Şimdi Ara

YILBAŞI SEPETLERİ 2014 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
610
Cevap
31
Favori
67.473
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • forumun en sevdiğim konularından :)

    önerim: migros prestij paketi
  • En yararli konu :) carrefour paketi iyiymis demin bir arkadas hesaplamista sadece alkol sepet parasini fazla fazla cikartiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • carfurun tekli alkol fiyati 180 tl yapiyor. sarap disinda, ona bakmadim. 169 luk paket. 3 tanede sigara var yazildigi gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayvan eti Yiyen -- 7 Aralık 2013; 17:08:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2007'den beri paketleri takip ederim, en karlı sene 2008'di, paketin içindeki en pahalı içkiyi satarak paketin parasını çıkarabiliyordunuz.
    Gittikçe paketler daha pahalı hale geldi.
    Gerçi içen adam için alkollü paketler her zaman avantajlı olur.
  • Migros ve carrefour geçen seneyi tekrarlamışlar ikisinin sepetinde ki alkoller aynı fiyatları da aynı sadece migros son günlerde 20 lira indirim yapmıştı 169 liraya gelmişti.Şimdi tekrardan bir indirim beklemeyin şahsi fikrim indirimli fiyatını yazmışlar zaten.Yakın zaman da yani 3 sene önce metro nun verdiği sepet mükemmeldi benim için 3 şişe şarap 1şişe viski votka ve rakı kaliteli bir çikolata ve puro vardı ıvır zıvır yoktu yani şimdi ki sepetler çok cazip değil votka seven biri için carrefourun sepeti ön planda gözüksede viski için kesinlikle migrosu öneriyorum j&b ve red label kesinlikle damak içkisi değildir iğrenç tatları vardır ilk defa viskiyi tatmak isteyenler için söylüyorum diğer arkadaşlar zaten bunun farkın da
  • Bunları hemen alabiliyorsak migros prestij ile metro alkolsüz çok iyi gidip almak lazım 2 şer paket.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MuzminRahTs?z!

    Migros ve carrefour geçen seneyi tekrarlamışlar ikisinin sepetinde ki alkoller aynı fiyatları da aynı sadece migros son günlerde 20 lira indirim yapmıştı 169 liraya gelmişti.Şimdi tekrardan bir indirim beklemeyin şahsi fikrim indirimli fiyatını yazmışlar zaten.Yakın zaman da yani 3 sene önce metro nun verdiği sepet mükemmeldi benim için 3 şişe şarap 1şişe viski votka ve rakı kaliteli bir çikolata ve puro vardı ıvır zıvır yoktu yani şimdi ki sepetler çok cazip değil votka seven biri için carrefourun sepeti ön planda gözüksede viski için kesinlikle migrosu öneriyorum j&b ve red label kesinlikle damak içkisi değildir iğrenç tatları vardır ilk defa viskiyi tatmak isteyenler için söylüyorum diğer arkadaşlar zaten bunun farkın da

    Aynen.

    J&B ile red label, TR'de isim yaptigi + ortam ickisi oldugu icin satis miktari yuksektir, normalde viski icen, kullanan kisilerin maddi olarak tercih edebilecegi viskilerdir, damak + lezzet acisindan degil.

    Ornek vermek gerekirse, sanirim dunya uzerinde sadece Absolut'un Smirnoff'dan fazla satildigi tek ulkeyiz diye biliyorum.




  • Guzelyali kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle Smirnoff'un Absolut'tan az sattığı tek bu çaptaki ülke biziz. Ayrıca benzer durum Jose Cuervo adını bile bilmeden en çok satılan tekilanın Olmeca olması.
    Velhasıl kelam J&B ve Red Label kokteyl içinde güzel gidiyor ama sek içimlik değiller. Chivas ve Black Label falan varken el gitmez onlara.

    Bu arada ben bir adet Carrefour Prestij Paket yuvarladım eve . Ayrıca Migros'un gıda tarafı sanırım hepsinden iyi alkollü paketler arasında. Tek alkolsüz pakette ise Metro güzel gibi geldi bir bakınca.

    Dipnot: İlk mesajı elimden geldiğince güncelledim.
  • Afiyet olsun @massacrer :)

    Kipa'nin bekliyorum bende, hosuma gitmezse Migros veya Tansas'tan alacagim.

    Guncellemeler icin tesekkuru borc biliriz hayattan keyif alanlar adina.
  • Sımdı hanıgısı mantıklı
    Gecen sene mıgrostan almıstım son gun gayet ıyıydı black label harıka ( bunun oldugu sepetlere bakın bence )
  • Carrefour Prestij Paketin normal tek tek hesaplasak nekadar yapıyor fikri olan var mı hesaplayan ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: akon

    Carrefour Prestij Paketin normal tek tek hesaplasak nekadar yapıyor fikri olan var mı hesaplayan ?

    rakı 59 votka 57 viski 64 carfurun fiyatlari.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de hafta içi Carrefour, Migros, Kipa ve Özdilek'in yılbaşı sepetlerine bakacağım. Viski değil de rakı ve votka ağırlıklı sepet bakıyorum ben. Fahiş vergilerden dolayı, Türkiye'den içkiyi sadece yılbaşı sepetleriyle alıyorum. Normalde Ukrayna, Rusya, Türkmenistan, Gürcistan dönüşü litresi 5-6 EU'dan getirebildiğim kadar getiriyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar en mantikli sepet hangisi :) ben gecen seneki gibi sepeti talan edip viski ve sigaralari satarak digerlerini ucuza getirme pesindeyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: !!!Chinogolog!!!

    Arkadaslar en mantikli sepet hangisi :) ben gecen seneki gibi sepeti talan edip viski ve sigaralari satarak digerlerini ucuza getirme pesindeyim

    Carrefour

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Migros ve Carrefour paketini kiyaslarsak Carrefour paketinde artı olarak fazladan smirnoff olması cezbediyor gibi ama migros paketinde Black label olması da kararsız bıraktırıyor insanı :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ev import alkollü içecekle çakılı sıvısız paket yok mu doğru düzgün.
  • Bunlar geçen senenin değil mi hocam ?
  • Az önce aldım ama açmak nasip olmadı.

    Bir arkadaş 50cl yazmış içkilere, Acıbadem Nautilus hepsi 70lik. Ya yanlış gördü ya da ona yanlış koymuşlar. 50lik red label carrefour'da hiç görmediğim bir ürün ayrıca.

    Açık bakmadığım ve aldığım yerde detaylar yazmadığı için sigara içerği konusunda bilgi veremiyorum
  • Bu sene de carrefourdan alacagiz sanirim, Kipa gecen sene rezaletti, umudum yok fakat beklemedeyim. Gecen seneki gibi 100'e 5TL bonus kampanyasi olsa ne guzel olurdu

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.