Şimdi Ara

Yılın beklenen oyunu Starfield için yeni detaylar paylaşıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yılın beklenen oyunu Starfield için yeni detaylar paylaşıldı
    Todd Howard, Starfield hakkında konuşmak üzere Kinda Funny XCast’e katılarak bazı önemli bilgileri oyun severler ile paylaştı. Starfield’ın arkasındaki Bethesda, geçtiğimiz yıl 15 dakika ve bu yıl ise 45 dakikalık videolar paylaşmış olsa da oyunun ölçeği göz önüne alındığında değinilmeyen ve söylenmeyen pek çok nokta bulunuyor. Bunların bazıları ise nihayet cevaplandı.



    Kara aracı yok, jetpack var



    Starfield’ın tüm paylaşılan videoların gösterilmeyen önemli bir şey var: Gezegenlerdeki keşif süreci. Todd Howard’ın açıklamalarında göre Starfield’da kara araçlarının olmayacağını açıkladı. Yani gezegenlerde yapılacak keşifler yürüyerek veya uçuş yapabileceğiniz bir jetpack ile gerçekleştirilecek. Jetpack, keşif konusundaki endişelerin bir kısmını hafifletecek olsa da, gezegenleri uygun bir araçla keşfedemeyecek olmamız kuşkusuz biraz hayal kırıklığı yaratıyor.



    Ayrıca Bkz.Microsoft, konsol savaşını kaybettiğini kabul etti: Yeni konsol için tarih verildi



    Öte yandan kara aracı oyuna sonradan veya modcular tarafından eklenebilir. Röportaj sırasında doğrulanan bir diğer eksik özellik ise balık tutma. Skyrim eninde sonunda balık tutma özelliğine kavuşmuştu, belki de Shattered Space hikaye genişleme paketinin de onaylanmasıyla birlikte oyunun çıkışından sonra bu özellik Starfield'a gelebilir.



    Gezegenlerin yüzde 10'unda yaşam olacak



    Yılın beklenen oyunu Starfield için yeni detaylar paylaşıldı
    Bunlara ek olarak Starfield'daki gezegenlerin yaklaşık yüzde 10'unda yaşam olacağı belirtiliyor. Gezegenlerde biyolojik çeşitliliğin olduğu da aktarılıyor. Uzay savaşından uzay gemisi inşasına, geliştirilmiş RPG özelliklerinden çok daha rafine silah kullanımına, romantizm seçeneklerinden karakollara ve el yapımı içerik miktarına kadar (şimdiye kadar yaptıkları diğer tüm oyunlardan daha fazla) Bethesda oyunda olacağını doğruladığı her şeyi sunabilirse esasında bu eksiklikler oldukça küçük görünüyor.



    Todd Howard daha önceki bir röportajında bunun beş ya da altı oyunu bir arada oynamak gibi hissettirdiğini söylemişti. Bir süre önce ise Xbox Game Studios Başkanı Matt Booty Starfield'ın önceki oyunlarından daha az hataya sahip olduğunu iddia etmişti. Starfield, 6 Eylül'de PC ve Xbox Series S|X için piyasaya çıkacak.




    Kaynak:https://wccftech.com/starfield-doesnt-have-land-vehicles-or-fishing-todd-howard-confirms/







  • 1000 gezegende 100,
    kalan 900 gezegeni modçular halleder

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • no mans skydaki gibi gezegenin istediğimiz yerine iniş yapabilecek miyiz:? Ya da gezegeniçin içinde uçabilecek miyiz? Yoksa belirli noktalara mı inebileceğiz.

  • Açık dünya tarzı oyunların hazetmiyor çok zaman ve emek istiyor. oyun eğlence dozunu aşağılara düşürüyor bir süre sonra eziyet olmaya artık bitsin istiyor insan.

  • romedon kullanıcısına yanıt
    Uzaydan atmosfere giriş yok bu oyunda. Gezegenin dışında iken gezegenin üzerinde simgeler çıkıyor. O belirli simgelere tıklıyorsunuz araya sinematik giriyor ve hopp gezegenin içindesiniz.

  • Bin tane gezegen yapmalarına gerek yoktu. Güneş sistemindeki büyük gezegenlerin uyduları yeterli olurdu. Mesela Titan'a gitmek güzel olurdu. İnsanlığın tüm Güneş sistemini koloni haline getirdiği ve yapay zekanın robotların olduğu bir geleceği konu alsa yeterdi.
    Adam fragmanda ahtopotumsu yaratığın karada yaşadığını gösteriyor. Bari suda yaşasın o canlı. Hiç orjinal bir yaratık tasarımı olmadığı gibi, bulunduğu coğrafi şartlara tamamen aykırı canlıları rastgele yaratacaklar.

  • bir şey çok hypelanıyorsa durup biraz düşünün, mesela cyberpunk 2077

  • Şöyle bi 200-300 tane gezegen yapıp içini full doldursalardı güzel olurdu aslında

  • Mario Wonder ile çıkmasını beklediğim diğer oyunum bu

  • İnsanlar gezegen sayısına çok gereksiz takılıyorlar. Evrenimizde yaşama uygun kaç tane gezegen var ki? Hatta bazı gezegenler aşırı soğuk veya sıcak yapıcaksın gemi bile inemeyecek falan.

  • No man’s sky da bir süre sonra araçlar oluşturabiliyorsun. Bunda da olsa iyi olurdu.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sanıyorum oyunun en eksik kalacağı kısım gezenlere iniş kısmı. Gezegen yakınında iken nokta seçip buraya in komutu veriyoruz sonra bir animasyon giriyor.

    Yani star citizen, elite veya no mans sky daki gibi gemi ile gezegen içerisinde özgürce uçamıyoruz. Bu gemi ile serbestçe inip kalkma mekaniklerini de kullanamayacağımız anlamına geliyor.

  • Yine bir çöp oyun. Türkçe yok eksiklikler var. Muhtemelen fps sıkıntıları ve optimizasyon sıkıntıları olacak.

  • SW4RTHY kullanıcısına yanıt

    Ancak Star Citizen onu yapar, bu oyun buna göre tasarlanmamış gibi görünüyor.

  • romedon kullanıcısına yanıt

    Anladığım kadarı ile Mass Effect gibi olacak. Belirli haritalar var, oraya iniyorsun. Sinematik ile tabi.


    Star Citizen daha önce böyle yapmak istiyordu sonra 2015'te ekipten biri PG teknolojisi geliştirince rafa kalktı.

  • bunlar hype ile çalışıyor. sürekli ertelerler bide kesin.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Amd destekli çıkacak gibi. Anlaşma yaptıkları hususunda bi kaç haber var. Nvidia kullanıcılarının optimizasyon/performans konusunda sorun yaşayacağı muhtemel.

  • Skyrim gibi balık tutmak yok demişsiniz ama sahiden olayı anlamadım? Skyrim gibi balta ve büyüde yok. Koskoca evrende gezeceksin deniyor ve konu balık?

  • Yani şu yorumlara bakıyorum da geneli olumsuz. Tamam çıktığında eksikleri olacak da çöp de demezsin ya. O belirli noktalara iniş yapılan gezegenler şehirleri olan gezegenler arkadaşlar. Sıfırdan keşfedilen gezegenin istediğiniz noktasına inebileceksiniz. Anlatılacak yığınla özellik var ama rica ediyorum şu 45 dakikalık geniş anlatımı youtube dan izleyin. Ayrıca Bathesdanın oyunlarının en çok mod desteklenen oyunlardan olduğunu da eklemek isterim. Pek çok eksiği modcular tamamlayacaktır. Gelecek dlc leri anlatmıyorum bile. Bu oyuna çöp diyorsan muhtemelen sci-fi tarzı sana göre değildir.

  • Kotor'da 5 - 6 gezegene gidilebiliyordu ama halen üzerine oyun gelmedi. Önemli olan niteliktir...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.