Şimdi Ara

YGS LYS Kitap Öneri / Tavsiye Verebilirmisiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar YGS ve LYS için kitap arıyorumda isteklerime yardımcı olursanız sevinirim

    YGS Matematik Soru Bankası ( Benim Elimde Kültür Yayıncılık Matematik Konu Anlatımı var Bide Esen Yayınları Matematik Soru Bankası var ama benim matematik temelim çok iyi olmadığından Esen Yayınları biraz ağır geliyor tam çözemiyorum .şöyle düşündüm bende kültür yayıncılığın çogu konu anlatım kitabı var uyumlu olsun diye soru bankalarını kültür soru bankasımı almalıyım yoksa benim matematik seviyem orta dereceden biraz az yani bana bi tavsiye verebilirmisiniz ? )

    YGS Fizik Soru Bankası ( Elimde Kültür Fizik Konu Anlatımı Var uyumlu olsun diye Aynı Yayın Evinden Soru Bankasını Almalımıyım Yoksa,Benim Fazla fizik yeteneğim yok orta derece bi kitap önerebilirmisiniz ? )

    YGS - LYS Biyoloji Soru Bankası ( Biyoloji için güzel bir kitap söylermisiniz biyoloji yapabileceğimi düşünüyorum böyle biraz güzel kaliteli anlaşılır soruları olan kaliteli kitap önerirmisiniz ? )

    YGS - LYS Geometri Soru Bankası [ VEYA SADECE YGS GEOMETRİ SORU BANKASI ] ( Arkadaşlar Benim en düşük olduğum ders geometridir bana ortanın biraz altında konu anlatım okuyup ders videoları izleyince yapabileceğim normal, biraz kolay gibi, orta derece bi geometri soru bankası önerirmisiniz tekrar diyorum en yapamadığım ders geometridir )

    YGS Kimya Soru Bankası ( Ygs Kimyada fazla konu yok sanırım bu fark etmez güzel bi kitap önerirseniz memnun olurum )

    YGS - LYS TÜRKÇE SORU BANKASI ( Arkadaşlar Kaliteli Bir Kitap Arıyorum Bu Kitapın Sorularını Çözebilirsen İyisin Dedirtecek , Fazla Basit Olmayan Soruları Güzel Olan Kitap Tavsiye Ederseniz Memnun Olurum )

    NOT # Bu Tavsiye İstediğim Kitapların Hepsinin Konu Anlatımları Kültür Yayıncılık Eğer Siz Yanlış Yapıyorsun Derseniz Konu Anlatımı Önerebilirsiniz !
    NOT # Yazılarımın Tümünü Parantez İçleri Dahil Olmak Üzere Okuyup Yanıtlarsanız Çok Memnun Olurum !
    NOT # Benim Fikrim Fazla Sayısalda İyi Olmasamda Biraz Sınırlarımı Zorlayıp Orta Derece Netice Almak Arkadaşlar Sayısalda Fazla İyi Değilim Ona Göre Tavsiye Verirseniz Memnun Olurum !

    Yazımı Okuyup Öneride Bulunan Herkesden ALLAH Razı Olsun İyi Günler İyi Forumlar ...







  • yardımmm
  • janhendix2 J kullanıcısına yanıt
    ygs türkçeye paragraf soru bankaları ve ales (deneme setleri, çıkmış sorular vs.) hazırlandım 35 netim vardı..Sen de deneyebilirsin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.