Şimdi Ara

Yılmaz Özdil : Aktrol var da, halktrol yok mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • https://www.sozcu.com.tr/2019/yazarlar/yilmaz-ozdil/yuvanin-evlatlarina-kendi-yuvalari-kabus-oldu-5472606/?utm_source=yazarlar&utm_campaign=diger_yazilar&utm_medium=diger

    Yılmaz Özdil Sözcü’deki 26 Kasım tarihli “Yuvanın evlatlarına… Kendi yuvaları kabus oldu” başlıklı son yazısında, “Hiç düşündünüz mü, ensest bu memlekette neden çok yaygındır? Ailede herkes bilir. Herkes susar. Ondan” diyerek CHP’deki durumu da buna benzetmişti. Bu yazının ardından yaklaşık 10 gün köşesini boş bırakan Özdil, bu sürede Sözcü yazarı Soner Yalçın ile sosyal medyada çok sert bir tartışmaya girmişti.

    Sözcü yazarları birbirine girdi
    Son yazısında “Namuslu milletvekili imha edildi, onun yerine fırıldak milletvekili getirildi, il başkanı sustu. Yurtsever il başkanı kapının önüne konuldu, onun yerine ikinci cumhuriyetçi il başkanı getirildi, belediye başkanı sustu” ifadelerini kullanan Özdil, şöyle yazmıştı:

    “Anne bilir mesela. Teyze bilir. Halanın haberi vardır. Amca farkındadır. Görümce bizzat yaşamıştır. Elti tesadüfen şahit olmuştur. Dayı mutlaka duymuştur. Gelinin gözünün önündedir. Kardeş çaresizdir. Aman elaleme rezil olmayalım diye susarlar, insanlığın en rezil suçuna ortak olurlar. Kendilerinin toplum içindeki statüsü zarar görmesin diye, gözyumarlar, örtbas ederler, yok sayarlar… Akrabalardaki bencillik ve korkaklık ne kadar derinse, ensest o kadar uzar… Chp’de on yıldır yaşanan, budur.”

    AKTROL VAR DA HALKTROL YOK MU!
    Aynı yazısından isim vermeden CHP’li gazetecilere de sert eleştiren getiren Özdil, şöyle yazmıştı:

    “Neme lazım, aman Chpli okurları küstürmeyeyim diye düşünerek, bile bile gerçekleri makyajlayan, nabza göre şerbet ikram eden, ekranın arkasında başka, önünde başka konuşan, süzme eyyamcılar yok mu?

    Kardeşini, damadını Chp’de makam sahibi yapan, belediye festivallerinden nemalanan, programına sponsor kapan, bunların karşılığında kalem oynatan, ekranda amigoluk yapan yok mu?

    Aktrol var da, halktrol yok mu?”
    https://veryansintv.com/yilmaz-ozdil-sozcude-yazmaya-devam-edecek-mi-bugun-mesaj-yolladi/







  • bu halkın vergisini kim cukkalıyorsa kim olursa olsun hepsinin Allah belasını versin. Hakkımız hepsine haram olsun.
  • Siyasetin her yerinde aynı rezalet var ama bazıları kendilerini eleştirebiliyor.
  • Karbon 12 K kullanıcısına yanıt
    hangi siyasiymiş bu ?
    siyasilerin tek derdi: görev süresi boyunca ne vurursam kardır.
    hepsinin/ hepimizin derdi : "devletin malı deniz yemeyen keriz"

    yılmaz özdil, siyasi değildir gazetecidir. yaklaşık 3-4 yıldır tüm köşe yazılarını okurum.. bazen abarttığı olur, ama genellikle yazılarında haklıdır.
  • önüne gelene aktroll diyen halktrol ler vardı nerede onlar
  • Yilmaz O. nun konusu acildiginda kudurup ofkelenenler simdi kendileri acar olmus.

    Su siyasi trol kavrami akp ile hayatimiza girdi ve her yerde turedi, bu bir gercek, ama bu gercek akp nin bu konuda emek harcadigini, organize olup, bi isi parali hale getirdigi gerceginide degistirmiyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lolobayram L kullanıcısına yanıt
  • Yılmaz Özdil'i paragöz diye sevmem ama burada yazdıklarının tamamı doğru.

    Aktroll ve YCHPtrollerine güzel kondurmuş.
  • Olmaz olur mu?

    Onlar da Çankaya gidince İzmir gidince ortaya çıkacak

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • halktrol oldugunu farketmeyenler her chp eleştirildiginde AKP de oyle yaptı ama anne diye aglanıp sızlanıyorlar kardesim biraz eleştirin de partiniz düzelsin Selo ya HDP ye değil 6 OK una Atatürk Cumhuriyeti'ne sahip cıksın fabrika ayarlarına dönsün parti de 14. kat varmış milletvekillerinin haberi yok nasıl bir parti oldugunun farkına varın artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.