Şimdi Ara

Ygs Çalışma Taktikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İlk önce merhaba arkadaşlar ben düz lise 3.sınıf öğrencisiyim malumunuz seneye ygs sınavını var ve ben şimdiden ygs matematiği aradan çıkarmayı ve düzenli bir çalışmanın içine girmeyi amaçlıyorum.

    Size ilk sorum nisan ayında olan YGS sınavını ocak veya şubat ayına alınacağı söyleniyor bu olay doğru mu ?

    İkinci sorum ise YGS ye nasıl hazırlanmalıyım, hangi kaynaklardan yararlanmalıyım, günlük kaç soru çözmeliyim vs. gibi sorular konumu ciddiye alıp ciddi mesajlar atan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

    ve son olarak ders çalışma taktiklerini paylaşırsanız sevinirim ve kaynak önerilerinizi bekliyorum SAYGILAR...



  • Gunluk degil haftalik coz,haftada 1000 soru yeterli her hafta aksatmadan ve anlayarak cozersen aliskanlik oluyo zaten sinavi rahat atlatirsin.bak bu dedigim cok onemli "alışkanlık!"
  • arkadaş öyle özel şeylere gerek yok ki yahu, nedir bu heyecan, hazırlanma telaşı? normal konu takibi, tekrar ve soru çözümüyle, ki günde atıyorum 3 saat kadar bir sürelik çalışma, istediğin puanı rahat rahat alırsın. bu kadar çok büyütme gözünde, ygs kolay bir sınav.
  • Cevaplarınız için teşekkürler evet bende zaten çalışma düzenini alışkanlık haline getirmek istiyorum gözümde büyüttüğümden değil sadece seneye etrafta arı sokmuş gibi dolaşmak istemiyorum çünkü etrafımda böyle kişiler çok şimdiden konuları azaltıp seneye rahat etmek istiyorum günlerimi boş geçirmekten iyidir SAYGILAR..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.