pas Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arçelik marka bir bulaşık makinemiz var ve son aylarda bıçakların çatalların ve kaşıkların üzerine pas gibi kahverengi lekeler bırakıyor. Bu lekeler elle yıkayınca çıkmakta fakat makineye temiz koyduğumuz şey bu şekilde lekeli çıkıyor. Servis çağırdık prizin topraklamasında sorun olduğunu söyledi ve elektrikçi çağırmamız gerektiğini söyledi. Çağırdık fakat prizin topraklamasında hiçbir sorun olmadığını söyledi elektrikçi. Yarın yine servis gelecek fakat çok iğreniyorum ayrıca tetanos vs. gibi mikropları da bulaştırmasından korkuyorum. Tuzu parlatıcısı her şeyi tam olmasına rağmen bir makinede böyle bir sorun neden oluşur bilen birileri yardımcı olabilir mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wowgeneraller -- 12 Eylül 2019; 13:26:6 >



  • Arçelikse her şey olur hocam

    https://forum.donanimhaber.com/destek-bekliyorum-arcelik-rezaleti--139960009

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sorunun tek sebebi yok. Servisin dediği gibi topraklamadan olabilir fakat bu durumda ölçüm yapmaları gerekir teyit etmek için. Makinenizin tuz kutusunda kaçak olabilir, ya da tuz ayarınız gerekenden yüksek ayarlanmış olabilir. Sularınız kireçsizse ve bu halde tuz etkisi içeren deterjanlar kullanıyorsanız bundan da olabilir. Tüm bunları değerlendirip sorunu çözüme kavuşturabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makineyi değiştirdik. Altus nsx 435 a++ modeline geçtik. Fakat bu gün aynı sorunun tekrar yaşandığına şahit olduk. Set üstü ocağımızın metallerini hep makinede yıkardık onların boyası atmış hep, altındaki turuncu metal dışarıya çıkmış ve biz ondan bulaşıklara geçtiğini düşünüyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.