Şimdi Ara

YGS Kitap Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Ygs'ye çalışmaya başlıyorum bunun için daha önce bu yoldan geçenlerden bilgi alayım dedim.Öncelikle temelim sağlamdır ve iyi bir lisede okuyorum bu yüzden kaliteli kaynaklara ihtiyacım var.Ygs için hangi yayınları hangi kitapları tavsiye edersiniz?



  • Birey B ve FDD. Piyasada bunlardan zor yayın bulamazsın. Soruları sağlamdır. Temelin sağlamsa bunlarla kendini iyice geliştir. Yoksa zaman kaybı olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Çağrı

    Sadece zor diye alinan kaynaklarla hicbir yere varamazsin. Mobilde olmasam uzun uzun yazarim da, belki daha sonra. Hani inan bana senden daha iyi bir lisede okuyorum, ygs de 10-15 kisi taniyorum ilk 100 de olan, ilk 10 da adam var sira arkadasim falan. Ben de gayet iyi bir sonuc aldim. Zor kitap bos ogrencinin isidir, temel saglamlastirir. Temelin saglamsa sinav ayarinda sorular cozmen gerekir, hiz kazanirsin. Bireyin bir adim otesi testlerinin her birindeki islem ameleligiyle ugrasmak yerine adam gibi 2-3 test coz. Birey ve eseni direk ele derim, hic bulasmaya degmez. Fdd, fen bilimleri, fem soru bankalari ve cikmis sorular iyi gelir.


    yorum için teşekkürler hocam sanırım yeni çıktınız sınav döneminden boş bir zamanınızda önerdiğininiz kaynakları her ders için yazarsanız sevinirim




  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.