Şimdi Ara

YETKİLİ SERVİSLER ne kadar güvenilir. (OPEL SERVİSLERİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İstanbuldaki 2 opel yetkili servisindeki olan olayları kısa anlatıcam sizlere
    Arkadaşlar özel servislerin zaten çoğuna güvenilmezken yetkili servislerede artık çoğuna güvenilmiyor burda isim vermeden servisin bulunduğu ilçeyi yazarak anlatıcam

    Maltepedeki Servis
    Aracımı alırken ve hatta toplamda 2farklı aracı maltepedeki servise yıllar önce expertiz için götürdük ve 1saat içinde işlemleri bitirdiler serviste 2017yılına kadar sorun yaşamadım ne olduysa servise 2017yılından sonra oldu aracımı satıcağım zaman alıcının biri bir gün önce aracı istanbulda verdiği raporlar resmi evrak hükmünü taşıyan ve birçok bayisi olan expertiz şirketine expert yaptırdı ve bi parça değişen olduğu için almaktan vazgeçti.
    Ertesi gün başka bir alıcı aracı maltepeki servise götürdü aracın ezperti 4saat sürer dediler alıcı araca bakacagı için bende bişey demedim sadece ezpert 4saatmi sürer önceden 2defa yaptırdım sizde 1saatte bitti dedim. 4saat orda bekliyemicegimiz için öğleden sonra aracı almaya gittigimizde toplamda 10bin tl üzerinde masraf çıkardılar ve birçok sorunu var dediler işin ilginç olanı benim aracımda ufak 2sorun vardı gözle görünebilen elektiriksel 200tl civarında parça değişimiyle çözülecek ben bu sorunları alıcıya bildirdim fakat ne hikmetse aracın boyalı yerleri ve sorunları ezpertizde çıkmadı onun dışından neler çıktı neler hepside yüksek ücretli şeyler. Sonra ben TSE belgeli firmayı aradım adamlara iyice sordum raporda evdeydi iyice baktım ve opel servise bir güzel kızdım dedim araba hiç kullanılmadı bir gün önce TSE belgeli expertiz firmasında resmi rapor almışım sorun çıkmamış bir günde arabada nasıl bu kadar masraf çıkar dedim.
    Birde yağ akmıyan motordan nasıl yağ damlar dedim. yağ nasıl damlar onuda anlatıyım motorlar genelde terler bu çogu motorda vardır ve böyle araç alınabilir motor karterine balata spreyi sıkarsanız yağ akıtıyo gibi damlatır. Çok kızgındım o an aklıma gelmedi maden bu kadar kusur buldunuz neden 200tl ile çözüle bilecek ampül ve düğme sorununu bulamadınız demek aklıma gelmedi tabiya onlarda haklı 200tl lik kusuru bulsalar ne para kazanamazlar :) 10bin tl kusur bulcaklarki para kazansılar...

    Pendikteki Servis
    Daha önceden Pendikdeki opel yetkili servisinden daha değişmesine var olan parçayı değiştirmişlerdi hadi yine parça ömrünün çoğunu doldurdupu için neyse dedik geçtik ayni serviste ayni gün aracın bir parçasını önce telefonda antalyada bir bayide bir adet var dediler ben gittikten sonra parça satılmış dediler aracımım parçasının yurtdışından gelene kadar 1gün içinde parçanın tamir edilmek süresiyle aracın teslim edilecegini söylediler araç 3-4günde anca teslim edildi ve ben ertesi gün başka bi servise gittigimde parçanın oldugunu söylediler ve o Yetkili serviste parçayı değiştim Opel genel merkeze vs aradım defalarca mesaj yazdım sadece gelecek parça için aldıkları kaporayı verdiler tamamen hatalarından ötürü 4günlük kaybım ve 500tl üzerindeki parça ve yağ parasını 2defa ödemiş olduk... Diğer parçalar içinde 2bin tl ödemiştim hadi ona neyse dedik parçanın ömrünün çogunu doldurmuş Pendikteki servis zaten bu konularda meşhurmuş sonradan öğrendik.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeknoFiX -- 5 Kasım 2018; 21:30:10 >







  • reno hundai ve fiyat servisleri iyi
  • böylelerde var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: beybiger

    reno hundai ve fiyat servisleri iyi
    ilk ikisine katılıyorum ama fiyat servisleri de masum değil ve iyi değiller.
  • Opel servis ve ahlak konusunda zaten çöp. Daha önce çok sayıda şikayet açılmıştı forumda Opel hakkında. Fiat da o kadar iyi değil. Diğerleri tartışmaya açık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alpikom

    ilk ikisine katılıyorum ama fiyat servisleri de masum değil ve iyi değiller.

    Alıntıları Göster
    benim 1 şikayetim olmuştu genel merkezden telefon üstüne telefon aldım sorunu cozduler.o sorunlu serviste kapatıldı zaten
  • Benim arıza tespit sorumlusu arkadaşımın çalıştığı, "Renault-Mais" yetkili servisinde 1 cm'lik göçük için "kapıyı değiştirmeyin sakın" dediğim halde 4 aylık aracımın kapısını değiştirdiler. Araç bakımdan çıktı, balatalarım bitikmiş, söylememişler. Öte yandan "COŞKUN" Renault yetkili servisinde ise aşınmamış direksiyonumu ve vites topuzumu sırf içim rahat etsin diye "iyi niyet garantisi" altında ücretsiz değiştirdiler; üstelik sadece sormuştum; herhangi bir talebim bile olmamıştı.

    Diyeceğim o ki "x markanın servisleri iyi/kötü" karar verirken şubeden şubeye değiştiği gerçeğini de göz önünde bulundurmak gerekiyor.

    Mesela Opel servisleri genelde kötü ve pahalıdır ama bazı Opel servisleri çok iyi ve ilgili; örneğin benim Ankara Beyaz Opel Servisi ile çok iyi tecrübelerim var. (Aracım servis bakımlı olmadığı halde...)




  • Ne kendisine, ne yetkili servisine, ne özel servisine bir daha yanasmam.
  • Erzurum opel servisi hayatımda gördüğüm en iyi servistir. Bunun gibi bazen çok iyi servisler çıkabiliyor
  • Opelin iyi servisleride var tabiki çekmeköydeki gedizlerde hiç bır sıkıntı yaşamadım hatta usta başları çok iyidir. Sadece son gittigimde sizin işlerinizi takip eden biri oluyo serviste yönlendiriyo onu gözüm tutmamıştı zaten ne olursa o kişilerden geliyo başınıza onlara dikkat edin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.