Şimdi Ara

YGS Kimya Konu Anlatımlı kaynak tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar elimde kaynak olarak fdd ygs kimya konu anlatımlı (Ahmet Aydoğan'ın) kitabı var. ancak kitap kaynak olarak çok eksik ve kötü aldığıma pişman oldum. örneğin ünite1 madde ve özellikleri konusunda kaynama ve erime noktalarının özelliklerine, kaynama noktasına etki eden faktörlere,buhar basıncına, gazların çözünürlüğüne falan hiç değinilmemiş. bırakın bunları bölümde adamakıllı faz diyagramı yok. birkaç sene önce dershaneye gittiğimden biliyorum bu konu fddde geçtiği kadar sınırlı bir konu değil ve ne yazık ki dershane notlarımı da kaybettim ve kaynak arayışı içerisindeyim.

    evet, yorumlarınızı ve/veya pmlerinizi bekliyorum.şimdiden teşekkür ederim, iyi çalışmalar.

    kitapta bu aşağıdaki:

     YGS Kimya Konu Anlatımlı kaynak tavsiye



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haydar90 -- 3 Ocak 2014; 1:14:20 >







  • Fem simetriden hazırlandım hocam temelin hiç yoksa önermem ondada anlatmıyor bu tarz şeyleri bahsettiğin konular LYS giriyor biraz dostum Körfezin video anlatımından bakarsan farkedersin. . ama belli bir temelin var ise süperdir simetri. benim hiç temelim yoktu netten ders izleyip sürekli araştırıp krizler geçire geçire kimyayı bitirdim 10 net yaparım genelde sen Sadece simetriyi bitirip anlasan Ygs de 10 net garanti onun yanına YGS PALME Kimya soru bnakası çözersen denemelerdede 10 un altına inmezsin. hatta biraz tekrarlarla fullersin bile. fakat temelin yoksa Özkan güray hocanın hazırladığı kimya seti var bir araştır derim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Logic54 -- 3 Ocak 2014; 2:07:19 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Logic54

    Fem simetriden hazırlandım hocam temelin hiç yoksa önermem ondada anlatmıyor bu tarz şeyleri bahsettiğin konular LYS giriyor biraz dostum Körfezin video anlatımından bakarsan farkedersin. . ama belli bir temelin var ise süperdir simetri. benim hiç temelim yoktu netten ders izleyip sürekli araştırıp krizler geçire geçire kimyayı bitirdim 10 net yaparım genelde sen Sadece simetriyi bitirip anlasan Ygs de 10 net garanti onun yanına YGS PALME Kimya soru bnakası çözersen denemelerdede 10 un altına inmezsin. hatta biraz tekrarlarla fullersin bile. fakat temelin yoksa Özkan güray hocanın hazırladığı kimya seti var bir araştır derim.

    cevap için teşekkür ederim kardeşim. temelim var ve benim de aklımdan fem simetri geçiyordu, yarın gidip bi bakayım içeriğine, ne var ne yok.




  • Uygun fiyatlarda kitaplarım var bakmak isterseniz buyrun
    http://forum.donanimhaber.com/m_85982570/f_//tm.htm#859825
  • yukarı-güncel!
  • Hocam simetri nasıl?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler simetri felan hikaye piyasada tam donanımlı en güzel konu anlatımı YGS-LYS Final dir tabii ki !!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.