Şimdi Ara

Yılmaz Özdil'den Okuruna: 'Sen Kitabımı İmzalatma, Habertürk İzle' (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
0
Favori
25.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
113 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bir öğrenci çıkıpta kitabınızda bir hata var derse ben de aynı tepkiyi veririm.
    Öncelikle Yılmaz Özdil'i beğenirim. Lafını sakınmadan söyler hatta kendi gazetesini bile eleştirir ve bu da yayınlanır.

    1- Bu kitap yada yazdığı kitaplar için günlerce, aylarca, belki yıllarca emek verip araştırıp bir sürü bilgi içinden ayıklayıp emek verdiği bir eseri ortaya çıkaran ile hiçbirşey üretmeyen araştırmayan, çabalamayan yani terlemeyen birinin klavye başında iki dakikada bilgi sahibi olmadan fikir beyan etmesi bir zavallılıktır.

    2- Yılmaz Özdil sürekli binlerlerce onbinlerce bu tip olayla uğraşmaktan bıkmıştır.

    Gayet net yazdı padişahların bile bu tip daha pahalı satılan prestij kitapları yapılıp satılırken laf yok söz konusu ATATÜRK olunca artık nereden cesaret buldukları belli bir takım terbiyesizlerin saçma deyip dil uzatabilecek cesareti bulduğu ortamda ATATÜRK hakkında kapsamlı bir kitap daha yazılınca konuşmaları manidar.

    Beğenmiyorsan almazsın, okumazsın ve dolayısıylada bilgi sahibi olamadığın konuda fikir sahibi olamazsın (genele söylüyorum). Adamın daha okumuşluğu yok ama sanırsın otorite, yok Atatürk şöyleşMİŞ, böyleyMİŞ. Herkes haddini bilecek. Atatürk çalmamış çırpmamış edinimlerini ailesine bırakmamış ülkesine bırakmış. Hadi günümüz kodamanları yapsın bir büyüklük göreyim.

    Ben ATATÜRK hayranı cumhuriyetçi bir insanım. Başka görüşlere de saygım vardır ve yanlış olsa bile bunu dillendirip hakaret boyutlarına vardırmam.

    Osmanlı sanki yıkılmamış ta Atatürk yıkmış gibi boş yapanlar o kadar çok ki, hristiyan boyunduruğu altında vatansız yaşamayı Atatürk'ün bize, ona inananlar ile birlikte inşa ettiği Türkiye'de yaşamaya tercih edecek yığınlar var maalesef.

    Vatanı olmayanın geleceği olmaz. Atatürk bize bu vatanı yani geleceği sağladı. Hatta o zaman bile var olan sizin gibilerin de geleceğini sağladı. Bugün bir tane Türk dostu müslüman ülke yok. En yakınımız sayılan Azerbaycan bile daha KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİNİ resmi olarak TANIMIYOR. Diğerlerini söylemeye bile gerek yok.

    İnanç insan hayatının bir kısmıdır, manevi yanıdır. Maddi yanınız olmadan maneviyatınız olmaz. Olsaydı Allah insanı etten, kemikten yaratmazdı. İmtihan dünyası herkes sınavını verecek diye birşey de yok herkes kendi bacağından asılacak.

    Allah, akıl fikir versin gerçekten çok kötü durumdayız.

    Son olarak Atatürk karşıtı yazılar yazan insanların hesaplarına da bakıyorum tutarsız mesaj sayıları olmayan geçmişleri var sanki bazıları 1842 mesaja sahip üye olarak başlamış gibi bazıları da üç-beş mesajlı.

    Bunların laflarına bakıp yazmamak lazım amaçları belli ve bu amaçlarının gerçekleşmesine alet oluyoruz.




  • Yalçın Ç. kullanıcısına yanıt
    Ben size hemen cevap vereyim.

    Öğrenci olması uzman olmadığı anlamına gelir, bilgi dereceli bir şeydir. Bir şeyi bilmeniz sizi uzman yapmaz. Öğrencinin kullandığı dile yanlış demedim. Yılmaz Özdilin üslubuna da normal demedim. Ancak hakaret olduğunu düşünmüyorum, yakışmayan bir söylem. Kusura bakmayın bir konudan emin değilsem konuşmamayı ya da karşı çıkmamayı tercih ederim. Birşeye eminsem de bunu açıkça dile getirebilirim.

    Şimdi ben kafamı kumdan çıkardımda sizi de at gözlüklerinizi bırakmaya davet ediyorum.

    İlk mesajımdaki gerçek olmayan şeyi bulunuz? Ben size söyleyeyim ikisi de gerçek. Kişi bir uzman değil öğrenci, bunu belirtmem mi size dokundu? Ve yapılan hareketin tamamen sosyal medya da dikkat çekmek için bir hareket olduğunu düşünüyorum.

    Ekstra birşey söyleyeyim, örnekle anlatmak istiyorum. Bir dükkan işletiyorsunuz örnek veriyorum Tamirci, işinizde ustasınız. Ama karşıdaki lastikçiden size, sen yanlış iş yapıyorsun diye 15 yaşındaki çırağı geliyor. Tepkiniz ne olurdu?

    Cevap vermenize gerek yok. Ancak başka bir arkadaşa yazdığım mesajı bile alıntılayıp yazmanız konuya ne kadar atladığınızı gösteriyor. Ve bunu yaparken savunmadığım bir tarafı savunuyormuşum gibi gösterdiniz. Yapılan doğru bir hareket değil.




  • Ben kendimi Atatürkçü olarak tanımlıyorum ve Yılmaz Özdili hiç sevmem. Hiçbir kitabını almadım almam da. Böyle tipler yüzünden Atatürk yalnızca belli kesimler tarafından seviliyormus görüntüsü oluşuyor. Neyse. Kitabın özel baskısının yapılması da ayrı bir garabet. Sanırsın Piri reisin dünya haritasi. Çok gereksiz. Bu arada kitapta kaynakça olmadığı doğru mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitabın fiyatı 2.500 TL. Kitabın değeri 20 TL geri kalan 2480 TL yok özel seriymiş, yok özel baskıymış, sınırlı sayıymış vb sebeplerle izah edilen, koskoca kazıktan başka birşey değil. Amaç halkı bilgilendirmek, kitap okumaya teşvikse 20 TL .lik kitabı 15 TL yapacaklarına Atatürk ismini kullanarak 2500 TL.ye satmak kısa yoldan köşe dönmekten başka birşey değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netfriend -- 24 Ocak 2019; 10:55:50 >
  • netfriend kullanıcısına yanıt
    Özel seri olduğu için öyle. Normali zaten satılmaya devam ediyor. Ha bu kitaba özel baskı yapmak gereksiz mi evet gereksiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam 1881 adet ozel koleksiyon satisindan gelecek para ile "Mustafa Kemal" kitabinin cocuk versiyonunu Anadolu koy ilkokullarina ucretsiz dagitmayi planliyor. Alanda zaten bu yuzden almistir, gidip Ozdil'i zengin edeyim diye almamistir. Ama Yilmaz Ozdil seffaf bir sekilde ozel koleksiyondan gelen gelirin ne sekilde dagitildigini net bir sekilde belgelemelidir... eger bunu yapmazsa tosuncuk montajli resim herseyin ozetidir...
  • Tarih yazılan bir kitapta öncelikle kaynakça bulunur kitabı inceledim kaynakça yok. Köşe yazısı mukabilinde yazılmış hiçbir şekilde edebi ve ilmi dayanağı olmayan eğlencelik tamamen maddi getiri için hazırlanmış bir kitap. Sağ olsun bizim milletimizde böyle şeylere çok teveccüh gösteriyor böyle adamları zengin ediyorlar maalesef.
  • Paul Klee kullanıcısına yanıt
    Bende onu söylüyorum. Özel seri olunca ne oluyor ? 22 ayar altın harflerle mi yazılmış ? yersen özel seriymiş ondan fiyatı 2.500 TL. imiş. Şimdi birileri bu özel serili kitaptan malı çok özel götürdüler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netfriend -- 24 Ocak 2019; 11:31:32 >
  • symon1907 S kullanıcısına yanıt
    Dikkat edersen Özel seriden gelecek parayı dağıtacağım demiyor. Bu kitaptan gelen para ile okullara kitap dağıtacağını söylüyor. Kaç kitap dağıtacak, bunların maliyeti ne olacak ? göstermelik birkaç bin kitap dağıtır. Özel seriden geri kalanını da kendine alır. Sizde ama kitap dağıttı diye bu adamı savunmaya devam edersiniz.
  • Yılmaz Özdil artık Atatürk mirasını yemeyi bırakmalı. Üzerinden binlerce lira kazanıyor ama sulandırıyor. Evet bir CHP li ve Kemalist olarak yazıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atatürk duayeni zannediyor ne olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel olmuş tencere kapak hiç üzülmedim. Gitsin birlikte toplasınlar güneşi. Aydın beyinliler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gvzgvz -- 24 Ocak 2019; 11:46:36 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: symon1907

    Adam 1881 adet ozel koleksiyon satisindan gelecek para ile "Mustafa Kemal" kitabinin cocuk versiyonunu Anadolu koy ilkokullarina ucretsiz dagitmayi planliyor. Alanda zaten bu yuzden almistir, gidip Ozdil'i zengin edeyim diye almamistir. Ama Yilmaz Ozdil seffaf bir sekilde ozel koleksiyondan gelen gelirin ne sekilde dagitildigini net bir sekilde belgelemelidir... eger bunu yapmazsa tosuncuk montajli resim herseyin ozetidir...
    hocam onu baştan yapacaktı, hiç tepki çekmezdi. Bu kadar olayın üzerine böyle birşey yaparsa göstermelik yaptığı belli olur, iş işten geçti artık, özdil gözümüzde bitti.
  • Bir kesim var Allah diyerek Bir kesim var Atatürk diyerek çeplerini doldurdu ama doymadı.
    O yüzden yiyin efendiler tıka basa yiyin diyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • netfriend kullanıcısına yanıt
    senin araban vaar mı? varsa markası modeli fiyatı nedir?
  • Atatürk ve müslümanlik üzerinden kim para kazanıyorsa bilin ki dilsiz şeytandır.

    Ülkenin iki eşik noktası var ikisininde içini boşalttılar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • netfriend kullanıcısına yanıt
    Koleksiyon versiyonundan elde edilen gelirle diyor.... Yazdigim mesajda hersey net, kimseyi savundugum yok... ben projeyi duydugumda zaten ona her gun buyuyen antipatim tavan yapmisti. Bir onceki mesajda da yazdigim gibi net bir sekilde gelen gelirin nasil dagitildigi belgelerle kanitlamadigi taktirde benim icin tosuncuk ile arasinda zerre fark yoktur. Oyle bir kac ilcemize gonderim yaptik falan diyipte bu isin icinden cikamaz... Kisa zamanda bu olay netlige kavusturulmali yoksa Sozcu'den sutlanmalidir.
  • Yilmaz Ozdil ve Emin Colasan, iki Ataturk'cu gorunumlu parazit.

    Reverse-racism diye bir kavram vardir Turkce'si yok, size milli degerler uzerinden yaklasirlar, adamlar Ataturk denince burnundan kil aldirmaz fakat hep kendi halkini asagilama, hep bizden bir cacik olmaz ayaklarina yatarlar cunku zihinlerine islemistir artik.

    Ataturk'culuk O oldugunden beri bitmistir. Hatta 1930'larda bitirdiler de biz yine olumune baglayalim. Kemalizm denilen sey Amerikan icadidir ve bunlar da bayraktarlaridir.

    Bu ulke ne cektiyse ezbere Muslumanlardan ve ezbere Ataturkcu'lerden cekti...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EACEAB9ED -- 24 Ocak 2019; 12:56:42 >
  • PLAREMO P kullanıcısına yanıt
    fiyatını pahalı bulup neticede kağıt diyen arkadaşlara söylüyorum. milyonlarca dolarla satılan paha biçilemez tabloları insanlar almak için birbirleriyle yarışıyor. o tablolar da nihayetinde tual üzerine boyadan ibaret yapılmış durumdalar. o yüzden salak mı o insanlar o tabloları almak için servet döküyorlar.
  • Şerefsiz
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.