Şimdi Ara

Yıl sonuna kadar Yıldız Dolu Paket HEDİYE edilenler:

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Değerli Forumdaşlar,


    Ben de 6-yıllık aboneyim.

    1-Temmuz'da ingiltere Premiere ligi, almanya Bundesliga, fransa ligi için "Eğlence ve Avrupa'nın Yıldızı" paketi ile (kredi kartına 1008 TL / 12 ay taksitle, 84 TL/ay şeklinde) aboneliğimi yeniledim. Süper lig hariç tüm kanalların açık olduğu söylendi. Yenileme sırasında SADECE 3-aylık Yıldız Dolu Paket hediye edildi.




    Forumda gördüğüm kadarıyla farklı paketler, farklı ödeme koşulları ile abonelik yenilemelerinde Ocak-2023'e kadar Yıldız Dolu Paketin hediye edildiğini okuyorum. On-Line İşlemler'de şikayet kaydı oluşturup yıl sonuna kadar Yıldız Dolu paketin (3 ay değil, yıl sonuna kadar) hediye edilmesini talep wttim AMA laf kalabalığı yapılıp olumsuz cevap verildi.




    Abonelik yenilerken yıl sonuna kadar Yıldız Dolu Paket aboneliği hediye edilen forumdaşlar, Digitürk üyelik numaralarını PM'den paylaşabilirlerse müteşekkir olurum. Bu numaraları kanıt göstererek şikayet kaydı oluşturup 1-kez daha şansımı denemek, Yıldız Dolu paketin yıl sonuna kadar hediye edilmesini talep etmek istiyorum.








  • Çok mu zor veya imkansız bir talep de bulundum.    

  • Pazarlığı ona göre yapıcaktınız hocam. Bu firmaların standart tarifeleri yok ki. Dönem dönem herkese farklı tarife fiyat geliyor. Şuan yapabileceğini söyleyeyim. Tekrar iptal talebi ver taahhüt yeni olduğu için cayma çok çıkmaz ona göre anlaşmaya çalış.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mobilephone M kullanıcısına yanıt

    yeni taahhüt verenlerden iptal cezası çıkmıyor mu


    temmuz başında taahhüd verdim diyelim şimdi iptal talebi verince ceza çıkmaz mı

  • mobilephone M kullanıcısına yanıt

    Fazla pazarlık yapılacak bir durum yoktu. Önceki yıllarda da bana tanımladıkları hediye paketler abonelik yenileme tarihinden itibaren 3 aylık süre için tanımlanmıştı. Bana 1 yıllık toplam ücret (kredi kartına 12 taksitle) daha uygun teklif edildiği için ödemeyi peşin yaptım. Bu saatten sonra İPTAL talebi de versem bir etkisi olur mu? Pek sanmıyorum, zaten 1 yıllık toplam ücreti (12 taksitle de olsa) ödemişim.


    Aboneliği yeniledikten SONRA forumda Yıldız Dolu paketin yıl sonuna kadar HEDİYE edildiğini okuyunca biraz bozuldum tabii. Şikayette bulundum AMA "her aboneye aynı şartlarda yenileme yapıldığı, uygulamanın standart olduğu" minvalinde laf salatası cevap verildi. Uygulamanın herkese aynı olmadığını, yıl sonuna kadar Yıldız Dolu paket HEDİYE edilen onlarca üye olduğunu hepimiz biliyoruz.


    "Elimde, yıl sonuna kadar Yıldız Dolu pkaet HEDİYE edilen birkaç forumdaşın üye numarası olsa, kanıt göstererek bana da yıl sonuna kadar HEDİYE edilmesini talep edebilirim" diye düşünüyorum AMA kimse de yardımcı olmuyor.





  • derya78 kullanıcısına yanıt
    Çıkar da az çıkar. Sizin için 1 aylık hesaplanır. Taahhüt süresi nereye yakınsa o taraf hesaplanıyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.